Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

tam tersi bu yarışmada tüm albümlere az çok baktım selena yarışsa kesin favoriydi çok zayıf albümler seçilmiş baştan sona güzel şarkıların olduğu albüm yok gibi en kaliteli albğmde üç dört tane şarkı çıkar anca :) birde @denizz19 in sosyal sorumluluk şeysi varki bu yarışmada hafif iddialı gelen malı götürmüştü ama kimse değerlendirememiş fırsatı darklegend gitmiş calvin kazmasını bulmuş yiğit gidip berkoç kazmasını bulmuş nereye elini atrsan bir kazmaya çarpıyor hele @MayısKralı nın bir seçimi var tam ofsayt :)
ayy işte fenamı yanı öyle yarışmayı domine edecek kişi olmaması rekabeti arttırıyor bu sezonumuz oyüzden daha rekabetli olucak inş birde 1.sezon .ok fazla güçlü isim seçildi bu sezon daha dengeli :F ben açıkcası @Bully ile @xemrexxx i favori görüyorum yalınla barış akarsu götürür bu yarışmayı :F

ayy işte fenamı yanı öyle yarışmayı domine edecek kişi olmaması rekabeti arttırıyor bu sezonumuz oyüzden daha rekabetli olucak inş birde 1.sezon .ok fazla güçlü isim seçildi bu sezon daha dengeli :F ben açıkcası @Bully ile @xemrexxx i favori görüyorum yalınla barış akarsu götürür bu yarışmayı :F
tamam ama kalitesiz şarkıları izlemekte işkence mesela ben baktım şimdi şarkılara üç tane şarkı var güzel diyebileceğim diğerleri hepten vasat artık kaşına gözüne orasına burasına bakarak birbirinden ayıracağız çöpleri başka türlü nasıl değerlendirelim ki ? :)

tamam ama kalitesiz şarkıları izlemekte işkence mesela ben baktım şimdi şarkılara üç tane şarkı var güzel diyebileceğim diğerleri hepten vasat artık kaşına gözüne orasına burasına bakarak birbirinden ayıracağız çöpleri başka türlü nasıl değerlendirelim ki ? :)
hahaha doğru cnm ama ozamanda musicsurvivordan ne farkımız kalıcaktı mesala oradakı seçilmiş şarkıcıları alanlar bile kullanılmayan şarkıları seçmek zorundalar mesala survivorda tarkanı yalını almıs birisi bu yarışmadıkı albümde 2-3 hariç hep kullanmadığı şarkıyı kullanmak zorunda şarkıcılar aynı ama şarkılar farklı tabi bir tık düşük şarkılar kullanılıyor bu yarışmada :F

Ayy sus bakim sen Kıvırcık Ali varken onlar da kimmiş :A

Ayy sus bakim sen Kıvırcık Ali varken onlar da kimmiş :A

baktın tabi rakipler hafif siklet sılayı yormayayım yedeklerle yenerim dedin :) ama evdeki hesap her zaman çarşıya uymaz sosyal sorumluluk şeysine en fazla üç hafta tahammül edebilir forumun bünyesi :)

sıla 1 puan aman hatlar karıştı kıvırcık ali 1 puan:A
geçen haftaki yine iyiydide bu hafta çıtayı biraz daha düşürmüş deniz resmen dinleyiciye saygısızlık :) tamam alternatif az da o kadarda jüriye saygısızlık olmaz ben olsam çiğdem in yerinde denizi kovarım yarışmadan :)

geçen haftaki yine iyiydide bu hafta çıtayı biraz daha düşürmüş deniz resmen dinleyiciye saygısızlık :) tamam alternatif az da o kadarda jüriye saygısızlık olmaz ben olsam çiğdem in yerinde denizi kovarım yarışmadan :)
Müzik kulağıma her zaman güvenirim ve türkü sıralamama da :A

Müzik kulağıma her zaman güvenirim ve türkü sıralamama da :A
şimdi barış akarsunun şarkısına baktımda senin günahını almışız ilk haftaya göre bu hafta barış akarsuda zıvayanlardan :) yani @xemrexxx de ilk hafta gaza basıp bu hafta yerlerde sürünenlerden :) yani yalnız değilsin deniz hala bir şansın var elenmemek için :)

saat gece 2 dediğine göre artık şarkıları en güzel dinleme vakti geldi sanırım @Çiğdem- şunları baştan sona izleyip puanlayayım bari :)
@MEnes @Doğu boştaysanız işiniz yoksa şu an puanda vermediyseniz daha eğer sizide davet edeyim birlikte izleyek tek başına dinlenecek şarkılar değil hepsi birbirinden kötü :)

saat gece 2 dediğine göre artık şarkıları en güzel dinleme vakti geldi sanırım @Çiğdem- şunları baştan sona izleyip puanlayayım bari :)
@MEnes @Doğu boştaysanız işiniz yoksa şu an puanda vermediyseniz daha eğer sizide davet edeyim birlikte izleyek tek başına dinlenecek şarkılar değil hepsi birbirinden kötü :)
hahah @MEnes yolladı @Doğu işleri bitince sonrdan katılıcakmıs şu aralar yoğunmuş görende iş adamı sanır :A bende bir yandan sahur yapıyorum yatarım birazdan :F

@Doğu nun haklarını sonuna kadar savunurum. :A Onun oylarını da gerekirse ben atarım no problem. :A
@doğunun yerine bende oy kullanabilirim ama o kadar kalitesiz seçimleri varki yani onun durumuna düşüp günaha girmek istemiyorum kendi günahına kendisi girsin :)

@Doğu harbiden bu hafta senlik şarkılar çoğalmış puan vereceksen ver yoksa bir hafta boyu günlük sana tüm repertuarımdaki kötü mesajları yollarım ona göre :)