Benim Albümüm 2.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

ohhh maşşallah ilk 3 sıra almış başını gidiyor ayolll durdurana aşk olsun :F

1 106
2 105
3 101
4 82
5 74
6 73
7 69
8 62
9 62
10 62
11 58
12 58
13 52
14 49
@Bully @denizz19 @soo @tolgab @MayısKralı @OzaN @Tolstoyevski @xemrexxx @vadikızı @Yiğitt @DarkLeqenD @Billy Kane @turkuazz @S.G.A.T.
kız 49 puan alan bensem bi güzellik yaparsın artık :A :A

Ya şu sonuçlar Pazartesiye kalmasın zaten geç başladık. Koca bir gece var artı yarın gece 11 E kadar vakit var kullanın işte.
Sinirlendi 😛 :A

Eyvallah canısı, recabı nasıl yaptın merak ediyorum ama güveniyorum sana. :F
veriliyor @Billy Kane -5 aldı mesala şarkı göndermedi diye oy göndermeyene ise -15 ceza var bu karışıklıkta 15 ceza almaya cesaretli yarışmacı yoktur bence :A :A :A
aa tam zamanında geldin @Yiğitt oyları gönder bakalım -15 alma :A :A :A

ve diğer göndermeyen yarışmacılar @xemrexxx @turkuazz ve @S.G.A.T.
ve devamlı oy yollayan jurilerimizden @MEnes @Doğu ve @Tzira sgat hariç bu 6 kişi yollarsa açıklayabilirim bu gece yiğit emre ve turkuaz mutlaka yollamalılar jurilerdende yeterli oy sayımı için tzira doğu ve menes yollamalı @S.G.A.T. kaybolmuş yine bu 6 kişiden oylar gelince eğer -15 cezası durumunu değiştirmezse sgatın bu gece açıklanabilir bu 6 kişiden öncelikle bir oyları alalımda :A :A :A

@denizz19

aa tam zamanında geldin @Yiğitt oyları gönder bakalım -15 alma :A :A :A

ve diğer göndermeyen yarışmacılar @xemrexxx @turkuazz ve @S.G.A.T.
ve devamlı oy yollayan jurilerimizden @MEnes @Doğu ve @Tzira sgat hariç bu 6 kişi yollarsa açıklayabilirim bu gece yiğit emre ve turkuaz mutlaka yollamalılar jurilerdende yeterli oy sayımı için tzira doğu ve menes yollamalı @S.G.A.T. kaybolmuş yine bu 6 kişiden oylar gelince eğer -15 cezası durumunu değiştirmezse sgatın bu gece açıklanabilir bu 6 kişiden öncelikle bir oyları alalımda :A :A :A

@denizz19
Sonuçlar ne zaman ve en son kullanma tarihi? :D

@Yiğitt bu gece açıklansın seni bunla tanıştırırım :A

fft26_mf6998551.jpeg

La yoldan geldiysen burda işin ne git zıbar :D Tövbe ya sabahtan beri forumda yol yorgunuyum diyo. Sonra da Deniz niye sinirli. :kizgin:
Ben gündüz yatamam, bugüne kadar gündüz hiç yatamadım yine yatacağımı düşünmüyorum. :A

Konuları uplatmaya gelmiş :A
Sen her yere atlama bi, foruma renk sizlere can olmaya geldim. :bhr:

@Yiğitt bu gece açıklansın seni bunla tanıştırırım :A

fft26_mf6998551.jpeg
Sen beni bunla tanıştır, öyle. :Z

Çok tatlı bu arada. :bhr: