Sana inancım sonsuz, o nedenle problem yok.Recabı en güzel şekilde yaptım merak etme sen canısı.Gerisi halkın takdiri artık.
Umarım elenmezsin.![]()
![]()
Sana inancım sonsuz, o nedenle problem yok.Recabı en güzel şekilde yaptım merak etme sen canısı.Gerisi halkın takdiri artık.
Umarım elenmezsin.![]()
![]()
Yalnız @Yiğitt çok pis kavga eder, benle atıştığın günleri ararsın söylim.Ooo o zaman sonuçlar açıklanınca @Bully gibi kavga edeceğim biri daha çıktı vay halime.![]()
Orayı üzerine almaman gerektiğini açıklanınca göreceksin.
Sanatçıyı daha ilk defa dinliyorum nerden bileyim iddialı bir şarkısının bu olduğunu.
![]()
Tabii ki de inanacaksın bana.Sana inancım sonsuz, o nedenle problem yok.![]()
Hadi yaa abooo. O zaman daha bir tedbirli olmak lazım.Yalnız @Yiğitt çok pis kavga eder, benle atıştığın günleri ararsın söylim.![]()
Ben diyalogla çözerim herşeyi.@MEnes daha o yüzümüz görmedi, bir ara biriyle tartışayım da dersini alsın o da.![]()
Ben öyle değil işte, direk çirkefleşirim ve seni kışkırtırım.Hadi yaa abooo. O zaman daha bir tedbirli olmak lazım.@destere de hala olmadığı için yalnız kalma ihtimalim de var.
Ben diyalogla çözerim herşeyi.Tartışmaya gerek duymadan hallederim genelde.
![]()
Demek öylee. Hımmmm.Ben öyle değil işte, direk çirkefleşirim ve seni kışkırtırım.Haklıyken haksız bile olabilirsin, masa başında delirirsin diyim sana.
@Bully arkadaşa kendimi çok kötü tanıtıyorum, sen doğrusunu anlatsana.![]()
![]()
@MEnes Yiğit şeker gibi çocuktur aslında yeter ki damarına basma sen.Ben öyle değil işte, direk çirkefleşirim ve seni kışkırtırım.Haklıyken haksız bile olabilirsin, masa başında delirirsin diyim sana.
@Bully arkadaşa kendimi çok kötü tanıtıyorum, sen doğrusunu anlatsana.![]()
![]()
Hahaha korktuğumdan değil de insanlarla genelde iyi geçindiğimden aramızda problem çıkmayacaktır eminim.@MEnes Yiğit şeker gibi çocuktur aslında yeter ki damarına basma sen.Sempatik, sıcakkanlı ve cana yakın olduğu kadar bir o kadar da çirkeftir, kavga ederken çok pis çirkefleşir o yüzünü görmek istemezsin.
Yani uzun lafın kısası sen bizimle iyi geçinmeye bak.Dediğin gibi @destere de yok, kimse kurtaramaz seni ona göre.
![]()
Ayy çok sıkıcısın forumdaki ilk kavganı merakla bekliyor olacağım.Hahaha korktuğumdan değil de insanlarla genelde iyi geçindiğimden aramızda problem çıkmayacaktır eminim.![]()
![]()
Ben de ben de.Ayy çok sıkıcısın forumdaki ilk kavganı merakla bekliyor olacağım.![]()
Hahaha vur dedik öldürdü bu da.Ben de ben de.![]()
Zorla bana kan ve vahşet dolu meşajlar gönderteceksin o olacak.
![]()
Olmam olmam biri çıkar benim de damarıma basacak elbet.Hahaha vur dedik öldürdü bu da.
Bu foruma gelip de kavga etmeden gidenini görmedim daha.Sen bir ilk olmazsın inşallah.
![]()
Hadi bakalım inşallah.Olmam olmam biri çıkar benim de damarıma basacak elbet.Realde çok bağıran çabuk sinirlenen biriyim.
![]()
Burada da bir şekilde çıkacaktır o yönüm ortaya.
![]()
Hahahahaha. İyi bakalım acımadan ver gitsin.Hadi bakalım inşallah.Ben de cezanı vermek için orada olacağım.
![]()
Ben pek emin değilim, Berkay'a düşük pointler görmek istemiyorum. Ona göre ayağını denk al.Hahaha korktuğumdan değil de insanlarla genelde iyi geçindiğimden aramızda problem çıkmayacaktır eminim.![]()
![]()
Yaşatırız bebeğim.Ayy çok sıkıcısın forumdaki ilk kavganı merakla bekliyor olacağım.![]()
O zaman ilk hafta sonuçlarında kavga bekleniyor.Ben pek emin değilim, Berkay'a düşük pointler görmek istemiyorum. Ona göre ayağını denk al.
Yaşatırız bebeğim.![]()