Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Değerli zamanını değerlendirmeni sağladım işte. :A Ne öyle iki saat dünyanın en gereksiz şeyine zaman ayırıyordun. Artık daha mutlusun ve huzurlusun. :A :A
Aynen hayatım anlam kazandı resmen aydınlandım :A Ama her an Kısmetse Olur'a başlayıp özüme dönebilirim :A

Sen gel de onu bana sor :) Totomdan ter aktı :A
tamam çalıştın yoruldun şu an dinlenmek için bir köşeye çekildin birde yanına çay aldın ee çayın yanınada ruhun gıdası müzik ilaç gibi gitmezmi(gerçi bu haftaki şarkılar ruhun ebesini belliyor :) ) aç albüm şarkılarını ister sırtüstü uzan ister amuda kalk artık nasıl rahat ediyorsan başla şarkıları dinlemeye çay bitene kadar şarkılarda biter bu kadar kolay işte :)

oylarımı kullandım teoman bu hafta coşmuş :D
haluk levent yine iyiydi
demet akalın,aşkın nur yengi ve katy perry de iyiler arasında:D
sen daha kullanmamışmıydın biz doğuyu iknaya çalışıyoruz kullanmayan kaçak sayısı çokmuş :) ama sen yarışmacısın seni iknaya gerek yok nasıl olsa kullanmasan hogathanın -15 puanı fena can yakacak kullanmak mecburiyetindesin :)

tamam çalıştın yoruldun şu an dinlenmek için bir köşeye çekildin birde yanına çay aldın ee çayın yanınada ruhun gıdası müzik ilaç gibi gitmezmi(gerçi bu haftaki şarkılar ruhun ebesini belliyor :) ) aç albüm şarkılarını ister sırtüstü uzan ister amuda kalk artık nasıl rahat ediyorsan başla şarkıları dinlemeye çay bitene kadar şarkılarda biter bu kadar kolay işte :)
Vallaha doğru :) Tam çayımı almış bir elim telefonda bi elim kumandada malak gibi yatıyordum :A

Tamam şimdi yeni geldin hemen aksiyona tutmayalım seni ilk geceden. İlerleyen gecelerde kan ve vahşete sıvama modu üzerinden geçiş yaparız. :A
ben öyel fazla bekleyemem monotonluk beni bozuyor kendi kendime konuşup saçmalamaya başlıyorum :)) devamlı aksiyon kavğa gürültü şamata şart :))

ben öyel fazla bekleyemem monotonluk beni bozuyor kendi kendime konuşup saçmalamaya başlıyorum :)) devamlı aksiyon kavğa gürültü şamata şart :))
İyi o zaman sınavlarım yarın bitiyor. Bu gecelik bizi maruz gör, yarın burada olursan olayı bitiririz. :A :A
Şu an tek düşüncem uykunun dibine vurmak :A

La @MEnes NBA finali bugün demi ? :A
Hee bugün ama ben 7'de kalkacağım için izleyemicem. 2 sınav var yarın. :T: Artık benim adıma da Cavs'a destek verin. :A

Bu yarışmaya katılmadım Çiko yobazını boykot ediyorum :A

Evet aga 1 saat sonra :A
Eyvallah adaş :) Oturuyosan izleyek beraber?

İyi o zaman sınavlarım yarın bitiyor. Bu gecelik bizi maruz gör, yarın burada olursan olayı bitiririz. :A :A

Hee bugün ama ben 7'de kalkacağım için izleyemicem. 2 sınav var yarın. :T: Artık benim adıma da Cavs'a destek verin. :A
Ohoo sen yoksan ben de yokum :A

gwen stefaninin dibini görmeden yani şarkısını görmeden uykuya dalamazsın huzursuzluk ve kabuslarla uykun bölünür sen yol yakınken stefaniyi bir kurcala :))
Bakarız :A Çok dillendirdin bu ablamızı eğer bi numarası yoksa yarın linç ederim haberin ola :A

Bu yarışmaya katılmadım Çiko yobazını boykot ediyorum :A

Evet aga 1 saat sonra :A
zaten katılsanda yiğit gibi berkay benzeri bir kazmayla yarışırdın yarışmanın kalitesizliğini dahada arttırırdın katılmaman iyi olmuş hatta bence sen bundan sonraki hiçbir yarışmaya katılma :))