O değil bebişim normal pazar reyting sonuçlarıYeni hafta zaten başladı safoz
O değil bebişim normal pazar reyting sonuçlarıYeni hafta zaten başladı safoz
Haa o iş bende.O değil bebişim normal pazar reyting sonuçları
Laa bana bak konuyu hazırladım çökersen üzerine döverim seni. Bütün hafta bendeydi bu sonuçlar. Kendine başka meşkale bulHaa o iş bende.
''Çöpe taşı'' seçeneği var.Laa bana bak konuyu hazırladım çökersen üzerine döverim seni. Bütün hafta bendeydi bu sonuçlar. Kendine başka meşkale bul
Iyyy şapşik Calvin beye kesin 1 vermişsindir belli .s.s.İlk haftaya göre kötü şarkılar beklerdim ama iyi şarkılar vardı, hele bazı sanatçılar aşırı iddialı gelmiş. Baya şaşırdım.
Özellikle Haluk Levent, Barış Akarsu çok iyi gelmiş. Şaşırtıcı hamle. @Tolstoyevski @xemrexxx
Yabancı şarkılara negatif baktığımı ve bugüne kadar hep düşük verdiğim bilinir. İlk haftanın şarkılarını beğendim, Katy ve Rihanna'yla hele Eminem'e bayıldım. O değilde bu Eminem eskiden Sihirli Annem'e bağlanmıştı ve ben bu adamı Türk sanardım .ss @Billy Kane @OzaN (Çok iyi point beklemeyin, yabancıya göre gayet iyi verdim. )
Murat Boz'u da beğendim, şarkıyı ilk kez dinliyorum bu arada. @MayısKralı
Her şeyi yazmayayım, puanlar sürpriz olsun. Beğendiğim birkaç şarkı daha var ama sürpriz kalsın diye yorumda bulunmadım. Onlar da kendilerine üst sıralarda yer buldular. Herkese başarılar diliyorum.
Yoo, vermedim.
2 de vermedim la.2 mi verdin beğensen şaşarım zaten
Sen kendi kendini yedin, ben yemedim. Sana?? 13??hadi la yeme beni
Halkın Polisi format değiştiriyor dedim bakmiyorsun2 de vermedim la.
Ben seni bi güldürcem görcen senSen kendi kendini yedin, ben yemedim. Sana?? 13??
Gülelim de boşa gitmesin.
Yorumlarını bekliyorumBenyol yorgunluğundan ölüp gelip size selam vereyim, siz hala puan derdindesiniz? 😱 Valla kusura bakmayın beynim kalkmadı, saat 10.30 gibi dayanamayıp yatağa bıraktım kendimi. Yoksa gıcıklığından falan değil, sabah uyanınca Deniz ortalığı kızııştırmış diye de düşündüm, yanılmamışım.
Özlediğini biliyoruz, trip yapma Kıvırcık Ali'ye 1 puanı basarım.
Arkamdan demediğiniz laf kalmamış, tabiki uyuyordum.
Dönüşüm muhteşem olacak dediydim sana.
İşte bu, helal olsun kız sana.
@EFE UYSAL diziyi de kafam kaldırmadı, son partları birazdan izleyeceğim.