Senden önce elenirsem profilimi 1 hafta karartacağım, bu da lafım olsun.
Senden önce elenmeyeceğim için boşa heveslenme tabii.
Hiç yakıştıramadım sana.Berkay'ı hiç sevmem, sesini de sevmem zaten. Sözleri de iyi değil. Keşke Berkay yerine başka biriyle yarışsaydın, benden çok kötü bir puan geldi şimdiden haberin olsun.
işkillenmeye başladım bu listeden (o kelimeyi ilk kez cümle içinde kullandım )23:00'da çok ilginç bir liste oldu
Katılamadım üzgünüm Umarım başka bir zamana olur...
Enis'im döndün mü artık kesin olarak Jüri olarak oy verirsin sen de.Katılamadım üzgünüm Umarım başka bir zamana olur...
Aslında bir süre böyle uzaktan uzaktan bakmak en iyisi..üzülme paşam musicsurvivor a katılırsın @GunesinOglu yine yapacan yarışmayı😉
Kardeşimm ,Umarım ama halen unutuyorum buraya girmeyi,alışırım zamanla, Bu yaz da tatile çıkacam seneye full buradayım inşallahEnis'im döndün mü artık kesin olarak Jüri olarak oy verirsin sen de.
Aslında bir süre böyle uzaktan uzaktan bakmak en iyisi..
Kardeşimm ,Umarım ama halen unutuyorum buraya girmeyi,alışırım zamanla, Bu yaz da tatile çıkacam seneye full buradayım inşallah
oylarını göndermeyi unutmaAslında bir süre böyle uzaktan uzaktan bakmak en iyisi..
Kardeşimm ,Umarım ama halen unutuyorum buraya girmeyi,alışırım zamanla, Bu yaz da tatile çıkacam seneye full buradayım inşallah
Hallederiiiiz. Acele işe kim karışır unutma. Gün içinde ulaşmış olur oylarım.@Since2011 oylarını kullandımı acaba ? albüm yarışmasına etiketlemeyin dememiş demekki burda oy kullanacak gibi
@MEnes @Doğu son günmüş bugün bir zahmet oylarınızı yollayın sinir etmeyin insanı )
oylarını göndermeyi unutma
@Çiğdem- seni seçim arabası olarak kullanıyor Yakında totona hoparlör takıp dolaştırır@Since2011 oylarını kullandımı acaba ? albüm yarışmasına etiketlemeyin dememiş demekki burda oy kullanacak gibi
@MEnes @Doğu son günmüş bugün bir zahmet oylarınızı yollayın sinir etmeyin insanı )
gün bitmek üzere aha şurda kaldı üç dört saat birazdan maç var iftar var tekrar maç var derken zaman bulamazsın hazır elin değmişken hallet işteHallederiiiiz. Acele işe kim karışır unutma. Gün içinde ulaşmış olur oylarım.
ne havalı olur ama şimdi gözlerimde canlandırdımda arabanın peşinde binlerce kız koşturur megafon totolu karizmatik oğlan geldi diye ciyak ciyak atlarlar üstüme )@Çiğdem- seni seçim arabası olarak kullanıyor Yakında totona hoparlör takıp dolaştırır
Zabıta amcalar gelip zabıt tuttururlar Bu da bir ihtimalgün bitmek üzere aha şurda kaldı üç dört saat birazdan maç var iftar var tekrar maç var derken zaman bulamazsın hazır elin değmişken hallet işte
ne havalı olur ama şimdi gözlerimde canlandırdımda arabanın peşinde binlerce kız koşturur megafon totolu karizmatik oğlan geldi diye ciyak ciyak atlarlar üstüme )
zabıta amcalar bir megafonla kızlar tarafından o kadar rağbet gördüğümü görse. onlar kendilerine çift megafon takıp dolaşmaya başlar eminim )Zabıta amcalar gelip zabıt tuttururlar Bu da bir ihtimal
gün bitmek üzere aha şurda kaldı üç dört saat birazdan maç var iftar var tekrar maç var derken zaman bulamazsın hazır elin değmişken hallet işte
ne havalı olur ama şimdi gözlerimde canlandırdımda arabanın peşinde binlerce kız koşturur megafon totolu karizmatik oğlan geldi diye ciyak ciyak atlarlar üstüme )
O kadar yarışma var ki unutmuşum bu yarışmayı@Since2011 oylarını kullandımı acaba ? albüm yarışmasına etiketlemeyin dememiş demekki burda oy kullanacak gibi