Benim Albümüm 2.Sezon 4.Hafta Sonuçları

ilk ve son kez aldığın final puanı kutlu olsun tebrikler

kutlama bittiyse gerçeklere dönelim hemen
türkiyede başka hiçmi bir şarkıcı bulamadında gittin misket kafalıyı seçtin yarışmak için
)
Beğenmediğin yarışmacı 4 kişiyi falan yolladı, demekki bir adım öndeymişim.

Geldim de ortalığı birbirine katamadan durumu kurtarmışlar.
Berkay'a final puanı vermişler. Daha neler neler yapmışlar arkamızdan.
boşver @Doğu yu, sıkıntıdan bamyasıyla oynasın dursun kimsesiz konuda
biz burda iyiyiz yer değişmeyelim
)

Beğenmediğin yarışmacı 4 kişiyi falan yolladı, demekki bir adım öndeymişim.
sakız gibi yapıştın millete kaç gündür seni kırmamak için bu hafta şuna bir kaç puan verelimde sevinsin demişlerdir
arkadaşların iyiniyetini suistimal etme hemen berkayın yeri sonunculuktur daima! haa pardon, murat kozalakla sonunculuk için büyük çekişme yaşarlar
)

Ben yine her türlü final puanımı alıyordum sen Barış Akarsu'ya darbe vurup Berkay'a final puanı aldırmış oldun.

Ohh iyi ki de kullanmamışsın.
kaç haftadır barış akarsu haksız kazanç sağlıyordu bu hafta yamultmuşuz barışı
@xemrexxx topacına bundan sonra beleşe su yok

Kimseden oy istememe rağmen 3. oldum.

Her yerden oy toplayan, kötü olunca trip atıp bozuntuya veren tiplerden değilim ben. Eğlenmeye geldim buraya.

muratta son anda kurtuldu bu hafta

Kimseden oy istememe rağmen 3. oldum.

Her yerden oy toplayan, kötü olunca trip atıp bozuntuya veren tiplerden değilim ben. Eğlenmeye geldim buraya.

tabii yalandan kim ölmüş
herkes berkunt un gülyüzü hatrına oy verdi bu hafta
)

Barış alamamış ama Berkay almış sevinmekle üzülmek arasında bir yerde kalmışsındır artık.

Demet de gitmiş ona da sevinmişsindir.

muratta son anda kurtuldu bu hafta
demeti sevmemde onun yerine murat gitse daha mutlu olurdum
demet çok kıl bir kadın demet sayesinde ilk defa bir kadına bu kadar gıcık kapıyorum bu bir ilk benim açımdan
yoksa bayanlara yediden yetmişe saygımız vardır demet hariç

Barış alamamış ama Berkay almış sevinmekle üzülmek arasında bir yerde kalmışsındır artık.

Demet de gitmiş ona da sevinmişsindir.
olsun bu hafta darbeyi yedi barış dahada kendine gelemez
berkayınki ise tamamen tesadüfi puan ondan bir tehlike gelmez
)

Sen böyle başkalarıyla uğraşınca ben ne mutlu oluyorum bir bilsen, Tarkan'la az çekmemiştik senden.

ama tarkan sonunda yıpratıcı darbelerimden pes etti
bayağıda direndi ama yarı finali geçemedi
)
Çeyrek finalde ne güzel oy kullanamamıştın, Kuzu Kuzu ile geçmiştik turu.

Ama yarı finalde 1'leri yağdırdılar. ss Nefesimiz finale yetmedi sağlık olsun yine iyi götürdüm Tarkan'ı.

Çeyrek finalde ne güzel oy kullanamamıştın, Kuzu Kuzu ile geçmiştik turu.

Ama yarı finalde 1'leri yağdırdılar. ss Nefesimiz finale yetmedi sağlık olsun yine iyi götürdüm Tarkan'ı.
tarkanın bir tane şarkısı gerçekten harikaydı ona zaten yüksek puanda vermiştim tarkandan güzel şarkı çıkacağını hiç tahmin etmezdim o şarkı sürpriz oldu

yoksa kuzu kuzu, muck muck falan filan ıvır zıvır? oldum olası nefret ettiğim bir tarz

ama tarkan sonunda yıpratıcı darbelerimden pes etti
bayağıda direndi ama yarı finali geçemedi
)
yabancı bir şarkıcıyla gelsene sende 3.sezon olursa selena gomez diyordun rihannadan tut istediğin yabancı şarkıcıyı seçebilirsin istersen erkek bile

yabancı bir şarkıcıyla gelsene sende 3.sezon olursa selena gomez diyordun rihannadan tut istediğin yabancı şarkıcıyı seçebilirsin istersen erkek bile
selena gomeze baktımda iki üç şarkısı kulağa hoş geliyor onlarda farklı albümlerde ... diğer şarkıları anca gümezin görüntüsü kurtarır

en az bir albümün yarısı iyi şarkıdan oluşmalıki gönül rahatlığıyla yarışalım yoksa berkunt un durumuna düşeriz

hahahah ayy sen yeterki iste ayolll ben sana güzel bir albüm bulurum birkaç haftada ite kaka sürüklerim

Aynen sayende 1 puanla elenmekten kurtulmuştuk şaka gibi.

Al dinle bir daha.

hahahah ayy sen yeterki iste ayolll ben sana güzel bir albüm bulurum birkaç haftada ite kaka sürüklerim
sağol ama senin bulacağın albümden bana hayır gelmez

bu arada aklıma gelmişken bu hafta leğen arkadaşımız oy kullandımı yoksa yine kaytardımı birde başkan yardımcısı olacak bir işe yaradığını görmedim
)

Aynen sayende 1 puanla elenmekten kurtulmuştuk şaka gibi.

Al dinle bir daha.

buydu işte harikaydı hatta bazı yerleri indilanın şarkısını çağrıştırdığı için kulağa harika geliyor