O iş bugün olmaz boşver gitsin demekten başka çare yok.
😱 noluyo kız şuan lider miyim yoksaaaa bu arada yarışmanın gizli favorisi @DarkLeqenD bu çocuktan korkun ayoll
aa belki yarından sonra daha göremeyiz bulmuşken öveyim dedim😱 noluyo kız şuan lider miyim yoksa
.s.s neyse Almanya maçına döneyim ben sen sonuçları da açıklamıcaksın belliaa belki yarından sonra daha göremeyiz bulmuşken öveyim dedim
Güzel kapakaa belki yarından sonra daha göremeyiz bulmuşken öveyim dedim
Hadi la isyan çıkar bişey yap ben sana destek veririmGüzel kapak
Laa ortada yok ki ikisi de kuru kuruya isyan mı olurHadi la isyan çıkar bişey yap ben sana destek veririm
Laa ortada yok ki ikisi de kuru kuruya isyan mı olur
hahaha oylamayıda 1 gün erken başlatmaya çalıştık yine @xemrexxx engel olmuştu çocuk nekadar kuralcı böyle herşeyi gününde saatinde yapıyor afferim vllaHadi la isyan çıkar bişey yap ben sana destek veririm
Çiğdem burada yetmez miLaa ortada yok ki ikisi de kuru kuruya isyan mı olur
O çapsız çocuğa uyuz oluyorum zaten mercimek çorbası kadar cıvık zatenhahaha oylamayıda 1 gün erken başlatmaya çalıştık yine @xemrexxx engel olmuştu çocuk nekadar kuralcı böyle herşeyi gününde saatinde yapıyor afferim vlla
Bence Çiğdeme oynayalım biz onu etkilersek yarışmayı ele geçiririz. Çiğdemmmm bakÇiğdem burada yetmez mi
hahahaha aaa tamam alın yarışma sizin olsunO çapsız çocuğa uyuz oluyorum zaten mercimek çorbası kadar cıvık zaten
Bence Çiğdeme oynayalım biz onu etkilersek yarışmayı ele geçiririz. Çiğdemmmm bak