Benim Albümüm 2.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Yeni hafta hayırlı olsun, açılışı biz yapalım. :)

Bu haftadan itibaren albümün hit şarkılarına, klipli şarkılarına geçiyoruz. İlk klipli şarkımız da iki farklı versiyonuyla toplamda 200 milyondan fazla izlenen "Birthday".

Şarkının çok tatlı bir lyric klibi var. İzlemenizi tavsiye ederim. :)

Ayrıca @Çiğdem- diyor ki final puanı olmayan tek kişi Katy Perry imiş. İnşallah vereceğiniz yüksek puanlarla bu hafta bu üzücü durum son bulur. :D

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
1 point :A

Diğer şarkılara bağlı olarak 5-6 puan verebilirim, belki tam puanda olur. :X

Bu hafta 'Sallana Sallana'ile geliyoruz,aslında Soner ile düetiyle gelecektim ama @Bully arkadaşımızı kırmak istemeyerek klipli versiyonunu seçtim. Recaplı dinlemek isteyenler 00:47-2:17 arasını dinleyebilir. 🙂

Bu arada @Bully Buralardan Giderim finale kalırsam final şarkım yapacağım gayet iddialı bir parça bence. :X
İki Medeni İnsanı kullanmak varken 2 point :( :A

Bu haftaki türkümüzü de seçtim nihayetinde. Aralarında karar vermek gerçekten zor ama kendimce bir stratejim var ben çok seviyorum umarım sizde de aynı etkiyi yaratır diyelim. Bu haftaki türkümüz ''Ölüm Seni Arar Oldum Nerdesin'' olacak. İyi dinlemeler.

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @Çiğdem- @Mr.At @ozgur2113

Bu haftaki türkümüzü de seçtim nihayetinde. Aralarında karar vermek gerçekten zor ama kendimce bir stratejim var ben çok seviyorum umarım sizde de aynı etkiyi yaratır diyelim. Bu haftaki türkümüz ''Ölüm Seni Arar Oldum Nerdesin'' olacak. İyi dinlemeler.

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @Çiğdem- @Mr.At @ozgur2113
Sürpriz point :A

Diğer şarkılara bağlı olarak 5-6 puan verebilirim, belki tam puanda olur. :X

Bu hafta 'Sallana Sallana'ile geliyoruz,aslında Soner ile düetiyle gelecektim ama @Bully arkadaşımızı kırmak istemeyerek klipli versiyonunu seçtim. Recaplı dinlemek isteyenler 00:47-2:17 arasını dinleyebilir. 🙂

Bu arada @Bully Buralardan Giderim finale kalırsam final şarkım yapacağım gayet iddialı bir parça bence. :X
sallana sallanayı tercih etmişsin bence iyi tercih olmuş:)

bu hafta şad olup gülmedim diyoruz:) tüm yarışmacılara başarılar:)
şarkı süresi: 00:4.10 arasıdır..
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19
@Mr.At @ozgur2113

Son düzenleme:
Etiketin gelmedi yalnız. Yanlış etiketleme yapıyorsunuz sanırım. :)

Aynı şekilde senin de etiketler gelmedi. :)

@soo @turkuazz kopyaladığınız etiket listesini yukarıdaki adres çubuğu kısmı var ya oradaki adresi silip oraya yapıştırın. Daha sonra oradan kopyalayarak alın etiket yapın o şekilde oluyor. :)

Etiketin gelmedi yalnız. Yanlış etiketleme yapıyorsunuz sanırım. :)

Aynı şekilde senin de etiketler gelmedi. :)

@soo @turkuazz kopyaladığınız etiket listesini yukarıdaki adres çubuğu kısmı var ya oradaki adresi silip oraya yapıştırın. Daha sonra oradan kopyalayarak alın etiket yapın o şekilde oluyor. :)
ya şu etiketlemeleri bir türlü yapamıyorum:(