2024 ❗️Yarı Final❗️ | Pinhani - Dünyadan Uzak vs Mert Demir - Ateşe Düştüm

Hangi Şarkı Büyük Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’da sıra Yarı Final’de. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

Hangi Şarkı Büyük Finale Yükselsin?
Pinhani - Dünyadan Uzak

Mert Demir - Ateşe Düştüm

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn
Bunda da çok zorlandım ama Pinhani'm dedim. :D

• Beğendim
Reactions: Bully
Bence sadece aktif olup sonra kapamıştır. Yoksa değerlendirmeyi illa yorumlardı :A banada mesaj atardı
Yarın genel hatırlatmayı yaparsın yine :Z
Aynen belli ki konulara bakmamış turkuazz :A

Yarın genel hatırlatma yapacağım ama tolgab’den kesin oy almamız lazım önden etiketleyim dedim onu :A

Masacre, tekin ve Felon oy kullanabilirler. Başka oy gelme ihtimali düşük ama sürpriz her zaman olabiliyor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen belli ki konulara bakmamış turkuazz :A

Yarın genel hatırlatma yapacağım ama tolgab’den kesin oy almamız lazım önden etiketleyim dedim onu :A

Masacre, tekin ve Felon oy kullanabilirler. Başka oy gelme ihtimali düşük ama sürpriz her zaman olabiliyor :A
Tek tek düşününce elbet çıkanlar olacaktır.
@fredbalotellifanny ‘de oy veriyordu.

Aslında oy oranı iyi bir yerde ama neden daha fazlası olmasın? :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Tek tek düşününce elbet çıkanlar olacaktır.
@fredbalotellifanny ‘de oy veriyordu.

Aslında oy oranı iyi bir yerde ama neden daha fazlası olmasın? :A
Evet her zaman fazlasını isteriz :A

fred, ilk etiketlendiği an oy veriyor veya vermiyor :A Benim hatırlatma etiketime hiç dönmedi :A Ama bakalım belki kullanır.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...