Senin şarkın çok kötüydü elenmezsen iyi puanımı da beğeneceğini sanmıyorum.İlk haftadan eleniceksin hala espri pesindesin
Senin şarkın çok kötüydü elenmezsen iyi puanımı da beğeneceğini sanmıyorum.İlk haftadan eleniceksin hala espri pesindesin
Nesi kötüydü la zevksiz tam point vermişsin belliSenin şarkın çok kötüydü elenmezsen iyi puanımı da beğeneceğini sanmıyorum.
Yarışma sonuçları açıklandığı gece kalbin kırılsın istemem ama iyi puan alamadı benden üzgünüm. Ama bu senin bana iyi vereceğin varsa engellemesinNesi kötüydü la zevksiz tam point vermişsin belli
Kıvırcık Ali'yi sevmen güzelOylarımı kullandım. Çoğu şarkıyı ilk kez dinledim. Içlerinde bir tanesini çok sevdim. Barış Akarsu ve Haluk Levent sanırım en iddialı gelenler. Herkese başarılar.
Kıvırcık Ali'yi nasıl buldun İlk kez dinlediğin için soruyorum.
Gayet iyi buldum güzel puan aldı benden. Bu hafta bende karşılığını göremezsem çok pis soğurum HaluktanDeğişik bir ses tonu var, akıp gidiyor, fena değil bence.
Haluk'un Çemberimde'sini nasıl buldun peki?
Değişik bir ses tonu var, akıp gidiyor, fena değil bence.
Haluk'un Çemberimde'sini nasıl buldun peki?
Teşekkürler teşekkürler de ilk hafta seni çok memnun edemeyeceğim kızmaOylarımı kullandım, özellikle türküleri çok beğendim
Napolyon ne demiş ;''Herşeyin bir bedeli vardır''Yarışma sonuçları açıklandığı gece kalbin kırılsın istemem ama iyi puan alamadı benden üzgünüm. Ama bu senin bana iyi vereceğin varsa engellemesin
Omuzlarına masaj yapsamNapolyon ne demiş ;''Herşeyin bir bedeli vardır''
Ayaklarıma kapan seni şampiyon yapiyimOmuzlarına masaj yapsam
Düzgün şarkıcı yok muydu la sen Türk değil misin ne işin var elin ecnebileriyle Düşünmem lazımAyaklarıma kapan seni şampiyon yapiyim
Sıla ile mi yarışıyim napiyim Noldu kız Calvin den mi korktun yoksaDüzgün şarkıcı yok muydu la sen Türk değil misin ne işin var elin ecnebileriyle Düşünmem lazım
Sen SILA sevmiyon ki la hem onu benden daha iyi kimse yönetemezSıla ile mi yarışıyim napiyim Noldu kız Calvin den mi korktun yoksa
La forum Sılacı zaten hangi şarkısını koyarsan koy 1. oluyor Görende seni Sılanın menajeri sanacakSen SILA sevmiyon ki la hem onu benden daha iyi kimse yönetemez
Sen mürekkep albümü ile gelsen ilk haftadan Afitapı harcarsın safLa forum Sılacı zaten hangi şarkısını koyarsan koy 1. oluyor Görende seni Sılanın menajeri sanacak
ee bi zahmet , en kötü şarkıyı önce kullanmak lazım 😎Sen mürekkep albümü ile gelsen ilk haftadan Afitapı harcarsın saf
Ayy sen ne anlarsın şarkıdan tüm forum sevdiee bi zahmet , en kötü şarkıyı önce kullanmak lazım 😎