bu akşam 23:00 son @xemrexxx @Yiğitt @MayısKralı yollayın bakalım oylarınızı yoksa -15 ile ya final puanından olursunuz yada elenirsiniz muhakkak cezasını çekersiniz yanı
@xemrexxx @Doğu duydunuzmu zilin sesini bu gün son oy yollama günü gönderivirin oylarınızıbu akşam 23:00 son @xemrexxx @Yiğitt @MayısKralı yollayın bakalım oylarınızı yoksa -15 ile ya final puanından olursunuz yada elenirsiniz muhakkak cezasını çekersiniz yanı
hayırr yollamadın @Doğu bile kullandı sen kullanmadın tühh sana bu utancla nasıl yaşayacaksın acaba çabuk gönder
dur ben hemen bir kontrol ediyim şarkıları kime ne verek bu hafta son iki haricinde bayağı zorlanacağım gibihayırr yollamadın @Doğu bile kullandı sen kullanmadın tühh sana bu utancla nasıl yaşayacaksın acaba çabuk gönder
hahaha aa geçen hafta çok laf ettiler sunuculara sussunlar diye şey ettimdur ben hemen bir kontrol ediyim şarkıları kime ne verek bu hafta son iki haricinde bayağı zorlanacağım gibi
sunuculardan hazar ergüçlü ne kadar güzel çıkmış resimde @Çiğdem- onun resmi konuya koyarken kıskançlıktan çatlamadınmı acaba ?
geçen hafta hiç güzel kız yokmuydu sunucularda ? dikkat bile etmemişim aslında normalde sunucular kazmalardan oluşursa konuya girmekte sıkıntı çekiyorumhahaha aa geçen hafta çok laf ettiler sunuculara sussunlar diye şey ettim
geçen haftakı sunucularım .A@Bully nin yalın yine sıvamış recebi )
geçen hafta hiç güzel kız yokmuydu sunucularda ? dikkat bile etmemişim aslında normalde sunucular kazmalardan oluşursa konuya girmekte sıkıntı çekiyorum
bu akşam 23:00 son @xemrexxx @Yiğitt @MayısKralı yollayın bakalım oylarınızı yoksa -15 ile ya final puanından olursunuz yada elenirsiniz muhakkak cezasını çekersiniz yanı
benim youtubem açılıyor 23:00 kadar sizdede sorun halolur herhalde dün sorun olmadığı için ceza puanı mecbur verecemYoutubeda sorun var kalan şarkıları dinleyemedim.
geçen haftakı sunucularım .A
ben senin yerinede oy atarım merak etme bende youtube takır takır işliyorYoutubeda sorun var kalan şarkıları dinleyemedim.
hahaha sıra @Yiğitt in terbiyesiz şarkısına geldi galiba senin için seçmiş şarkıyı bakalım nasıl bulucaksınşimdi hatırladım dünya toplar günü dolayısıyla koymuştun bu resimleri )
ben senin yerinede oy atarım merak etme bende youtube takır takır işliyor
hadi şarkı fena sayılmazda katy perry nin klibi kesinlikle yanlış @OzaN bu işi beceremiyor @Harunnn60 ? bir an önce katy perry i bu eziyetten kurtarmak lazım bence klipte kızı göremedik bir türlü... oklavayla hamur açanlarmı dersin, pastalar böreklermi dersin herşey varda katy perry yok
Beğeneceğini düşünüyorum.hahaha sıra @Yiğitt in terbiyesiz şarkısına geldi galiba senin için seçmiş şarkıyı bakalım nasıl bulucaksın
aynen tamda sıra ona geldi ama @Yiğitt in berkuntunun bu şarkıda ilk defa konuştuğu lisanı anlamaya başladım diyecektimde yalnız dediğim gibi bu haftada şansızlığı rakiplerin çok güçlü şarkılarla gelmesi yoksa nerdeyse sondan üçüncülüğe bile çıkabilirdi fekat lakin rakipler aman vermiyor berkunta bir türlü şansını kıramayacak gibihahaha sıra @Yiğitt in terbiyesiz şarkısına geldi galiba senin için seçmiş şarkıyı bakalım nasıl bulucaksın
şimdiye kadar koyduğun en iyi şarkı ama dediğim engeller nedeniyle yine sıralamadaki yerin değişmeyecek gibi duruyorBeğeneceğini düşünüyorum.
nolmuş ramazan ayı ise? ramazan ayındayız diye katy yerine pastaya böreğemi öpücük atalım napalım yani ? )Ramazan ayındayız please.
Ramazan ayındayız please.şimdi hatırladım dünya toplar günü dolayısıyla koymuştun bu resimleri )
ben senin yerinede oy atarım merak etme bende youtube takır takır işliyor
hadi şarkı fena sayılmazda katy perry nin klibi kesinlikle yanlış @OzaN bu işi beceremiyor @Harunnn60 ? bir an önce katy perry i bu eziyetten kurtarmak lazım bence klipte kızı göremedik bir türlü... oklavayla hamur açanlarmı dersin, pastalar böreklermi dersin herşey varda katy perry yok
Şarkıları dinliyorum da öyle çok iyi şarkılar yok, bahaneye gerek yok.aynen tamda sıra ona geldi ama @Yiğitt in berkuntunun bu şarkıda ilk defa konuştuğu lisanı anlamaya başladım diyecektimde yalnız dediğim gibi bu haftada şansızlığı rakiplerin çok güçlü şarkılarla gelmesi yoksa nerdeyse sondan üçüncülüğe bile çıkabilirdi fekat lakin rakipler aman vermiyor berkunta bir türlü şansını kıramayacak gibi
şimdiye kadar koyduğun en iyi şarkı ama dediğim engeller nedeniyle yine sıralamadaki yerin değişmeyecek gibi duruyor
nolmuş ramazan ayı ise? ramazan ayındayız diye katy yerine pastaya böreğemi öpücük atalım napalım yani ? )
iyi şarkıdan anlamadığın için bu yorumunu normal karşılıyorum zaten iyi şarkıdan şarkıcıdan anlasaydın başta berkuntla gelmezdin sen şarkılar kötü diyorsan cidden bu hafta şarkılar çok kaliteli gelmiş demektir seçim yapmak güç olacak benim açımdanŞarkıları dinliyorum da öyle çok iyi şarkılar yok, bahaneye gerek yok.
Kız vallahi yavaş. Dünden beri face, twitteri youtube'ye girilmiyor.