Sana inancım sonsuz, o nedenle problem yok.Recabı en güzel şekilde yaptım merak etme sen canısı. Gerisi halkın takdiri artık.
Umarım elenmezsin.
Sana inancım sonsuz, o nedenle problem yok.Recabı en güzel şekilde yaptım merak etme sen canısı. Gerisi halkın takdiri artık.
Umarım elenmezsin.
Yalnız @Yiğitt çok pis kavga eder, benle atıştığın günleri ararsın söylim.Ooo o zaman sonuçlar açıklanınca @Bully gibi kavga edeceğim biri daha çıktı vay halime. Orayı üzerine almaman gerektiğini açıklanınca göreceksin. Sanatçıyı daha ilk defa dinliyorum nerden bileyim iddialı bir şarkısının bu olduğunu.
Tabii ki de inanacaksın bana.Sana inancım sonsuz, o nedenle problem yok.
Hadi yaa abooo. O zaman daha bir tedbirli olmak lazım. @destere de hala olmadığı için yalnız kalma ihtimalim de var.Yalnız @Yiğitt çok pis kavga eder, benle atıştığın günleri ararsın söylim.
Ben diyalogla çözerim herşeyi. Tartışmaya gerek duymadan hallederim genelde.@MEnes daha o yüzümüz görmedi, bir ara biriyle tartışayım da dersini alsın o da.
Ben öyle değil işte, direk çirkefleşirim ve seni kışkırtırım. Haklıyken haksız bile olabilirsin, masa başında delirirsin diyim sana.Hadi yaa abooo. O zaman daha bir tedbirli olmak lazım. @destere de hala olmadığı için yalnız kalma ihtimalim de var.
Ben diyalogla çözerim herşeyi. Tartışmaya gerek duymadan hallederim genelde.
Demek öylee. Hımmmm. Ben tartışmam ama gerektiği zaman da gerekeni yaparım yani. Tabi merak da etmiyor değilim ilk kavgam kimle olacak diye. Bakalım kısmet, göreceğiz.Ben öyle değil işte, direk çirkefleşirim ve seni kışkırtırım. Haklıyken haksız bile olabilirsin, masa başında delirirsin diyim sana.
@Bully arkadaşa kendimi çok kötü tanıtıyorum, sen doğrusunu anlatsana.
@MEnes Yiğit şeker gibi çocuktur aslında yeter ki damarına basma sen. Sempatik, sıcakkanlı ve cana yakın olduğu kadar bir o kadar da çirkeftir, kavga ederken çok pis çirkefleşir o yüzünü görmek istemezsin.Ben öyle değil işte, direk çirkefleşirim ve seni kışkırtırım. Haklıyken haksız bile olabilirsin, masa başında delirirsin diyim sana.
@Bully arkadaşa kendimi çok kötü tanıtıyorum, sen doğrusunu anlatsana.
Hahaha korktuğumdan değil de insanlarla genelde iyi geçindiğimden aramızda problem çıkmayacaktır eminim.@MEnes Yiğit şeker gibi çocuktur aslında yeter ki damarına basma sen. Sempatik, sıcakkanlı ve cana yakın olduğu kadar bir o kadar da çirkeftir, kavga ederken çok pis çirkefleşir o yüzünü görmek istemezsin.
Yani uzun lafın kısası sen bizimle iyi geçinmeye bak. Dediğin gibi @destere de yok, kimse kurtaramaz seni ona göre.
Ayy çok sıkıcısın forumdaki ilk kavganı merakla bekliyor olacağım.Hahaha korktuğumdan değil de insanlarla genelde iyi geçindiğimden aramızda problem çıkmayacaktır eminim.
Ben de ben de. Zorla bana kan ve vahşet dolu mesajlar gönderteceksin o olacak.Ayy çok sıkıcısın forumdaki ilk kavganı merakla bekliyor olacağım.
Hahaha vur dedik öldürdü bu da.Ben de ben de. Zorla bana kan ve vahşet dolu meşajlar gönderteceksin o olacak.
Olmam olmam biri çıkar benim de damarıma basacak elbet. Realde çok bağıran çabuk sinirlenen biriyim. Burada da bir şekilde çıkacaktır o yönüm ortaya.Hahaha vur dedik öldürdü bu da.
Bu foruma gelip de kavga etmeden gidenini görmedim daha. Sen bir ilk olmazsın inşallah.
Hadi bakalım inşallah. Ben de cezanı vermek için orada olacağım.Olmam olmam biri çıkar benim de damarıma basacak elbet. Realde çok bağıran çabuk sinirlenen biriyim. Burada da bir şekilde çıkacaktır o yönüm ortaya.
Hahahahaha. İyi bakalım acımadan ver gitsin.Hadi bakalım inşallah. Ben de cezanı vermek için orada olacağım.
Ben pek emin değilim, Berkay'a düşük pointler görmek istemiyorum. Ona göre ayağını denk al.Hahaha korktuğumdan değil de insanlarla genelde iyi geçindiğimden aramızda problem çıkmayacaktır eminim.
Yaşatırız bebeğim.Ayy çok sıkıcısın forumdaki ilk kavganı merakla bekliyor olacağım.
O zaman ilk hafta sonuçlarında kavga bekleniyor.Ben pek emin değilim, Berkay'a düşük pointler görmek istemiyorum. Ona göre ayağını denk al.
Yaşatırız bebeğim.