Etiketleri kopyala sayfadan sonra da yukarıda adres çubuğuna yapıştır tabi oradaki adresi sildikten sonra. Daha sonra oradan tekrar kopyalayıp, sayfaya tekrardan yapıştır.ya şu etiketlemeleri bir türlü yapamıyorum
Etiketleri kopyala sayfadan sonra da yukarıda adres çubuğuna yapıştır tabi oradaki adresi sildikten sonra. Daha sonra oradan tekrar kopyalayıp, sayfaya tekrardan yapıştır.ya şu etiketlemeleri bir türlü yapamıyorum
normalde öyle yapıyordum ama sanırım hata yapmışım bir yerlerdeEtiketleri kopyala sayfadan sonra da yukarıda adres çubuğuna yapıştır tabi oradaki adresi sildikten sonra. Daha sonra oradan tekrar kopyalayıp, sayfaya tekrardan yapıştır.
Sahi he iyi hatırlattın aklımdan çıkmış
Yeni hafta hayırlı olsun, açılışı biz yapalım.
Bu haftadan itibaren albümün hit şarkılarına, klipli şarkılarına geçiyoruz. İlk klipli şarkımız da iki farklı versiyonuyla toplamda 200 milyondan fazla izlenen "Birthday".
Şarkının çok tatlı bir lyric klibi var. İzlemenizi tavsiye ederim.
Ayrıca @Çiğdem- diyor ki final puanı olmayan tek kişi Katy Perry imiş. İnşallah vereceğiniz yüksek puanlarla bu hafta bu üzücü durum son bulur.
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
sende sahip çık beğenmemişsin bile survivorda kullanmıstın bunu galibaKız @Çiğdem- tarafsız ol. Yoksa bozusuruz senle. Ben yokum diye Katy ile uğrasma.
Şu sonuçlar bitsin yollarım.
Sahi he iyi hatırlattın aklımdan çıkmış
yollamayanı kötüsünden ben yapıyorum otür şeylere hiç bekleyememŞu sonuçlar bitsin yollarım.
kozalak ve berkunt haricindeki şarkılar bu hafta güzel gelmiş şimdi @Yiğitt itiraz edip ben daha berkuntun şarkısını paylaşmadım falan filan diyip mırın kırın etsede durum değişmez nasıl olsa kötü gelecekoooo arabasına atlamış geliyor @destere otostop çeker şimdi yalını görünce
İyi ve boş zamanıma denk geldi Yarın gudubetliğim tutar verememkozalak ve berkunt haricindeki şarkılar bu hafta güzel gelmiş şimdi @Yiğitt itiraz edip ben daha berkuntun şarkısını paylaşmadım falan filan diyip mırın kırın etsede durum değişmez nasıl olsa kötü gelecek
@Doğu hogatha daha recebi hazırlamamışki sen demin nasıl oy vermeyi düşünüyordun recep hazır olsa oy vermeye bu kadar istekli olmazdın? sende bir terslik var
Berkay yine esip gürleyecek, en az 3 bekliyoruz yine.kozalak ve berkunt haricindeki şarkılar bu hafta güzel gelmiş şimdi @Yiğitt itiraz edip ben daha berkuntun şarkısını paylaşmadım falan filan diyip mırın kırın etsede durum değişmez nasıl olsa kötü gelecek
@Doğu hogatha daha recebi hazırlamamışki sen demin nasıl oy vermeyi düşünüyordun recep hazır olsa oy vermeye bu kadar istekli olmazdın? sende bir terslik var
Özelden yolla yine.Son Oy Gönderme Tarihi 29 Haziran Çarşamba 23:00
Siz Başlayın Yavaş Yavaş oy göndermeye bu geceden ben yarın yine tüm herkesin özelinede video racabını ve şarkı listesini yollarım daha kolay olur işiniz diye ve şimdiden hem burdan hem ordan bunaltmayayım diye yarın yollarım şimdi 1.sayfada en alt kısımda video keyifli dinlemeler
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
onu yollamayanlara yarın bakarım senin bu gece kullanıcağını söyledilerÖzelden yolla yine.
Sen oylamayı özelden yolla da kullanırım gece sorun olmaz.onu yollamayanlara yarın bakarım senin bu gece kullanıcağını söylediler
Yahu yarışmaların birinde oylama başlıyor sonra diğerinde başlıyor. Hangisine yetişelim. Bi de sahne yollama muhabbeti var.Son Oy Gönderme Tarihi 29 Haziran Çarşamba 23:00
Siz Başlayın Yavaş Yavaş oy göndermeye bu geceden ben yarın yine tüm herkesin özelinede video racabını ve şarkı listesini yollarım daha kolay olur işiniz diye ve şimdiden hem burdan hem ordan bunaltmayayım diye yarın yollarım şimdi 1.sayfada en alt kısımda video keyifli dinlemeler
Boşver kullanma buraya sen, kullanıp ne yapacaksın?Yahu yarışmaların birinde oylama başlıyor sonra diğerinde başlıyor. Hangisine yetişelim. Bi de sahne yollama muhabbeti var.
Bu gece o iş bitecek. Oyları yollayıp olayı bitireceğim.Boşver kullanma buraya sen, kullanıp ne yapacaksın?
Yahu yarışmaların birinde oylama başlıyor sonra diğerinde başlıyor. Hangisine yetişelim. Bi de sahne yollama muhabbeti var.
seni burda istemiyorlar oyüzden hep burdakı oylamanı eksik etmeBoşver kullanma buraya sen, kullanıp ne yapacaksın?