Keşke ilerleyebilse ama türküye pek yer verilmiyor forumda, inşallah bunu kırarsın da örnek olursun.İlk 2-3 hafta elenmezsem ondan sonra tüm eserler çok sağlam
Keşke ilerleyebilse ama türküye pek yer verilmiyor forumda, inşallah bunu kırarsın da örnek olursun.İlk 2-3 hafta elenmezsem ondan sonra tüm eserler çok sağlam
Elimden geleni yapacağım.Keşke ilerleyebilse ama türküye pek yer verilmiyor forumda, inşallah bunu kırarsın da örnek olursun.
Vayy o kadar yükseldim mişuan 5.sırada çok süpriz birisi var yeride sağlam gibi görünüyor haftanın süprizine birisi imza atacak kim olduğuda süpriz olsun
Kıvırcık Ali'ye 100 verdim saçım kıvırcık diyeElimden geleni yapacağım.
Vayy o kadar yükseldim mi
Bırak dalavereyi beğendin mi1 puanı hak eden yarışmacı
Kıvırcık Ali'ye 100 verdim saçım kıvırcık diye
Komplesini dinlemem lazım, seçtiğin recabı( Recep abi?!) beğenmedimBırak dalavereyi beğendin mi
Dinle o zaman. Recap konusunda laf söyletmem kendimeKomplesini dinlemem lazım, seçtiğin recabı( Recep abi?!) beğenmedim
Isırgan otunu kullancan mı?Dinle o zaman. Recap konusunda laf söyletmem kendime
Bu albümde Isırgan Otu yok Ama çok seveceğin türküler var. Türküler özümüz ey milletim destek verinIsırgan otunu kullancan mı?
2.Hafta iyi seç gülüm Fav10'larım belli benimBu albümde Isırgan Otu yok Ama çok seveceğin türküler var. Türküler özümüz ey milletim destek verin
Kırmayacam ve akşama doğru kullaıp oyları görürüz.
Senin gibi kaliteli dinleyici ve izleyici bilmem sevmen lazımdı2.Hafta iyi seç gülüm Fav10'larım belli benim
Off övmeye bak, merak etme senSenin gibi kaliteli dinleyici ve izleyici bilmem sevmen lazımdı
Yani ben seni hep marjinal biri olarak tanımıştımOff övmeye bak, merak etme sen
Tazmanya canavarıyım ben, işim belli olmaz benimYani ben seni hep marjinal biri olarak tanımıştım
O zaman bekleyelim sonuçlarıTazmanya canavarıyım ben, işim belli olmaz benim
Recabı en güzel şekilde yaptım merak etme sen canısı. Gerisi halkın takdiri artık.Eyvallah canısı, recabı nasıl yaptın merak ediyorum ama güveniyorum sana.