@Tolstoyevski haluk levent bu hafta iyi ama öyle pek bir albenisi yok gibi yani şarkıları tartıya koyduğumuzda eşit kilodaki şarkıları albenilerine göre ayırmak gerekiyorsa eğer haluk arka sıralarda anca yer kapacaktır
Harun'un dediği gibi internet yavaş, ZenMate'yi açtım ondan rahat girebiliyorum.Youtube açılmıyor. Yavaşlatmışlar yine. @Çiğdem-
türkiyede gimen şartmı mesela ben şu an amerikadan bağlanıyorum erkekse açılmasın youtube )Kız vallahi yavaş. Dünden beri face, twitteri youtube'ye girilmiyor.
@destere vpn mi kullanıyorsun yoksa.
aynen her işin bir çaresi var ama lady gaga onu akıl edememiş yotube yavaş diye bahane uydurutyor nedense ?Harun'un dediği gibi internet yavaş, ZenMate'yi açtım ondan rahat girebiliyorum.
Yoğunuz vaktimiz yok.türkiyede gimen şartmı mesela ben şu an amerikadan bağlanıyorum erkekse açılmasın youtube )
aynen her işin bir çaresi var ama lady gaga onu akıl edememiş yotube yavaş diye bahane uydurutyor nedense ?
türkiyede gimen şartmı mesela ben şu an amerikadan bağlanıyorum erkekse açılmasın youtube )
aynen her işin bir çaresi var ama lady gaga onu akıl edememiş yotube yavaş diye bahane uydurutyor nedense ?
bende hiçç sorun olmadı vlla gayet iyi çalısıyor birşeyde yapmadımHarun'un dediği gibi internet yavaş, ZenMate'yi açtım ondan rahat girebiliyorum.
her işe bir bahane zenmate eklentisini eklemen taş çatlasa iki dakikanı alır hadi çatlamadı taş diyelim 5 dakikada halledersin sen bu işi hem amerikadan bağlanınca lady gagaya burdan pandik atmak mümkün oluyor daha bir samimi oluyoruz kızlaYoğunuz vaktimiz yok.
giresun türkiye sayılmıyor onun için orada internete giren yeni zellandadan girmiş gibi oluyor )bende hiçç sorun olmadı vlla gayet iyi çalısıyor birşeyde yapmadım
What?her işe bir bahane zanemate eklentisini eklemen taş çatlasa iki dakikanı alır )
işte tüm bunlar sabundan kaynaklı yine B12 vitamini takviyesi şart
hahah ayyy gerçekten bir tuhaflık var türkiyede genelde youtube sorunu olurken bizde olmuyor cidden en azından bendeher işe bir bahane zenmate eklentisini eklemen taş çatlasa iki dakikanı alır hadi çatlamadı taş diyelim 5 dakikada halledersin sen bu işi hem amerikadan bağlanınca lady gagaya burdan pandik atmak mümkün oluyor daha bir samimi oluyoruz kızla
giresun türkiye sayılmıyor onun için orada internete giren yeni zellandadan girmiş gibi oluyor )
Hahaha aaa sana demediim. B12 düzelmiş benim.işte tüm bunlar sabundan kaynaklı yine B12 vitamini takviyesi şart
ne ara dinledinde karar verdin ben hala dinlemeye çalışıyorum şarkılarıOylarımı kullandım, herkese başarılar.
oylarını yolladınmı madem b12 düzelmiş şarkılara bakmadanda sıralama yapabilirsin benceHahaha aaa sana demediim. B12 düzelmiş benim.
@xemrexxx girmezse bu hafta -80 puan kes bir daha bak bakalım gider amerika bileti alıp amerikadan direk bağlanır sunucuyahahah ayyy gerçekten bir tuhaflık var türkiyede genelde youtube sorunu olurken bizde olmuyor cidden en azından bende
oy sayımızı etkilicek bu durum ozaman idare edicez artık napalım @xemrexxx girebilicekmi bakalım youtubeye
2 saattir 15 dakikalık şarkıları dinlemediysen suç sende.ne ara dinledinde karar verdin ben hala dinlemeye çalışıyorum şarkıları
oylarını yolladınmı madem b12 düzelmiş şarkılara bakmadanda sıralama yapabilirsin bence
@xemrexxx girmezse bu hafta -80 puan kes bir daha bak bakalım gider amerika bileti alıp amerikadan direk bağlanır sunucuya
bitti bitti ) la dur daha sana oy vermedim biraz insan kibar davranır? yok suç sende falan filan, bile bile kendini ateşe atıyorsun bu laflarla )2 saattir 15 dakikalık şarkıları dinlemediysen suç sende.
Cansın can testerem benimbitti bitti ) la dur daha sana oy vermedim biraz insan kibar davranır? yok suç sende falan filan, bile bile kendini ateşe atıyorsun bu laflarla )
@Çiğdem- sonunda karar verdim biraz zor oldu özellikle üç şarkı çok zorladı seçimlerimi üçüde harika gelmiş birbirinden ayıramadım birisi de kontenjandan kazandı yoksa şarkıda bir fok yok diğerleride bildiğin gibi işte al birini vur ötekine
birazdan oylarımı yolarım sana puanlarıma bakta gözün gönlün açılsın hogatha
geçti artık beni rencide ettikten sonra ne dersen boş zamanında düşünecektin bunları )Cansın can testerem benim
Neresini sıvamışım ya mis gibi recap işte@Bully nin yalın yine sıvamış recebi )
geçen hafta hiç güzel kız yokmuydu sunucularda ? dikkat bile etmemişim aslında normalde sunucular kazmalardan oluşursa konuya girmekte sıkıntı çekiyorum
hadi oyunu gönderde ekleyip çıkıcamgeçti artık beni rencide ettikten sonra ne dersen boş zamanında düşünecektin bunları )
çoktan gönderdim bile sana ulaşmadımı oylarımhadi oyunu gönderde ekleyip çıkıcam
birde recebin başına koymuşlar yalıncağızı başta zaten o tipi görünce şarkı dinleme isteğimiz sıfırlanıyor )Neresini sıvamışım ya mis gibi recap işte
şimdi gördüm tşşk cnmçoktan gönderdim bile sana ulaşmadımı oylarım
birde recebin başına koymuşlar yalıncağızı başta zaten o tipi görünce şarkı dinleme isteğimiz sıfırlanıyor )