Aynen hayatım anlam kazandı resmen aydınlandım Ama her an Kısmetse Olur'a başlayıp özüme dönebilirimDeğerli zamanını değerlendirmeni sağladım işte. Ne öyle iki saat dünyanın en gereksiz şeyine zaman ayırıyordun. Artık daha mutlusun ve huzurlusun.
Aynen hayatım anlam kazandı resmen aydınlandım Ama her an Kısmetse Olur'a başlayıp özüme dönebilirimDeğerli zamanını değerlendirmeni sağladım işte. Ne öyle iki saat dünyanın en gereksiz şeyine zaman ayırıyordun. Artık daha mutlusun ve huzurlusun.
tamam çalıştın yoruldun şu an dinlenmek için bir köşeye çekildin birde yanına çay aldın ee çayın yanınada ruhun gıdası müzik ilaç gibi gitmezmi(gerçi bu haftaki şarkılar ruhun ebesini belliyor ) aç albüm şarkılarını ister sırtüstü uzan ister amuda kalk artık nasıl rahat ediyorsan başla şarkıları dinlemeye çay bitene kadar şarkılarda biter bu kadar kolay işteSen gel de onu bana sor Totomdan ter aktı
Iykkk bir ürperti geldi dur az elime yüzüme su tutayım kendime geleyim.Aynen hayatım anlam kazandı resmen aydınlandım Ama her an Kısmetse Olur'a başlayıp özüme dönebilirim
sen daha kullanmamışmıydın biz doğuyu iknaya çalışıyoruz kullanmayan kaçak sayısı çokmuş ama sen yarışmacısın seni iknaya gerek yok nasıl olsa kullanmasan hogathanın -15 puanı fena can yakacak kullanmak mecburiyetindesinoylarımı kullandım teoman bu hafta coşmuş
haluk levent yine iyiydi
demet akalın,aşkın nur yengi ve katy perry de iyiler arasında
Vallaha doğru Tam çayımı almış bir elim telefonda bi elim kumandada malak gibi yatıyordumtamam çalıştın yoruldun şu an dinlenmek için bir köşeye çekildin birde yanına çay aldın ee çayın yanınada ruhun gıdası müzik ilaç gibi gitmezmi(gerçi bu haftaki şarkılar ruhun ebesini belliyor ) aç albüm şarkılarını ister sırtüstü uzan ister amuda kalk artık nasıl rahat ediyorsan başla şarkıları dinlemeye çay bitene kadar şarkılarda biter bu kadar kolay işte
Ben 10 bardak semaver çayımı içip de geldim. Ramazan çay ihtiyacıma ilaç gibi geldi.Vallaha doğru Tam çayımı almış bir elim telefonda bi elim kumandada malak gibi yatıyordum
huzur ve barış hayata monotonluk getiriyor kan ve vahşette heyecan tavana vuruyor ne varsa kan vahşette var )Kan ve vahşet dolu gecelere dönelim yani bu mudur istediğin. Biz böyle mutluyuz barış ve huzur içinde.
Tamam şimdi yeni geldin hemen aksiyona tutmayalım seni ilk geceden. İlerleyen gecelerde kan ve vahşete sıvama modu üzerinden geçiş yaparız.huzur ve barış hayata monotonluk getiriyor kan ve vahşette heyecan tavana vuruyor ne varsa kan vahşette var )
tam işte albüm şarkılarını dinleme vakti derin bir huşu içinde müziğin dibine vurabilirsinVallaha doğru Tam çayımı almış bir elim telefonda bi elim kumandada malak gibi yatıyordum
Bizde kullanmıyoruzsen daha kullanmamışmıydın biz doğuyu iknaya çalışıyoruz kullanmayan kaçak sayısı çokmuş ama sen yarışmacısın seni iknaya gerek yok nasıl olsa kullanmasan hogathanın -15 puanı fena can yakacak kullanmak mecburiyetindesin
ben öyel fazla bekleyemem monotonluk beni bozuyor kendi kendime konuşup saçmalamaya başlıyorum ) devamlı aksiyon kavğa gürültü şamata şart )Tamam şimdi yeni geldin hemen aksiyona tutmayalım seni ilk geceden. İlerleyen gecelerde kan ve vahşete sıvama modu üzerinden geçiş yaparız.
Şu an tek düşüncem uykunun dibine vurmaktam işte albüm şarkılarını dinleme vakti derin bir huşu içinde müziğin dibine vurabilirsin
sen yarışmacı değilmiydin elenmek istiyorsan kullanmazsın hiç umrumda olmazBizde kullanmıyoruz
Bu yarışmaya katılmadım Çiko yobazını boykot ediyorumsen yarışmacı değilmiydin elenmek istiyorsan kullanmazsın hiç umrumda olmaz
Evet aga 1 saat sonra
gwen stefaninin dibini görmeden yani şarkısını görmeden uykuya dalamazsın huzursuzluk ve kabuslarla uykun bölünür sen yol yakınken stefaniyi bir kurcala )
İyi o zaman sınavlarım yarın bitiyor. Bu gecelik bizi maruz gör, yarın burada olursan olayı bitiririz.ben öyel fazla bekleyemem monotonluk beni bozuyor kendi kendime konuşup saçmalamaya başlıyorum ) devamlı aksiyon kavğa gürültü şamata şart )
Hee bugün ama ben 7'de kalkacağım için izleyemicem. 2 sınav var yarın. Artık benim adıma da Cavs'a destek verin.
Eyvallah adaş Oturuyosan izleyek beraber?Bu yarışmaya katılmadım Çiko yobazını boykot ediyorum
Evet aga 1 saat sonra
Ohoo sen yoksan ben de yokumİyi o zaman sınavlarım yarın bitiyor. Bu gecelik bizi maruz gör, yarın burada olursan olayı bitiririz.
Hee bugün ama ben 7'de kalkacağım için izleyemicem. 2 sınav var yarın. Artık benim adıma da Cavs'a destek verin.
Bugün sizleyim gardaş izlicez beraberEyvallah adaş Oturuyosan izleyek beraber?
Ohoo sen yoksan ben de yokum
Bakarız Çok dillendirdin bu ablamızı eğer bi numarası yoksa yarın linç ederim haberin olagwen stefaninin dibini görmeden yani şarkısını görmeden uykuya dalamazsın huzursuzluk ve kabuslarla uykun bölünür sen yol yakınken stefaniyi bir kurcala )
zaten katılsanda yiğit gibi berkay benzeri bir kazmayla yarışırdın yarışmanın kalitesizliğini dahada arttırırdın katılmaman iyi olmuş hatta bence sen bundan sonraki hiçbir yarışmaya katılma )Bu yarışmaya katılmadım Çiko yobazını boykot ediyorum
Evet aga 1 saat sonra