Benim Albümüm 2.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

10-11'den aşağı uyuyamam. :A

Şimdi bu uyuşuk Çiğdem'in sonuçları vermesi sabah 3-4'ü bulur. Uyuşuk biliyosn. :T:
İşimiz sana kaldıysa
569cf939c03c0e3f344b81ad

Ben gündüz yatamam, bugüne kadar gündüz hiç yatamadım yine yatacağımı düşünmüyorum. :A

Sen her yere atlama bi, foruma renk sizlere can olmaya geldim. :bhr:

Sen beni bunla tanıştır, öyle. :Z

Çok tatlı bu arada. :bhr:
hoşgeldin canım ona bişey diyen yok da bekletme bu üyeleri :A

Oylarımı kullandım @Çiğdem- in yoğun baskıları sayesinde. :A Çok iddialı şarkıları ilk haftalardan kullanan yarışmacılar da vardı şaşırdım doğrusu. Ama güzel bir yarışma olacağı şimdiden belli. Renkli olacağı her türden sanatçının yer almasından belli. Hadi bakalım. :)

Oylarımı kullandım @Çiğdem- in yoğun baskıları sayesinde. :A Çok iddialı şarkıları ilk haftalardan kullanan yarışmacılar da vardı şaşırdım doğrusu. Ama güzel bir yarışma olacağı şimdiden belli. Renkli olacağı her türden sanatçının yer almasından belli. Hadi bakalım. :)
Berkay'ı nasıl buldun? :bhr:

Dis atacaktım da hadi neyse dedim. :T:

İnşallah yanıltırsın beni, ''Çok iddialı şarkıları ilk haftalardan kullanan yarışmacılar da vardı şaşırdım doğrusu.'' burayı üzerime alınıyorum. :Z
Ooo o zaman sonuçlar açıklanınca @Bully gibi kavga edeceğim biri daha çıktı vay halime. :A :A Orayı üzerine almaman gerektiğini açıklanınca göreceksin. :A Sanatçıyı daha ilk defa dinliyorum nerden bileyim iddialı bir şarkısının bu olduğunu. :A

Ooo o zaman sonuçlar açıklanınca @Bully gibi kavga edeceğim biri daha çıktı vay halime. :A :A Orayı üzerine almaman gerektiğini açıklanınca göreceksin. :A Sanatçıyı daha ilk defa dinliyorum nerden bileyim iddialı bir şarkısının bu olduğunu. :A
Senle çok iyi anlaşacağız o halde. :A :Z

Ya Kıvırcık Ali :A
Kıvırcık Ali'yi tanıdığını hiç düşünmüyorum @MEnes :A

Murat'ı nasıl buldun:Z

Murat'ı nasıl buldun :A

@Yiğitt Benim Berkay'a verdiğim puan yeter :Z
Daha dinlemedim şarkıları ben, akşama dinleyip kullanacağım. :Z

Tanımadığım bir sanatçı daha, değişik geldi ama fena değildi. :A

Bak Murat da iddialı bir şarkıyla gelmiş. Fark ettim de o şarkının sözlerini Murat'ı pek sevmesemde biliyormuşum. :A Ama öyle çok da yüksek veremedim, diğer sağlam şarkılar daha ağır bastı. :A

Albümün geneline baktığımızda o kadar iddialı değil ama sağolasın yinede. :A

Senle çok iyi anlaşacağız o halde. :A :Z

Kıvırcık Ali'yi tanıdığını hiç düşünmüyorum @MEnes :A

Daha dinlemedim şarkıları ben, akşama dinleyip kullanacağım. :Z
Yola çıkış amacımız bu değil mi zaten Yiğitçim :A Tanıtıp çıkacağız :D

Bak Murat da iddialı bir şarkıyla gelmiş. Fark ettim de o şarkının sözlerini Murat'ı pek sevmesemde biliyormuşum. :A Ama öyle çok da yüksek veremedim, diğer sağlam şarkılar daha ağır bastı. :A
Tanırsın yakında. :A

Benim şarkım daha ağır bastı, biliyorum işte yaa. :Z

Yola çıkış amacımız bu değil mi zaten Yiğitçim :A Tanıtıp çıkacağız :D

Tanırsın yakında. :A
Tanıtana kadar elenme de. :A