Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

hogathanın yarışması umrumda değil:) ama puanlarını görüp sen bu işten anlamıyorsun diye doğuyu kalaylama şansım olacak sırf o zevk bile yeter bana :)) konuda çatacak bulaşacak forumcanların çoğalması herzaman işime gelir :))

işte budur :) oylama için her tür şirretlik mevcuttur bende :)) insanı hayattan soğuturum :)
İnşallah @Çiğdem-'e varırsın :A O da bu kadar ısrarcı tam tencere kapak olursunuz:A

Kesinlikle. Kim uğraşacak tek tek nickleri uzun uzun yazmaya. Düzeltilir umarım bir an önce. :)

Sen taktın kafaya @Doğu ya zorla göndertecen oyları. Tabi @Çiğdem- in yarışma kıyamıyorsun. Hiç eksik olmasın diye bu kadar çabalıyorsun. Yoksa bu kadar uğraşmayacağından eminim. :A
bu arada @OzaN ateş böceği gibi bir ara parladı sonra kayboldu gecenin karanlığında hadi bir mesaj yazdın insan bari iki saniye bekler hele durayım bunlar ne cevap yazacak diye öyle değil yazdı gitti :)) şimdi bekleki konuyla ilgili cevap yazsın :) şeytan diyor git katy e bir puanı bas hıncını katy den çıkar :)

Ooo demek öyle. @Çiğdem- geldiğinde bunların hesabını almasın dikkat et. :A :A İstediğin kadar kalayla @Doğu'nun kaliteli oylarına güvenimiz tam. :A :A
hogatha eski mesajları okumuyor öyle kötü alışkanlıkları yok zaten birde ev işinden fırsat bulamıyor o arada o yokken ne kadar laf atarsak bize kar kalır :)

İnşallah @Çiğdem-'e varırsın :A O da bu kadar ısrarcı tam tencere kapak olursunuz:A
inaşllah inşallah :) inşallah beni dağa kaldırıp kötü emellerine alet eder hogatha :) sırf bu dileğim gerçekleşsin diye gidip tenhalarda bekliyorum bir gün kazayla @Çiğdem- yerine zencinin biri beni dağa kaldırırsa tüm günahı hogathanın boynuna :)

bu arada @OzaN ateş böceği gibi bir ara parladı sonra kayboldu gecenin karanlığında hadi bir mesaj yazdın insan bari iki saniye bekler hele durayım bunlar ne cevap yazacak diye öyle değil yazdı gitti :)) şimdi bekleki konuyla ilgili cevap yazsın :) şeytan diyor git katy e bir puanı bas hıncını katy den çıkar :)

hogatha eski mesajları okumuyor öyle kötü alışkanlıkları yok zaten birde ev işinden fırsat bulamıyor o arada o yokken ne kadar laf atarsak bize kar kalır :)
Çalışanın hali bu işte. Girdi bir enerjiyle sahurdan sonra bakayım dedi. Birşeyler deyip kaçtı gitti direk. :A O şuan 5. rüyasını görüyordur Katy felan hikaye. :A Ama Katy'e yamuk yapmayalım onu sevelim sayalım. :A Benim favori siyah saç mavi göz beyaz ten kombinasyonumun oluşumunda etkisi büyük. :A

Bilemeyeceğim bence dikkat et. Geldiğinde işler karışmasın da. :A

inaşllah inşallah :) inşallah beni dağa kaldırıp kötü emellerine alet eder hogatha :) sırf bu dileğim gerçekleşsin diye gidip tenhalarda bekliyorum bir gün kazayla @Çiğdem- yerine zencinin biri beni dağa kaldırırsa tüm günahı hogathanın boynuna :)
:F La olum özlemişim bu komiklikleri şakaları tam zamanında geldin ha aferin sıva üstadı :A

Sen yine de çok sakat yerlerde gezme soteye yatmış Hollandalı zenciler seni tuttuğu yerde öper :A

Çalışanın hali bu işte. Girdi bir enerjiyle sahurdan sonra bakayım dedi. Birşeyler deyip kaçtı gitti direk. :A O şuan 5. rüyasını görüyordur Katy felan hikaye. :A Ama Katy'e yamuk yapmayalım onu sevelim sayalım. :A Benim favori siyah saç mavi göz beyaz ten kombinasyonumun oluşumunda etkisi büyük. :A

Bilemeyeceğim bence dikkat et. Geldiğinde işler karışmasın da. :A
katy yine bizim katy elensede ona karşı sevgimiz eksilmez :) ama ozana çok pis sinir oldum bir şekilde hıncımı bir yerden çıkarmam lazım şua anda gücüm ve yetkim anca katy e yetiyor :))

:F La olum özlemişim bu komiklikleri şakaları tam zamanında geldin ha aferin sıva üstadı :A

Sen yine de çok sakat yerlerde gezme soteye yatmış Hollandalı zenciler seni tuttuğu yerde öper :A
la hollandalılar @xemrexxx nin avatarındaki gibi dopoş tipler onlardan zarar gelmez :)) amerikalı olanlar daha tehlikeli bence :))

katy yine bizim katy elensede ona karşı sevgimiz eksilmez :) ama ozana çok pis sinir oldum bir şekilde hıncımı bir yerden çıkarmam lazım şua anda gücüm ve yetkim anca katy e yetiyor :))
Yazık üzülürüm Katy'e öyle erken elenmesin. :A Ozandan hıncını başka zaman başka şekilde al bence. :A

katy i nasıl kaptırdın ya şu sınavların gözü kör olsun insanı sevdiğinden ayırıyor :) sınavın olmasa şimdi katy yaban ellerde yabancıların insafına terkedilirmiydi :))
Valla bende anlam veremedim boşluğuma geldi bir anda. :F Bir baktım @Çiğdem- , Ozan Katy ile yarışacak yazmış. Aha gözlerim açıldı böyle.:flushed:
Neyse yabancıya gitmemiş sonuçta. Değerli adminimize gitmiş. :bhr:

Iyy sapık sıvacı üçüzler konuyu kirletmişler :A Sahur da bari düzgün durur insan :A
daha oylarımızı göndermedik bence şu mesajındaki üçüzleri oy gönderen isimlerle doldur :)) mesela menes oyunu yollamış ama benle doğu daha yeni yen şarkılara ısınıyoruz kendini yakma son saniyede elenirsin :))

Oha lan geldim geleli seni ilk kez bu saatte ayakta görüyorum :A
+18 konulardan fırsat bulup kırk yılda bir konuya uğradı leğen arkadaşımız gelir gelmezde bize iftira yağdırmaya başladı :) la şimdi gizli kameraya alacaksın bu gizlice ne haltlar karıştırıyordur gece gece kimbilir :))

@destere nin gelmesiyle bizim de göreve gelmemiz bir oldu. :A :A Ama benden bu gecelik bu kadar. Yarın 2 sınava girecek olan 8'de kalkacak olan bendenizim. :A :A Haydi iyi geceler herkese. :A
tamam sana iyi geceler o zaman seni fazla tutmayalım zaten sınavın kötü geçecek bari bahanen biz olmayalım :)
giderayak birde moralini dibe vurup öyle yollayalım seni :)

+18 konulardan fırsat bulup kırk yılda bir konuya uğradı leğen arkadaşımız gelir gelmezde bize iftira yağdırmaya başladı :) la şimdi gizli kameraya alacaksın bu gizlice ne haltlar karıştırıyordur gece gece kimbilir :))
Ben @DarkLeqenD'e kefilim :A Son derece temiz, işinde gücünde bir mümmin kardeşimizdir kendisi :A