bilmem ki yaz gelince kaçıyor forumdan tarlada bahçede falan mı çalıştırıyorlar bunu neHayırdır destere niye triplerde yine?
bilmem ki yaz gelince kaçıyor forumdan tarlada bahçede falan mı çalıştırıyorlar bunu neHayırdır destere niye triplerde yine?
sana yaptığı yorum çok komikHayırdır destere niye triplerde yine?
Sonuçlar ne zaman, kaçta?sana yaptığı yorum çok komik
bu akşam 23:00'da çok ilginç bir oylama oldu gerçektenSonuçlar ne zaman, kaçta?
Kız benim 1. olduğumu bu kadar belli etmebu akşam 23:00'da çok ilginç bir oylama oldu gerçekten
Elendim mi?bu akşam 23:00'da çok ilginç bir oylama oldu gerçekten
final puanı aldı belkideKız benim 1. olduğumu bu kadar belli etme
saftirik ilginç olsa niye ben eleneyim sen elenmiş , bende 1. olmuşum işte
Çıkar gari şu baklayı Kıvırcık Ali mi elendi yoksa 😱final puanı aldı belkide
Final puanı alacak en son kişi.final puanı aldı belkide
Akşama çok güleceğim sana.saftirik ilginç olsa niye ben eleneyim sen elenmiş , bende 1. olmuşum işte
Çıkar gari şu baklayı Kıvırcık Ali mi elendi yoksa 😱
Umarım en son gülen ben olurumFinal puanı alacak en son kişi.
Akşama çok güleceğim sana.
Açma şom ağzını, ben elenmeyeceğimden eminim.Umarım en son gülen ben olurum
Hayırdır sen bi endişelenmeye başladınAçma şom ağzını, ben elenmeyeceğimden eminim.
Gariptir ki öyle olmaya başladı.Hayırdır sen bi endişelenmeye başladın
@Çiğdem- yarışmacıların üzerindeki etkimi görüyorsun değil mi Çabuk beni yarışmacılar Başkanı ilan etGariptir ki öyle olmaya başladı.
Senden önce elenirsem profilimi 1 hafta karartacağım, bu da lafım olsun.@Çiğdem- yarışmacıların üzerindeki etkimi görüyorsun değil mi Çabuk beni yarışmacılar Başkanı ilan et
Senden önce elenirsem profilimi 1 hafta karartacağım, bu da lafım olsun.
Senden önce elenmeyeceğim için boşa heveslenme tabii.
hahah ayy vlla darklend hepinizden daha rahat görünüyor şuan hiç tedirgin değil yiğit@Çiğdem- yarışmacıların üzerindeki etkimi görüyorsun değil mi Çabuk beni yarışmacılar Başkanı ilan et
Özgüven de iyidir.hahah ayy vlla darklend hepinizden daha rahat görünüyor şuan hiç tedirgin değil yiğit
23:00'da çok ilginç bir liste olduHerkes kullandıysa açıkalsana şunları @Çiğdem- hekres forumda sayılır bu sıcakta beklettirme insanı