ozan katy perry deniz kıvırcık ali mayıskralı murat boz berkayda yiğitSaol da cnm sen kimsin burda
Sen hangisisin
Sen zaramıydın pek sevmedim.
Sen murat bozmuydun
ozan katy perry deniz kıvırcık ali mayıskralı murat boz berkayda yiğitSaol da cnm sen kimsin burda
Sen hangisisin
Sen zaramıydın pek sevmedim.
Sen murat bozmuydun
dördüncü ile dokuzuncu arasında 9 puan var öyle bir durum olmuşki bir kişi daha oy verse herkes gidebilecek pozisyondaymış
Haluk Levent ile aran kötü anlamında dedim ama biliyordum böyle yanlış anlayacağını
Ahahahgaahhaozan katy perry deniz kıvırcık ali mayıskralı murat boz berkayda yiğit
BENİM ALBÜMÜM VE @Çiğdem- 'Yarışmanın En Reytingli İsmini Kumpasla Eledi'
İşte bu da kanıtıdır:
Konuya mesaj yazanlar:
1) Yiğitt / 54 (Farkıyla konuşturdu, kumpasa düştü)
2) destere / 44
3) Çiğdem- / 37
@destere @vadikızı @Bully @MEnes @MasacRE- @Tolstoyevski @Çiğdem- bugünü kara tarih olarak atın köşeye.
BENİM ALBÜMÜM VE @Çiğdem- 'Yarışmanın En Reytingli İsmini Kumpasla Eledi'
İşte bu da kanıtıdır:
Konuya mesaj yazanlar:
1) Yiğitt / 54 (Farkıyla konuşturdu, kumpasa düştü)
2) destere / 44
3) Çiğdem- / 37
@destere @vadikızı @Bully @MEnes @MasacRE- @Tolstoyevski @Çiğdem- bugünü kara tarih olarak atın köşeye.
Çok beklersin reyting bundan sonra.
Senin oylarını da kimse takmaz artık, Benim Albümüm reytinglerde çakılacak .Sen de işten kovulacan.can derdine düştüm elenme korkusuyla çenem düştü demiyorda birde çok konuştuğu için kendisini ödüllendirmemizi bekliyor daha çok beklersin )
çokda umrumdaydı benim daha beter olsun hogatha, beni etkileyen bir durum yok sonuçta)Çok beklersin reyting bundan sonra.
Senin oylarını da kimse takmaz artık, Benim Albümüm reytinglerde çakılacak .Sen de işten kovulacan.
Çok beklersin reyting bundan sonra.
Senin oylarını da kimse takmaz artık, Benim Albümüm reytinglerde çakılacak .Sen de işten kovulacan.
ayy vlla işin şakası çok üzüldüm ben seni çeyreke gider diye düşünüyordum ama tatile gidicem diyip duruyordun o açıdanda üzülmezsin ama elenmeni istemiyordum elimden birşey gelseydi yapardımÇok beklersin reyting bundan sonra.
öyle demeseydin keşke şimdi inadına gidip kozalağa bol puan verir al başına belayıSen de artık bir jürisin. Zaten elendin bari bize yardımcı ol da haftaya da Murat'ı eleyelim
Katy'i eleyecez el birliğiyle inşallahSen de artık bir jürisin. Zaten elendin bari bize yardımcı ol da haftaya da Murat'ı eleyelim
üzüntüsünü kahkaha atarak gösteren ilk insansın )ayy vlla işin şakası çok üzüldüm ben seni çeyreke gider diye düşünüyordum ama tatile gidicem diyip duruyordun o açıdanda üzülmezsin ama elenmeni istemiyordum elimden birşey gelseydi yapardım
Utanmadan üzüldüm diyor, reytingi görürsün bundan sonra sen.ayy vlla işin şakası çok üzüldüm ben seni çeyreke gider diye düşünüyordum ama tatile gidicem diyip duruyordun o açıdanda üzülmezsin ama elenmeni istemiyordum elimden birşey gelseydi yapardım
tatile git bence şöyle bir kaç yıl bir kafa dinlen öyle gel ben senin görevide üstlenirim gözün arkada kalmasınKaty'i eleyecez el birliğiyle inşallah
Beni Yalın'ın temsil etmesini istemem.Zirveyi almışız sonunda, gümbür gümbür geliyoruz.
Final puanı alan @xemrexxx @soo sizlere de tebrikler.
@Yiğitt canısı geçmiş olsun. Elenmeyi hak etmemiştin bence bu haftai gönül isterdi ki Katy gitsin ama olmadı, sağlık olsun. ss Üzülme ben senin yerine de yarışırım artık bundan sonra.
@cookies Yalın'la yarışıyorum ben.