İşimiz sana kaldıysa10-11'den aşağı uyuyamam.
Şimdi bu uyuşuk Çiğdem'in sonuçları vermesi sabah 3-4'ü bulur. Uyuşuk biliyosn.
İşimiz sana kaldıysa10-11'den aşağı uyuyamam.
Şimdi bu uyuşuk Çiğdem'in sonuçları vermesi sabah 3-4'ü bulur. Uyuşuk biliyosn.
12 gibi bitecekse düşünebilirim.11 açıklarım bende zaten 12 de biter
12:10 geçeyi geçmez sen gün içinde yolla oylarınıda seni aradan çıkartalım12 gibi bitecekse düşünebilirim.
Söz ver ama, 12'yi birkaç dakika geçerse cıngar çıkarırım.
Tamam yollarım akşam üzeri, şimdi işlerim var.12:10 geçeyi geçmez sen gün içinde yolla oylarınıda seni aradan çıkartalım
hoşgeldin canım ona bişey diyen yok da bekletme bu üyeleriBen gündüz yatamam, bugüne kadar gündüz hiç yatamadım yine yatacağımı düşünmüyorum.
Sen her yere atlama bi, foruma renk sizlere can olmaya geldim.
Sen beni bunla tanıştır, öyle.
Çok tatlı bu arada.
Seni mi kıracam?hoşgeldin canım ona bişey diyen yok da bekletme bu üyeleri
Berkay'ı nasıl buldun?Oylarımı kullandım @Çiğdem- in yoğun baskıları sayesinde. Çok iddialı şarkıları ilk haftalardan kullanan yarışmacılar da vardı şaşırdım doğrusu. Ama güzel bir yarışma olacağı şimdiden belli. Renkli olacağı her türden sanatçının yer almasından belli. Hadi bakalım.
Dis atacaktım da hadi neyse dedim.Sevmedim sesini maalesef.
Ooo o zaman sonuçlar açıklanınca @Bully gibi kavga edeceğim biri daha çıktı vay halime. Orayı üzerine almaman gerektiğini açıklanınca göreceksin. Sanatçıyı daha ilk defa dinliyorum nerden bileyim iddialı bir şarkısının bu olduğunu.Dis atacaktım da hadi neyse dedim.
İnşallah yanıltırsın beni, ''Çok iddialı şarkıları ilk haftalardan kullanan yarışmacılar da vardı şaşırdım doğrusu.'' burayı üzerime alınıyorum.
Murat'ı nasıl buldunDis atacaktım da hadi neyse dedim.
İnşallah yanıltırsın beni, ''Çok iddialı şarkıları ilk haftalardan kullanan yarışmacılar da vardı şaşırdım doğrusu.'' burayı üzerime alınıyorum.
Sevmedim sesini maalesef.
Senle çok iyi anlaşacağız o halde.Ooo o zaman sonuçlar açıklanınca @Bully gibi kavga edeceğim biri daha çıktı vay halime. Orayı üzerine almaman gerektiğini açıklanınca göreceksin. Sanatçıyı daha ilk defa dinliyorum nerden bileyim iddialı bir şarkısının bu olduğunu.
Kıvırcık Ali'yi tanıdığını hiç düşünmüyorum @MEnesYa Kıvırcık Ali
Daha dinlemedim şarkıları ben, akşama dinleyip kullanacağım.
Tanımadığım bir sanatçı daha, değişik geldi ama fena değildi.Ya Kıvırcık Ali
Bak Murat da iddialı bir şarkıyla gelmiş. Fark ettim de o şarkının sözlerini Murat'ı pek sevmesemde biliyormuşum. Ama öyle çok da yüksek veremedim, diğer sağlam şarkılar daha ağır bastı.
Tanımadığım bir sanatçı daha, değişik geldi ama fena değildi.
Bak Murat da iddialı bir şarkıyla gelmiş. Fark ettim de o şarkının sözlerini Murat'ı pek sevmesemde biliyormuşum. Ama öyle çok da yüksek veremedim, diğer sağlam şarkılar daha ağır bastı.
Yola çıkış amacımız bu değil mi zaten Yiğitçim Tanıtıp çıkacağızSenle çok iyi anlaşacağız o halde.
Kıvırcık Ali'yi tanıdığını hiç düşünmüyorum @MEnes
Daha dinlemedim şarkıları ben, akşama dinleyip kullanacağım.
Tanırsın yakında.Tanımadığım bir sanatçı daha, değişik geldi ama fena değildi.
Benim şarkım daha ağır bastı, biliyorum işte yaa.Tanımadığım bir sanatçı daha, değişik geldi ama fena değildi.
Tanıtana kadar elenme de.Yola çıkış amacımız bu değil mi zaten Yiğitçim Tanıtıp çıkacağız
Tanırsın yakında.
İlk 2-3 hafta elenmezsem ondan sonra tüm eserler çok sağlamBenim şarkım daha ağır bastı, biliyorum işte yaa.
Tanıtana kadar elenme de.
Senin şarkının ağır basıp basmadığını yukarıdaki mesajımda belirttim sanırım.Benim şarkım daha ağır bastı, biliyorum işte yaa.
Tanıtana kadar elenme de.