Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Değerli zamanını değerlendirmeni sağladım işte.
Ne öyle iki saat dünyanın en gereksiz şeyine zaman ayırıyordun. Artık daha mutlusun ve huzurlusun.
Aynen hayatım anlam kazandı resmen aydınlandım
Ama her an Kısmetse Olur'a başlayıp özüme dönebilirim

Sen gel de onu bana sor
Totomdan ter aktı
tamam çalıştın yoruldun şu an dinlenmek için bir köşeye çekildin birde yanına çay aldın ee çayın yanınada ruhun gıdası müzik ilaç gibi gitmezmi(gerçi bu haftaki şarkılar ruhun ebesini belliyor
) aç albüm şarkılarını ister sırtüstü uzan ister amuda kalk artık nasıl rahat ediyorsan başla şarkıları dinlemeye çay bitene kadar şarkılarda biter bu kadar kolay işte

oylarımı kullandım teoman bu hafta coşmuş

haluk levent yine iyiydi
demet akalın,aşkın nur yengi ve katy perry de iyiler arasında
sen daha kullanmamışmıydın biz doğuyu iknaya çalışıyoruz kullanmayan kaçak sayısı çokmuş
ama sen yarışmacısın seni iknaya gerek yok nasıl olsa kullanmasan hogathanın -15 puanı fena can yakacak kullanmak mecburiyetindesin

Vallaha doğru
Tam çayımı almış bir elim telefonda bi elim kumandada malak gibi yatıyordum

Kan ve vahşet dolu gecelere dönelim yani bu mudur istediğin.
Biz böyle mutluyuz barış ve huzur içinde.
huzur ve barış hayata monotonluk getiriyor kan ve vahşette heyecan tavana vuruyor ne varsa kan vahşette var
)

huzur ve barış hayata monotonluk getiriyor kan ve vahşette heyecan tavana vuruyor ne varsa kan vahşette var
)
Tamam şimdi yeni geldin hemen aksiyona tutmayalım seni ilk geceden. İlerleyen gecelerde kan ve vahşete sıvama modu üzerinden geçiş yaparız.

Bizde kullanmıyoruz

Tamam şimdi yeni geldin hemen aksiyona tutmayalım seni ilk geceden. İlerleyen gecelerde kan ve vahşete sıvama modu üzerinden geçiş yaparız.
ben öyel fazla bekleyemem monotonluk beni bozuyor kendi kendime konuşup saçmalamaya başlıyorum
) devamlı aksiyon kavğa gürültü şamata şart
)

ben öyel fazla bekleyemem monotonluk beni bozuyor kendi kendime konuşup saçmalamaya başlıyorum
) devamlı aksiyon kavğa gürültü şamata şart
)
İyi o zaman sınavlarım yarın bitiyor. Bu gecelik bizi maruz gör, yarın burada olursan olayı bitiririz.

Şu an tek düşüncem uykunun dibine vurmak

La @MEnes NBA finali bugün demi ?
Hee bugün ama ben 7'de kalkacağım için izleyemicem. 2 sınav var yarın.
Artık benim adıma da Cavs'a destek verin.

Bu yarışmaya katılmadım Çiko yobazını boykot ediyorum

Evet aga 1 saat sonra
Eyvallah adaş
Oturuyosan izleyek beraber?

Ohoo sen yoksan ben de yokum

gwen stefaninin dibini görmeden yani şarkısını görmeden uykuya dalamazsın huzursuzluk ve kabuslarla uykun bölünür sen yol yakınken stefaniyi bir kurcala
)
Bakarız
Çok dillendirdin bu ablamızı eğer bi numarası yoksa yarın linç ederim haberin ola

Bu yarışmaya katılmadım Çiko yobazını boykot ediyorum

Evet aga 1 saat sonra
zaten katılsanda yiğit gibi berkay benzeri bir kazmayla yarışırdın yarışmanın kalitesizliğini dahada arttırırdın katılmaman iyi olmuş hatta bence sen bundan sonraki hiçbir yarışmaya katılma
)