desene son yılların en berbat finali olacakÖyle umut ediyoruz
desene son yılların en berbat finali olacakÖyle umut ediyoruz
Onun fikri önemsiz çoğunluk ne derse o
Kedi gibi 9 canlı kendisi sadece bu ara değil sürekli kaşınıyor ama bir şey de olmuyor kendisine
Diğer tarafta kesinleşmiş diyordun bu grup için de, şimdi bir iki oya bakar diyorsunBurası sadece bir iki oya bakıyor @Bully
Çok çekişmeli bir grup olmuş
Niye tüm sırrı bozuyorsunDiğer tarafta kesinleşmiş diyordun bu grup için de, şimdi bir iki oya bakar diyorsun
Burdan çekişme bekliyordum ve beklediğim gibi oluyor çok şükür Son ana kadar devam eder heyecan
Bana heyecan veriyor Oylar geldikçe yeni bir durum değerlendirmesi yaparızNiye tüm sırrı bozuyorsun
Bu skor sana heyecan veriyorsa ne güzel
Bunda da çok zorlandım ama Pinhani'm dedim.En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’da sıra Yarı Final’de. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.
Hangi Şarkı Büyük Finale Yükselsin?
Pinhani - Dünyadan Uzak
Mert Demir - Ateşe Düştüm
@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn
Mert Demir cringe direkt.Ateşe Düştüm çok cringe bir şarkı değil mi?
Niye tüm sırrı bozuyorsun
Bu skor sana heyecan veriyorsa ne güzel
Benim taktiği uyguluyor, yanağını mıncırdığım. Poğaça yanak.Bana heyecan veriyor Oylar geldikçe yeni bir durum değerlendirmesi yaparız
Bence sadece aktif olup sonra kapamıştır. Yoksa değerlendirmeyi illa yorumlardı banada mesaj atardı
Aynen belli ki konulara bakmamış turkuazzBence sadece aktif olup sonra kapamıştır. Yoksa değerlendirmeyi illa yorumlardı banada mesaj atardı
Yarın genel hatırlatmayı yaparsın yine
Tek tek düşününce elbet çıkanlar olacaktır.Aynen belli ki konulara bakmamış turkuazz
Yarın genel hatırlatma yapacağım ama tolgab’den kesin oy almamız lazım önden etiketleyim dedim onu
Masacre, tekin ve Felon oy kullanabilirler. Başka oy gelme ihtimali düşük ama sürpriz her zaman olabiliyor
Evet her zaman fazlasını isterizTek tek düşününce elbet çıkanlar olacaktır.
@fredbalotellifanny ‘de oy veriyordu.
Aslında oy oranı iyi bir yerde ama neden daha fazlası olmasın?
Belki benim vesilemde oylar.Evet her zaman fazlasını isteriz
fred, ilk etiketlendiği an oy veriyor veya vermiyor Benim hatırlatma etiketime hiç dönmedi Ama bakalım belki kullanır.
Senin etkin yüksek aynen senin vesilenle oylayabilir