Benim Albümüm 2.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Kılpayı kurtulduk derken az kalsın final puanı alıyormuşuz sonuçlar YGS gibi iç içe girmiş. :)

@vadikızı Her zamanki gibi aramız kötü olduğu için sıfırı çekmiş. Ne diyelim gelecek sezon yerli bir şarkıcıyla katıldığımda umarım daha iyi puanlar verir. :)

@Yiğitt geçmiş olsun.
dördüncü ile dokuzuncu arasında 9 puan var öyle bir durum olmuşki bir kişi daha oy verse herkes gidebilecek pozisyondaymış :)

BENİM ALBÜMÜM VE @Çiğdem- 'Yarışmanın En Reytingli İsmini Kumpasla Eledi' :(

İşte bu da kanıtıdır:

Konuya mesaj yazanlar:
1) Yiğitt / 54 (Farkıyla konuşturdu, kumpasa düştü)
2)
destere / 44
3) Çiğdem- / 37

@destere @vadikızı @Bully @MEnes @MasacRE- @Tolstoyevski @Çiğdem- bugünü kara tarih olarak atın köşeye. :(

ayyy dişi acun gibi olduk ayoll oda semihin etinden sütünden faydalanıp şutlamış
@Bully @Harunnn60 :A :A :A

BENİM ALBÜMÜM VE @Çiğdem- 'Yarışmanın En Reytingli İsmini Kumpasla Eledi' :(

İşte bu da kanıtıdır:

Konuya mesaj yazanlar:
1) Yiğitt / 54 (Farkıyla konuşturdu, kumpasa düştü)
2)
destere / 44
3) Çiğdem- / 37

@destere @vadikızı @Bully @MEnes @MasacRE- @Tolstoyevski @Çiğdem- bugünü kara tarih olarak atın köşeye. :(

can derdine düştüm elenme korkusuyla çenem düştü demiyorda birde çok konuştuğu için kendisini ödüllendirmemizi bekliyor :) daha çok beklersin :))

ayyy dişi acun gibi olduk ayoll oda semihin etinden sütünden faydalanıp şutlamış
@Bully @Harunnn60 :A :A :A
Çok beklersin reyting bundan sonra. :A

can derdine düştüm elenme korkusuyla çenem düştü demiyorda birde çok konuştuğu için kendisini ödüllendirmemizi bekliyor :) daha çok beklersin :))
Senin oylarını da kimse takmaz artık, Benim Albümüm reytinglerde çakılacak .Sen de işten kovulacan. :A :Z

@Çiğdem- 5. Hafta baya çekişmeli oldu puanlar çok yakın.son oylamaya kadar büyük bir çekişme oldu katılımda çok iyiydi bu haftada çok iyi bir sunum oldu tebrikler:)

Final puanı alan @Bully @xemrexxx ve @soo tebrik ederim.

Son dakika verilen kötü puanlarla yine final puanını kaçırdık sağlık olsun gittiğimiz yere kadar gideceğiz artık.

Gelecek hafta görüşmek üzere.

Çok beklersin reyting bundan sonra. :A

Senin oylarını da kimse takmaz artık, Benim Albümüm reytinglerde çakılacak .Sen de işten kovulacan. :A :Z
ayy vlla işin şakası çok üzüldüm ben seni çeyreke gider diye düşünüyordum ama tatile gidicem diyip duruyordun o açıdanda üzülmezsin ama elenmeni istemiyordum elimden birşey gelseydi yapardım :A

ayy vlla işin şakası çok üzüldüm ben seni çeyreke gider diye düşünüyordum ama tatile gidicem diyip duruyordun o açıdanda üzülmezsin ama elenmeni istemiyordum elimden birşey gelseydi yapardım :A
üzüntüsünü kahkaha atarak gösteren ilk insansın :))

Zirveyi almışız sonunda, gümbür gümbür geliyoruz. :Z

Final puanı alan @xemrexxx @soo sizlere de tebrikler. :)

@Yiğitt canısı geçmiş olsun. :( Elenmeyi hak etmemiştin bence bu hafta gönül isterdi ki Katy gitsin ama olmadı, sağlık olsun. ss Üzülme ben senin yerine de yarışırım artık bundan sonra. :Z

@cookies Yalın'la yarışıyorum ben. :D

Zirveyi almışız sonunda, gümbür gümbür geliyoruz. :Z

Final puanı alan @xemrexxx @soo sizlere de tebrikler. :)

@Yiğitt canısı geçmiş olsun. :( Elenmeyi hak etmemiştin bence bu haftai gönül isterdi ki Katy gitsin ama olmadı, sağlık olsun. ss Üzülme ben senin yerine de yarışırım artık bundan sonra. :Z

@cookies Yalın'la yarışıyorum ben. :D
Beni Yalın'ın temsil etmesini istemem. :A