Bu kadar kolay olacağını bileydim en baştan verirdimhahahaha aaa tamam alın yarışma sizin olsun
Bu kadar kolay olacağını bileydim en baştan verirdimhahahaha aaa tamam alın yarışma sizin olsun
Ayy sanki burdalarda seni dinleyecekler Yoklar ortada iki zırto
yiğit yol yorgunuymuş uyuyordur belkiAyy sanki burdalarda seni dinleyecekler Yoklar ortada iki zırto
Dizi izliyor şuanyiğit yol yorgunuymuş uyuyordur belki
Burda olsalar ikisini de deliğinden çıkarırım da saklanmış keratalar.ıyy piss iyilikte yaramıyor yardım etmeye çalışıyorum
Onun yoluna taş koyacam onu istiyor. İbreti alem için ilk haftadan bunları eleyeceksin defolular çıksınyiğit yol yorgunuymuş uyuyordur belki
hahah aa aslında herşeyin başı billy kane normal süreyi geçirmese zaten pazar yanı şuan açıklıcaktık kimsenin göndermesini beklemedenBurda olsalar ikisini de deliğinden çıkarırım da saklanmış keratalar.
Onun yoluna taş koyacam onu istiyor. İbreti alem için ilk haftadan bunları eleyeceksin defolular çıksın
Onu hiç sorma o hepsinden beter Bir de her yarışmaya katılması yok mu sanki çok zamanında iş görüyor gibi Gerçi interneti yokmuş bu ara varoşun onu ezmeyelim ezikhahah aa aslında herşeyin başı billy kane normal süreyi geçirmese zaten pazar yanı şuan açıklıcaktık kimsenin göndermesini beklemeden
Burda olsalar ikisini de deliğinden çıkarırım da saklanmış keratalar.
Onun yoluna taş koyacam onu istiyor. İbreti alem için ilk haftadan bunları eleyeceksin defolular çıksın
Hayatta var olmak istiyorsan acımasız olacaksın Melekçiğim.abuu ne acımasızsın
Hayatta var olmak istiyorsan acımasız olacaksın Melekçiğim.
Duygusallığa yer yok bu zalim dünyada. Şiirini kendin yazacaksın, kendin söyleyeceksin. Başka türlü karanlıklar aydınlığa çıkamaz. Heytt be şiir gibi çocuğum.ay ben duygusalım ne yapım işte gerçi @Çiğdem- öyle değil ama
sen duygusal değil sinirlisin benceay ben duygusalım ne yapım işte kadınlar böyledir gerçi @Çiğdem- öyle değil ama
sen duygusal değil sinirlisin bence
vlla ben sinir hastası olrak görüyorum seniyok kız sinirli değilim bakma yazdığımda normalde kavga etsem ağlarım hemen
vlla ben sinir hastası olrak görüyorum seni
Yanlış görüyosun cnm gerçi ilaç kullanıyorum ama oda yalnızlık korkum
vardı benim birşeyler tetikliyordu doktora gittim ilaç kullanıyorum şimdi