Sen sağol kardo ne demek.Aşırı adamlık yine can aldı Eyvallah kanka
Sen sağol kardo ne demek.Aşırı adamlık yine can aldı Eyvallah kanka
laf aramızda gwen stefani çok güzel söylüyor leğenin günahını almışız şarkıda bir fok olmasada kadın muhteşem söylüyorAşırı adamlık yine can aldı Eyvallah kanka
ayy adam bir kelime bile söylemiyor ayoll kadın şarkıcıların şarkılarını alıp albümüne koymuş sahiplenmiş ne biçim düetse artık calvini duymuyoruz bile @DarkLeqenDlaf aramızda gwen stefani çok güzel söylüyor leğenin günahını almışız şarkıda bir fok olmasada kadın muhteşem söylüyor
La gece sıvamalarına mı döndük yoksa hayırdır?laf aramızda gwen stefani çok güzel söylüyor leğenin günahını almışız şarkıda bir fok olmasada kadın muhteşem söylüyor
keşke ismide olmasaydı ) calvin ismiyle şarkıyı batırmaya yetiyor kızların çabası bir yere kadar anca? bu gidişle leğen arkadaşımız elenir yarışmadanayy adam bir kelime bile söylemiyor ayoll kadın şarkıcıların şarkılarını alıp albümüne koymuş sahiplenmiş ne biçim düetse artık calvini duymuyoruz bile @DarkLeqenD
ne bilim yarım saattir birbirinize ne iltifat yapacağınızı şaşırdınız doğuyu tanımasam harbiden dediğin kadar iyi biri olduğunu sanacağım o kadarki ikna edici konuşuyorsun )La gece sıvamalarına mı döndük yoksa hayırdır?
@Doğu
Ben onun içindeki cevheri gördüm. Temiz kalbini gördüm. Senin gibi o da.keşke ismide olmasaydı ) calvin ismiyle şarkıyı batırmaya yetiyor kızların çabası bir yere kadar anca? bu gidişle leğen arkadaşımız elenir yarışmadan
ne bilim yarım saattir birbirinize ne iltifat yapacağınızı şaşırdınız doğuyu tanımasam harbiden dediğin kadar iyi biri olduğunu sanacağım o kadarki ikna edici konuşuyorsun )
şu iltifatlara bak resmen rezalet ben okurken yüzüm kızardı )Sen sağol kardo ne demek.
HAhahahaha ulan iyi güldürdün gece gece.şu iltifatlara bak resmen rezalet ben okurken yüzüm kızardı )
sağol kardo , yoo valla sen sağol olmaz sen sağol yoksa ölümü gör valla sen sağol, sen sağol ben sağol iltifatlar havada uçuşuyor
bu muhabbet sohbeti dinleyen cırcır olmuş bir vatandaşı iki dakikada kabız yapmaya yeterli )
içinde en ufak cevher kırıntısı olsa yarım saattir diyoruz puan ver diye ? vatandaş derdi yaw bu arkadaşımı niye kırayım vereyim puanları derdi? ama o kadar art niyetli vatan haini bir arkadaşki inadım inat diyor öyle bekliyor )Ben onun içindeki cevheri gördüm. Temiz kalbini gördüm. Senin gibi o da.
Sen yokken sıvacılık aldı yürüdüşu iltifatlara bak resmen rezalet ben okurken yüzüm kızardı )
sağol kardo , yoo valla sen sağol olmaz sen sağol yoksa ölümü gör valla sen sağol, sen sağol ben sağol iltifatlar havada uçuşuyor
bu muhabbet sohbeti dinleyen cırcır olmuş bir vatandaşı iki dakikada kabız yapmaya yeterli )
Ya işim var ayrıca çok üşendim şimdi Yarışmacı sayısı yarı yarıya düşsün o zaman devreye girerim muhteşem oylarımlaiçinde en ufak cevher kırıntısı olsa yarım saattir diyoruz puan ver diye ? vatandaş derdi yaw bu arkadaşımı niye kırayım vereyim puanları derdi? ama o kadar art niyetli vatan haini bir arkadaşki inadım inat diyor öyle bekliyor )
ben yokken resmen kötü yola düşmüşsünüz sizi kendinize getirmem şartSen yokken sıvacılık aldı yürüdü
Sen yokken adam taşındı bi ton şeyle uğraştı. Nasıl gelsin burda ona zaman ayırsın. Bilmeden gel say işte. Kırın şu önyargıları efenim.içinde en ufak cevher kırıntısı olsa yarım saattir diyoruz puan ver diye ? vatandaş derdi yaw bu arkadaşımı niye kırayım vereyim puanları derdi? ama o kadar art niyetli vatan haini bir arkadaşki inadım inat diyor öyle bekliyor )
13 tane yarışmacı var herbir şarkıcıyı yarım dakika dinlesen 5 dakikanı alır toplam o 5 dakikayı buraya harcamkıyorsun gidip macuna bir saat ayırabiliyorsun la şimdiye kadar oy kullanmama nedenini anlatacağına şarkıları dinlemeye niyetlensen çoktan puan verip yollamıştın bile )Sen yokken sıvacılık aldı yürüdü
Ya işim var ayrıca çok üşendim şimdi Yarışmacı sayısı yarı yarıya düşsün o zaman devreye girerim muhteşem oylarımla
taşınırken şarkı dinlemek daha zevkli olur işin yükü hafifler hemde )Sen yokken adam taşındı bi ton şeyle uğraştı. Nasıl gelsin burda ona zaman ayırsın. Bilmeden gel say işte. Kırın şu önyargıları efenim.
Aramıza fitne tohumları ekemezsin siyonist cüri bozuntusuben yokken resmen kötü yola düşmüşsünüz sizi kendinize getirmem şart
aslında işim kolay seni ona onu sana şikayet ederim bir kaç mesajınızlada oynayıp değiştirsem iki günde birbirinize düşman kesilip kendinize gelirsiniz yoksa bu iltifatlı sohbetler çekilecek gibi değil )
Onun macun sevdasını kırdım ben sen rahat ol. Eskisi gibi izlemiyor hele bi izlesin bak nasıl çiziyorum.13 tane yarışmacı var herbir şarkıcıyı yarım dakika dinlesen 5 dakikanı alır toplam o 5 dakikayı buraya harcamkıyorsun gidip macuna bir saat ayırabiliyorsun la şimdiye kadar oy kullanmama nedenini anlatacağına şarkıları dinlemeye niyetlensen çoktan puan verip yollamıştın bile )
taşınırken şarkı dinlemek daha zevkli olur işin yükü hafifler hemde )
Sen gel de onu bana sor Totomdan ter aktı13 tane yarışmacı var herbir şarkıcıyı yarım dakika dinlesen 5 dakikanı alır toplam o 5 dakikayı buraya harcamkıyorsun gidip macuna bir saat ayırabiliyorsun la şimdiye kadar oy kullanmama nedenini anlatacağına şarkıları dinlemeye niyetlensen çoktan puan verip yollamıştın bile )
taşınırken şarkı dinlemek daha zevkli olur işin yükü hafifler hemde )
Kan ve vahşet dolu gecelere dönelim yani bu mudur istediğin. Biz böyle mutluyuz barış ve huzur içinde.ben yokken resmen kötü yola düşmüşsünüz sizi kendinize getirmem şart
aslında işim kolay seni ona onu sana şikayet ederim bir kaç mesajınızlada oynayıp değiştirsem iki günde birbirinize düşman kesilip kendinize gelirsiniz yoksa bu iltifatlı sohbetler çekilecek gibi değil )
Harbiden la nasıl bir algı operasyonu yaptıysan bir buçuk haftadır bıraktım umrumda da değil Vallaha helal olsun gel bi sıvayayım pardon sarılayımOnun macun sevdasını kırdım ben sen rahat ol. Eskisi gibi izlemiyor hele bi izlesin bak nasıl çiziyorum.
Değerli zamanını değerlendirmeni sağladım işte. Ne öyle iki saat dünyanın en gereksiz şeyine zaman ayırıyordun. Artık daha mutlusun ve huzurlusun.Harbiden la nasıl bir algı operasyonu yaptıysan bir buçuk haftadır bıraktım umrumda da değil Vallaha helal olsun gel bi sıvayayım pardon sarılayım