hogatha son dört oy dedi dördüde açıklandı sen daha ne puanı bekliyorsun )
mayıs kralı açıklandı oylama bitti puan durumu gelicek şimdiBerkay'ımı elerse @Çiğdem- le kankiliğimi de keserim, yeni kankiler bulsun kendine.
Dur daha MayısKralı'nın oyları var, belki kurtarmıştır kankini?
@Çiğdem- MayısKralı'nın oyları unuttu sanırım konuda göremedim ben.hogatha son dört oy dedi dördüde açıklandı sen daha ne puanı bekliyorsun )
başka yok hiç boşuna umutlanma hogatha puan hesaplamasına geçti bile toplama çıkarma yapmakla meşgul şimdi )1 tane olacakmış.
@Çiğdem- MayısKralı'nın oyları unuttu sanırım konuda göremedim ben.
Yiğit'i kurtarabilecek oylar onlar.
MayısKralı nı ben de göremedim Çiğdem?mayıs kralı açıklandı oylama bitti puan durumu gelicek şimdi
Ah ah elendim.başka yok hiç boşuna umutlanma hogatha puan hesaplamasına geçti bile toplama çıkarma yapmakla meşgul şimdi )
MayısKralı nı ben de göremedim Çiğdem?
sanırım kılpayıda olsa kurtardın durumu bana öyle geliyorBuraya kadarmış hayırlı olsun zaten hissetmiştim eleneceğimi.
Ah ulan elendik, hiç bir yerden gülmedik @MasacRE-mayıskralını atlamısım ama onun oyları puan durumuna işlenmişti yinede paylaşayım
@Bully @Yiğitt @destere
@MayısKralı oyları
8-Yalın
7-Haluk Levent
6-Zara
5-Katy
4-Berkay
3-Barış
2-Kıvırcık
1-Aşkın
@Yiğitt in umut bağladığı puanlar bunlarmıydı ))mayıskralını atlamısım ama onun oyları puan durumuna işlenmişti yinede paylaşayım
@Bully @Yiğitt @destere
@MayısKralı oyları
8-Yalın
7-Haluk Levent
6-Zara
5-Katy
4-Berkay
3-Barış
2-Kıvırcık
1-Aşkın
şimdi bu şarkıya @destere bile 4 verdi @MayısKralı 4 puan yakıştımı berkaycıyım diyor birde yiğit elenirse onu dövsün bencemayıskralını atlamısım ama onun oyları puan durumuna işlenmişti yinede paylaşayım
@Bully @Yiğitt @destere
@MayısKralı oyları
8-Yalın
7-Haluk Levent
6-Zara
5-Katy
4-Berkay
3-Barış
2-Kıvırcık
1-Aşkın
kozalağın berkayla sonuncu olacağını tahmin etti tabiki rakibine niye bol puan versinki süper iş yapmış bence )Ah ulan elendik, hiç bir yerden gülmedik @MasacRE-
Ah ulan elendik, hiç bir yerden gülmedik @MasacRE-
@MayısKralı çok teşekkürler iyi puanmayıskralını atlamısım ama onun oyları puan durumuna işlenmişti yinede paylaşayım
@Bully @Yiğitt @destere
@MayısKralı oyları
8-Yalın
7-Haluk Levent
6-Zara
5-Katy
4-Berkay
3-Barış
2-Kıvırcık
1-Aşkın
Güzel günler geçirmiştik, bu hafta eleneceğim içime doğmuştu demek ki.@MayısKralı çok teşekkürler iyi puan
üzüntüden çiftetelli oynayasım geliyor beni daha çok etkiledi bu durum )Geçmiş olsun Yiğit çok üzüldüm Berkay'ın elenmasnfafofkakf