+3 pointlerini bekliyoruz o halde.Bu gece o iş bitecek. Oyları yollayıp olayı bitireceğim.
+3 pointlerini bekliyoruz o halde.Bu gece o iş bitecek. Oyları yollayıp olayı bitireceğim.
İstenmediğim yere daha hiddetli gelirim. Benden çekecekleri var.seni burda istemiyorlar oyüzden hep burdakı oylamanı eksik etme
Bakacağız artık, gereken yorumu yaparız elbet şarkılara göre.+3 pointlerini bekliyoruz o halde.
yolladım oyu beklerimSen oylamayı özelden yolla da kullanırım gece sorun olmaz.
Tabii insan varlığın kıymetini anlıyor Bu arada oylama başladıysa oy kullanayım boş boş oturuyorum Başladı mı mr.President ?
Bu sefer kullanır. @Doğu bak ben de şimdi dinliyorum kullanacağım. Çıkar aradan 5 dakikalık iş.
Son gün yollarım her işimi son güne bıraktığım gibi
9 şarkı zaten bu gece yollada helal olsun diyelimSon gün yollarım her işimi son güne bıraktığım gibi
benden yarışma tarihince verdiğim en düşük oyu alda görBu hafta @destere ye çalıştım, ondan yüksek almak için bunu seçtim.
Şarkı gayet renkli, sözleri boşver müziğe odaklan sen.benden yarışma tarihince verdiğim en düşük oyu alda gör
hahah evet müziği tam oynamalık vlla seni deli dana gibi oynrken düşündüm o müzkleŞarkı gayet renkli, sözleri boşver müziğe odaklan sen.
O nedenle en yüksek pointi veriyosun bana.hahah evet müziği tam oynamalık vlla seni deli dana gibi oynrken düşündüm o müzkle
9 şarkı zaten bu gece yollada helal olsun diyelim
tövbe estafurullah nekadar terbiyesiz bir şarkı bu öyle @Yiğitt
sen zaten sapıksınkız ben şarkıyı sevdim çok eğlenceli şarkı yaa
sen zaten sapıksın
Oylarımı kullandım tüm yarışmacılara başarılar
Tamam sahneleri tamamlayıp yollarım oyları tamamına bakmadım dahaYıldızlarada oylarını bekleriz
her hafta üçü zor bulursun heleki demette elendiki geçebileceğin tek bir rakip var o da kozalak diğerlerini geçme şansın sıfır )Berkay yine esip gürleyecek, en az 3 bekliyoruz yine.