Yıldızlar Yarışıyorda yarışıyorum şuan senin adaşınlazaten katılsanda yiğit gibi berkay benzeri bir kazmayla yarışırdın yarışmanın kalitesizliğini dahada arttırırdın katılmaman iyi olmuş hatta bence sen bundan sonraki hiçbir yarışmaya katılma )
Yıldızlar Yarışıyorda yarışıyorum şuan senin adaşınlazaten katılsanda yiğit gibi berkay benzeri bir kazmayla yarışırdın yarışmanın kalitesizliğini dahada arttırırdın katılmaman iyi olmuş hatta bence sen bundan sonraki hiçbir yarışmaya katılma )
onu izlemişken rihannayla katy e de bir göz atarsın artık )Bakarız Çok dillendirdin bu ablamızı eğer bi numarası yoksa yarın linç ederim haberin ola
bu hafta şansın varmış puan versem senin noyan sonuncuydu kesinYıldızlar Yarışıyorda yarışıyorum şuan senin adaşınla
Rihannaya atmam da Katy'nin her yerine göz atarım detaylı irdelerimonu izlemişken rihannayla katy e de bir göz atarsın artık )
Vidyoyu izle bir adaş gülcen garantionu izlemişken rihannayla katy e de bir göz atarsın artık )
bu hafta şansın varmış puan versem senin noyan sonuncuydu kesin
bende puanlarımı yollayayım hogathaya lafa dalınca şarkıları yarım bırakmışım )Rihannaya atmam da Katy'nin her yerine göz atarım detaylı irdelerim
Ben de sahura NBA izliyorsan burdayız gece gelirsin. Sanmıyorum sevdiğini işin gücün hatunlarbende puanlarımı yollayayım hogathaya lafa dalınca şarkıları yarım bırakmışım )
Onun ne işi olur maçla anca kızların hassas noktalarına baksın bu akılla patlar yakındaBen de sahura NBA izliyorsan burdayız gece gelirsin. Sanmıyorum sevdiğini işin gücün hatunlar
Ah ulan ah en önemli maçı izleyememek nasıl koyuyor bir bilsen. İnşallah yeneriz de 7.maçta beraber sabahlarız. Sabah ilk işim maçkoliği açmak.Ben de sahura NBA izliyorsan burdayız gece gelirsin. Sanmıyorum sevdiğini işin gücün hatunlar
Ben bir şeyi değiştirdiğimi hatırlamıyorum yakın zamanda, fotosunu atabilirsin bakayım ona göre.soruma cevabını göremedim malesef hatta ozanla bully i etiketlemiştim onlarda dut yemiş bülbül kesildi kimsede çıt çıkmıyor diyecektimki sen sorumdan bahsedip beni umutlandırdın şimdi nereye yazdınki cevabı hala görmedim?
seni etiketlemeyi bir türlü başaramamıştım ona rağmen yine kaçırmamışsın lafı senin hakkın konudan banlanmak ama dua et çok anlayışlı ve şirret oklavalı bir hanımefendinin yarışmasında bulunuyorsun kimseye kızmıyor )
Sen ilk buraya gir son mesajda goygoy yaptıysam bil ki yenildiniz Tabii dayanabilirsemAh ulan ah en önemli maçı izleyememek nasıl koyuyor bir bilsen. İnşallah yeneriz de 7.maçta beraber sabahlarız. Sabah ilk işim maçkoliği açmak.
Onun bahsettiği eskiden @ bastığımızda 2 haft yazınca direk nickler beliriyordu alt kısmında. Şimdi ismin tamamını yazmamız gerekiyor. O değişikliği ben de fark ettim ve sinir bozucu, işkence oluyor tüm ismi yazmak.Ben bir şeyi değiştirdiğimi hatırlamıyorum yakın zamanda, fotosunu atabilirsin bakayım ona göre.
değişmiş hep çıkmıyorda bazen çıkıyor mesela bu konuya mesaj yazıyorum başka bir konuya geçiş yapacağım sırada çık veya kal diye iki şık çıkıyor ? birde etiketleme yaparken misal @oz yazım tık diye altta ozan diye tamamlıyordu etiketlemeyi aklımıza gelmeyen ismin nasıl yazıldığını anında görebiliyorduk şimdi olmuyor ? birde mesaj yazarken yukardaki spoiler kızmı en sona atılmış şekli değişmiş ve çok kalabalık işaretler kaplamış üst katı bir tuhaf olmuşBen bir şeyi değiştirdiğimi hatırlamıyorum yakın zamanda, fotosunu atabilirsin bakayım ona göre.
Sabah ola hayrola, ben takımımdan ümitliyim. Geçen maçki Lebron Irving insan üstü performansı bu maçta da devam ederse zaten alırız maçı.Sen ilk buraya gir son mesajda goygoy yaptıysam bil ki yenildiniz Tabii dayanabilirsem
aynen birde bazı nickler çok zor hepsini ezberlemek zor eskiden kolaylık oluyordu şimdi çileye döndüOnun bahsettiği eskiden @ bastığımızda 2 haft yazınca direk nickler beliriyordu alt kısmında. Şimdi ismin tamamını yazmamız gerekiyor. O değişikliği ben de fark ettim ve sinir bozucu, işkence oluyor tüm ismi yazmak.
Aynen ben de soracaktım onu yakın zamanda. PC'de öyle oluyor ama mobilde hala eskisi gibiOnun bahsettiği eskiden @ bastığımızda 2 haft yazınca direk nickler beliriyordu alt kısmında. Şimdi ismin tamamını yazmamız gerekiyor. O değişikliği ben de fark ettim ve sinir bozucu, işkence oluyor tüm ismi yazmak.
@Doğu puanlarını yollamadan uykuya dalamaz bugün gece gulyabani olur rüyasına dalarım )Sabah ola hayrola, ben takımımdan ümitliyim. Geçen maçki Lebron Irving insan üstü performansı bu maçta da devam ederse zaten alırız maçı.
Kesinlikle. Kim uğraşacak tek tek nickleri uzun uzun yazmaya. Düzeltilir umarım bir an önce.aynen birde bazı nickler çok zor hepsini ezberlemek zor eskiden kolaylık oluyordu şimdi çileye döndü
Sen taktın kafaya @Doğu ya zorla göndertecen oyları. Tabi @Çiğdem- in yarışma kıyamıyorsun. Hiç eksik olmasın diye bu kadar çabalıyorsun. Yoksa bu kadar uğraşmayacağından eminim.@Doğu puanlarını yollamadan uykuya dalamaz bugün gece gulyabani olur rüyasına dalarım )
La sen seçim öncesi kamu spotlarıyla milleti illalah ettiren Yüksek Seçim Kurumu musun? Tamam yollayacaz@Doğu puanlarını yollamadan uykuya dalamaz bugün gece gulyabani olur rüyasına dalarım )
hogathanın yarışması umrumda değil ama puanlarını görüp sen bu işten anlamıyorsun diye doğuyu kalaylama şansım olacak sırf o zevk bile yeter bana ) konuda çatacak bulaşacak forumcanların çoğalması herzaman işime gelir )
işte budur oylama için her tür şirretlik mevcuttur bende ) insanı hayattan soğuturumLa sen seçim öncesi kamu spotlarıyla milleti illalah ettiren Yüksek Seçim Kurumu musun? Tamam yollayacaz
Ooo demek öyle. @Çiğdem- geldiğinde bunların hesabını almasın dikkat et. İstediğin kadar kalayla @Doğu'nun kaliteli oylarına güvenimiz tam.hogathanın yarışması umrumda değil ama puanlarını görüp sen bu işten anlamıyorsun diye doğuyu kalaylama şansım olacak sırf o zevk bile yeter bana ) konuda çatacak bulaşacak forumcanların çoğalması herzaman işime gelir )