Forumdakilerin tamamını fındık toplamaya götür daha çabuk bitsintemmuzun 15 gibi 1 hafta olmucam bende fındık toplama var
Forumdakilerin tamamını fındık toplamaya götür daha çabuk bitsintemmuzun 15 gibi 1 hafta olmucam bende fındık toplama var
Lan totoş sen hayırdır?Hayırlısıyla bu hafta şutluyoruz Mecnun'u, içim anca öyle soğur.
Ali Atay'ı kastetmedim, Leyla ile Mecnun'u kastettim başka yarışma.Lan totoş sen hayırdır?
Dizi Savaşları mıAli Atay'ı kastetmedim, Leyla ile Mecnun'u kastettim başka yarışma.
hahah ayy @destere dünden razı vlla gelir tüm fındıkları toplar para falanda istemez yemeğini versek yeter @xemrexxx @Harunnn60Forumdakilerin tamamını fındık toplamaya götür daha çabuk bitsin
Ay resmen @destere ye ahlaksiz teklif Gel findik kiralim diyor ciğdem destereye @Harunnn60 @MEnes @Doğuhahah ayy @destere dünden razı vlla gelir tüm fındıkları toplar para falanda istemez yemeğini versek yeter @xemrexxx @Harunnn60
hahah tövbe estafurullahboş boş oturmasın bir işe yarasın diyorumAy resmen @destere ye ahlaksiz teklif Gel findik kiralim diyor ciğdem destereye @Harunnn60 @MEnes @Doğu
Forum helak olacak bu ikili yüzündenAy resmen @destere ye ahlaksiz teklif Gel findik kiralim diyor ciğdem destereye @Harunnn60 @MEnes @Doğu
ayy sen bakma şuna yaaForum helak olacak bu ikili yüzünden
Nihat hocaya ormali bunlarin durumuForum helak olacak bu ikili yüzünden
Benide çağır.hahah ayy @destere dünden razı vlla gelir tüm fındıkları toplar para falanda istemez yemeğini versek yeter @xemrexxx @Harunnn60
aaa gel tabi cnm nekadar çok bedava imeci olursa okadar iyi .ABenide çağır.
Daha bana kız bulacan.aaa gel tabi cnm nekadar çok bedava imeci olursa okadar iyi .A
7 bahçeyi bitirde sen önce .ADaha bana kız bulacan.
Tam adamina söyledin bu çikinella kiskançliktan etrafinda güzel kiz tutmaz kiDaha bana kız bulacan.
Tam adamina söyledin bu çikinella kiskançliktan etrafinda güzel kiz tutmaz ki
güzel olmucak zatenDaha bana kız bulacan.
Hee oldu. Özelde öyle demiyordun ama.güzel olmucak zaten
ben sana manken gibi kız bulucam demedimki gel gerisi kolay dedim seviyor sevmiyordaki kız gibi bulucam sana @ForumdashHee oldu. Özelde öyle demiyordun ama.