Benim Albümüm 2.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Yeni hafta hayırlı olsun, açılışı biz yapalım. :)

Bu haftadan itibaren albümün hit şarkılarına, klipli şarkılarına geçiyoruz. İlk klipli şarkımız da iki farklı versiyonuyla toplamda 200 milyondan fazla izlenen "Birthday".

Şarkının çok tatlı bir lyric klibi var. İzlemenizi tavsiye ederim. :)

Ayrıca @Çiğdem- diyor ki final puanı olmayan tek kişi Katy Perry imiş. İnşallah vereceğiniz yüksek puanlarla bu hafta bu üzücü durum son bulur. :D

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
Kız @Çiğdem- tarafsız ol. Yoksa bozusuruz senle. :A Ben yokum diye Katy ile uğrasma. :A
sende sahip çık beğenmemişsin bile survivorda kullanmıstın bunu galiba :A

oooo arabasına atlamış geliyor @destere otostop çeker şimdi yalını görünce :A
kozalak ve berkunt haricindeki şarkılar bu hafta güzel gelmiş :) şimdi @Yiğitt itiraz edip ben daha berkuntun şarkısını paylaşmadım falan filan diyip mırın kırın etsede durum değişmez :) nasıl olsa kötü gelecek :)

@Doğu hogatha daha recebi hazırlamamışki sen demin nasıl oy vermeyi düşünüyordun :) recep hazır olsa oy vermeye bu kadar istekli olmazdın? sende bir terslik var :)

kozalak ve berkunt haricindeki şarkılar bu hafta güzel gelmiş :) şimdi @Yiğitt itiraz edip ben daha berkuntun şarkısını paylaşmadım falan filan diyip mırın kırın etsede durum değişmez :) nasıl olsa kötü gelecek :)

@Doğu hogatha daha recebi hazırlamamışki sen demin nasıl oy vermeyi düşünüyordun :) recep hazır olsa oy vermeye bu kadar istekli olmazdın? sende bir terslik var :)
İyi ve boş zamanıma denk geldi :A Yarın gudubetliğim tutar veremem :A

Berkay yine esip gürleyecek, en az 3 bekliyoruz yine. :Z

Son Oy Gönderme Tarihi 29 Haziran Çarşamba 23:00

Siz Başlayın Yavaş Yavaş oy göndermeye bu geceden ben yarın yine tüm herkesin özelinede video racabını ve şarkı listesini yollarım daha kolay olur işiniz diye ve şimdiden hem burdan hem ordan bunaltmayayım diye yarın yollarım şimdi 1.sayfada en alt kısımda video keyifli dinlemeler :Z

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113

Siz Başlayın Yavaş Yavaş oy göndermeye bu geceden ben yarın yine tüm herkesin özelinede video racabını ve şarkı listesini yollarım daha kolay olur işiniz diye ve şimdiden hem burdan hem ordan bunaltmayayım diye yarın yollarım şimdi 1.sayfada en alt kısımda video keyifli dinlemeler :Z

Özelden yolla yine. :A

Yahu yarışmaların birinde oylama başlıyor sonra diğerinde başlıyor. Hangisine yetişelim. :A :A Bi de sahne yollama muhabbeti var. :A