Ben yatıyım, yarın 07.50'de kalkıp kasiyer başına gidecek siz değilsiniz. Neyse cuma bitiyor o eziyette. Herkese iyi geceler, gelecek haftalarda da başarılar diliyorum.
@Çiğdem- sana da teşekkürler yarışma fırsatı sunduğun için.
Tam verseydin elenmezdim
hahahah aa genelde @destere gibi çocuklarda suç yoktur çevresinde suç vardır çevresi onu bozmasa çok terbiyeli çocuktur aslında
hahahah aa genelde @destere gibi çocuklarda suç yoktur çevresinde suç vardır çevresi onu bozmasa çok terbiyeli çocuktur aslında
gelicek bugün forumdan çıkmadan
pazartesi 7.hafta başlar ama ben bayramın ilk günü salı forumda olmucak köyde yatılı olucaz çarşamba ilçeye dönücez oyüzde şarkı gönderme süresi 2 gün olucak yanı hafta pazartesi akşamı başlıcak çarşambaya kadar süre verilicek çarşambada 7.hafta oylaması başlarOff ne kadar hızlı o kadar iyi bayramda ara vermeyeceğiz dimi
benim yarışmam sana uğurlu geldi diğer yarışmada komplo kuruluyordu sana ne koysan 1 ler 2 ler yağıyorduB u hafta lütfedip @Bully kulumuza verdik 1.liği
Kız ben Cumartesi tatile gidiyorum bu arada öteki Cumartesi'ye kadar yokum 2 hafta falan kaçırmış oluyorum.pazartesi 7.hafta başlar ama ben bayramın ilk günü salı forumda olmucak köyde yatılı olucaz çarşamba ilçeye dönücez oyüzde şarkı gönderme süresi 2 gün olucak yanı hafta pazartesi akşamı başlıcak çarşambaya kadar süre verilicek çarşambada 7.hafta oylaması başlar
oy göndermedikten sonra sonuclara yetişsen nolucakKız ben Cumartesi tatile gidiyorum bu arada öteki Cumartesi'ye kadar yokum 2 hafta falan kaçırmış oluyorum.
1 gün daha ara versen çeyrekten önceki haftanın sonuçlarına yetişebiliyorum ama, neyse benim için yarışmayı uzatma tabii çeyrek final haftasında görüşürüz artık.
Yok kız oylarımı veririm bir şekilde 3 tane yarışmada yarışıyorum. Foruma sadece oy, şarkı sahne falan yollamak için girecez mecburenoy göndermedikten sonra sonuclara yetişsen nolucak
ozaman sen 7.haftayla çeyrek finalde oy veremiceksin 2 elemenin olduğu en önemli 2 hafta - ceza puanıyla 2 haftadan birinde muhakkak şutlanırsın zaten tatilinden dönmene gerek yok
şimdi 7.haftayı normalde çarşamba başlatırdım salı olmucam için ama öyle aralar vermeyi sevmiyorum pazartesi başlar oylama yine çarşamba başlar millet konusuna şarkı paylasır oyalanırYok kız oylarımı veririm bir şekilde 3 tane yarışmada yarışıyorum. Foruma sadece oy, şarkı sahne falan yollamak için girecez mecburen
İşte 6. ve 7.hafta sonuçlarını kaçıracam, çeyrek final haftasında buradayım o da öteki Cumartesi başlayacak zaten hesaplarıma göre.
İşte sadece senin yarışmada yarışıyor olsam neyse de Yıldızlar Yarışıyor, Dizi Savaşları falan da var.şimdi 7.haftayı normalde çarşamba başlatırdım salı olmucam için ama öyle aralar vermeyi sevmiyorum pazartesi başlar oylama yine çarşamba başlar millet konusuna şarkı paylasır oyalanır
aa evet 6. ve 7.haftaya yoksun ama 6.hafta oylaması yarın akşam bşlıcak oyunu kullanda git 7.haftayıda istersen ben senin facene atarım video linkini facende oyunu verirsin malum foruma girdinmi kolay kolay çıkamıyorsun foruma bulaşmıyayım dersen öylede olur
temmuzun 15 gibi 1 hafta olmucam bende fındık toplama varİşte sadece senin yarışmada yarışıyor olsam neyse de Yıldızlar Yarışıyor, Dizi Savaşları falan da var.
Evet bu foruma girdin mi kolay kolay çıkılmıyor ama bildirimlere bakmadan oy, şarkı ve sahnelerimi yollayıp kaçacam artık. Gece hallederim o işleri.
Çok üzüldüm.temmuzun 15 gibi 1 hafta olmucam bende fındık toplama var
köyde net var leptobumla girebiliyorum tabi bazı günler hiç olamam ama lazım olduğum zamanlar olurumÇok üzüldüm.
Barış Falay'a elveda o zaman.