Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

zaten katılsanda yiğit gibi berkay benzeri bir kazmayla yarışırdın yarışmanın kalitesizliğini dahada arttırırdın katılmaman iyi olmuş hatta bence sen bundan sonraki hiçbir yarışmaya katılma :))
Yıldızlar Yarışıyorda yarışıyorum şuan senin adaşınla :A
hqdefault.jpg

soruma cevabını göremedim malesef hatta ozanla bully i etiketlemiştim onlarda dut yemiş bülbül kesildi kimsede çıt çıkmıyor diyecektimki sen sorumdan bahsedip beni umutlandırdın şimdi :) nereye yazdınki cevabı hala görmedim? :)

seni etiketlemeyi bir türlü başaramamıştım ona rağmen yine kaçırmamışsın lafı :) senin hakkın konudan banlanmak ama dua et çok anlayışlı ve şirret oklavalı bir hanımefendinin yarışmasında bulunuyorsun kimseye kızmıyor :))
Ben bir şeyi değiştirdiğimi hatırlamıyorum yakın zamanda, fotosunu atabilirsin bakayım ona göre. :)

Ah ulan ah en önemli maçı izleyememek nasıl koyuyor bir bilsen. :A İnşallah yeneriz de 7.maçta beraber sabahlarız. Sabah ilk işim maçkoliği açmak. :A
Sen ilk buraya gir son mesajda goygoy yaptıysam bil ki yenildiniz :A Tabii dayanabilirsem :)

Ben bir şeyi değiştirdiğimi hatırlamıyorum yakın zamanda, fotosunu atabilirsin bakayım ona göre. :)
Onun bahsettiği eskiden @ bastığımızda 2 haft yazınca direk nickler beliriyordu alt kısmında. Şimdi ismin tamamını yazmamız gerekiyor. O değişikliği ben de fark ettim ve sinir bozucu, işkence oluyor tüm ismi yazmak. :A

değişmiş hep çıkmıyorda bazen çıkıyor mesela bu konuya mesaj yazıyorum başka bir konuya geçiş yapacağım sırada çık veya kal diye iki şık çıkıyor ? birde etiketleme yaparken misal @oz yazım tık diye altta ozan diye tamamlıyordu etiketlemeyi aklımıza gelmeyen ismin nasıl yazıldığını anında görebiliyorduk şimdi olmuyor ? birde mesaj yazarken yukardaki spoiler kızmı en sona atılmış şekli değişmiş ve çok kalabalık işaretler kaplamış üst katı bir tuhaf olmuş :)

Onun bahsettiği eskiden @ bastığımızda 2 haft yazınca direk nickler beliriyordu alt kısmında. Şimdi ismin tamamını yazmamız gerekiyor. O değişikliği ben de fark ettim ve sinir bozucu, işkence oluyor tüm ismi yazmak. :A
aynen birde bazı nickler çok zor hepsini ezberlemek zor eskiden kolaylık oluyordu şimdi çileye döndü :)

Aynen ben de soracaktım onu yakın zamanda. PC'de öyle oluyor ama mobilde hala eskisi gibi :)

aynen birde bazı nickler çok zor hepsini ezberlemek zor eskiden kolaylık oluyordu şimdi çileye döndü :)
Kesinlikle. Kim uğraşacak tek tek nickleri uzun uzun yazmaya. Düzeltilir umarım bir an önce. :)
@Doğu puanlarını yollamadan uykuya dalamaz bugün gece gulyabani olur rüyasına dalarım :))
Sen taktın kafaya @Doğu ya zorla göndertecen oyları. Tabi @Çiğdem- in yarışma kıyamıyorsun. Hiç eksik olmasın diye bu kadar çabalıyorsun. Yoksa bu kadar uğraşmayacağından eminim. :A

Kesinlikle. Kim uğraşacak tek tek nickleri uzun uzun yazmaya. Düzeltilir umarım bir an önce. :)

Sen taktın kafaya @Doğu ya zorla göndertecen oyları. Tabi @Çiğdem- in yarışma kıyamıyorsun. Hiç eksik olmasın diye bu kadar çabalıyorsun. Yoksa bu kadar uğraşmayacağından eminim. :A
hogathanın yarışması umrumda değil:) ama puanlarını görüp sen bu işten anlamıyorsun diye doğuyu kalaylama şansım olacak sırf o zevk bile yeter bana :)) konuda çatacak bulaşacak forumcanların çoğalması herzaman işime gelir :))

La sen seçim öncesi kamu spotlarıyla milleti illalah ettiren Yüksek Seçim Kurumu musun? :A Tamam yollayacaz :)
işte budur :) oylama için her tür şirretlik mevcuttur bende :)) insanı hayattan soğuturum :)

hogathanın yarışması umrumda değil:) ama puanlarını görüp sen bu işten anlamıyorsun diye doğuyu kalaylama şansım olacak sırf o zevk bile yeter bana :)) konuda çatacak bulaşacak forumcanların çoğalması herzaman işime gelir :))
Ooo demek öyle. @Çiğdem- geldiğinde bunların hesabını almasın dikkat et. :A :A İstediğin kadar kalayla @Doğu'nun kaliteli oylarına güvenimiz tam. :A :A