Benim Albümüm 2.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Ooo o zaman sonuçlar açıklanınca @Bully gibi kavga edeceğim biri daha çıktı vay halime. :A :A Orayı üzerine almaman gerektiğini açıklanınca göreceksin. :A Sanatçıyı daha ilk defa dinliyorum nerden bileyim iddialı bir şarkısının bu olduğunu. :A
Yalnız @Yiğitt çok pis kavga eder, benle atıştığın günleri ararsın söylim. :A

Hadi yaa abooo. O zaman daha bir tedbirli olmak lazım. :A @destere de hala olmadığı için yalnız kalma ihtimalim de var. :A

Ben diyalogla çözerim herşeyi. :A Tartışmaya gerek duymadan hallederim genelde. :A
Ben öyle değil işte, direk çirkefleşirim ve seni kışkırtırım. :A Haklıyken haksız bile olabilirsin, masa başında delirirsin diyim sana. :A

@Bully arkadaşa kendimi çok kötü tanıtıyorum, sen doğrusunu anlatsana. :Z :bhr:

Ben öyle değil işte, direk çirkefleşirim ve seni kışkırtırım. :A Haklıyken haksız bile olabilirsin, masa başında delirirsin diyim sana. :A

Demek öylee. Hımmmm. :A Ben tartışmam ama gerektiği zaman da gerekeni yaparım yani. :A :A Tabi merak da etmiyor değilim ilk kavgam kimle olacak diye. :A Bakalım kısmet, göreceğiz. :A

@MEnes Yiğit şeker gibi çocuktur aslında yeter ki damarına basma sen. :A Sempatik, sıcakkanlı ve cana yakın olduğu kadar bir o kadar da çirkeftir, kavga ederken çok pis çirkefleşir o yüzünü görmek istemezsin. :A

Yani uzun lafın kısası sen bizimle iyi geçinmeye bak. :F Dediğin gibi @destere de yok, kimse kurtaramaz seni ona göre. :A

@MEnes Yiğit şeker gibi çocuktur aslında yeter ki damarına basma sen. :A Sempatik, sıcakkanlı ve cana yakın olduğu kadar bir o kadar da çirkeftir, kavga ederken çok pis çirkefleşir o yüzünü görmek istemezsin. :A

Yani uzun lafın kısası sen bizimle iyi geçinmeye bak. :F Dediğin gibi @destere de yok, kimse kurtaramaz seni ona göre. :A
Hahaha korktuğumdan değil de insanlarla genelde iyi geçindiğimden aramızda problem çıkmayacaktır eminim. :A :A

Hahaha vur dedik öldürdü bu da. :F

Bu foruma gelip de kavga etmeden gidenini görmedim daha. :A Sen bir ilk olmazsın inşallah. :A
Olmam olmam biri çıkar benim de damarıma basacak elbet. :A Realde çok bağıran çabuk sinirlenen biriyim. :A :A Burada da bir şekilde çıkacaktır o yönüm ortaya. :A