Benim Albümüm 2.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

oylama heyecanına birtürlü başlayamadık ayoll kim beddua ediyorsa artık :F

Son Oy Gönderme Tarihi 13 Haziran Pazartesi 23:00
Oylama başladı gecikme için üzgünüm şarkılar gelse perşembe başlatıcaktım hatta ama @Billy Kane yollayamayınca Cuma süre dolunca bile başlayamadık - 5 ceza aldı :A

Calvin normal videosu var 1:20 kadar dinleyiniz lütfen racap videosu ilk sayfada en alt kısımda sunucular üstünde ben özelden yine jurilere hatırlatma yaparken videoyu orayada koyarım keyifli dinlemeler :Z
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113

Hadi bakalım ikinci sezonun ilk oylaması hayırlı olsun. :D Şarkılara şöyle bir baktım birkaç kişi olması gerekenden fazla iddialı gelmiş gibi, işimize gelir tabii bu durum. :A

Tüm yarışmacılara başarılar. :)

evet tüm jurileri özelden rahatsız ettik :A
racap videoları özelden yollayıp kolaylık sağladık daha doğrusu yarışmacılarıda buradan uyarırız :F

1.hafta bomba gibi olmuş ayoll herkese başarılar bana düşen oyları beklemek şuan :Z

Oylarımı kullandım, ilk hafta herkese hayırlı olsun. :):)

İki kişi çok çok iddialı şarkıyla gelerek şaşırttı. Bakalım neler olacak. :D

Bu arada çoğu şarkıyı ilk kez dinledim o nedenle çekişmeli bir hafta olacağını düşünüyorum. :)

Oylarımı kullandım, ilk hafta herkese hayırlı olsun. :):)

İki kişi çok çok iddialı şarkıyla gelerek şaşırttı. Bakalım neler olacak. :D

Bu arada çoğu şarkıyı ilk kez dinledim o nedenle çekişmeli bir hafta olacağını düşünüyorum. :)
çok çekişmeli bir sezon olucak inş süpriz 1.bile çıkabilir herşeye açık bir 2.sezon olucağa benziyor şarkıcılar çok dengeli buda rekabeti arttırır inş :Z

Oylarımı kullandım herkese başarılar. Normalde sevdiğim bir isim ilk haftaki şarkısıyla beğenmedim. Ama albümde sevdiğim şarkılar var :)

2 şarkı hariç kalanını dinledim ve gece yeniden dinleyip puanlayacağım iki şarkı ile birlikte. Barış Akarsu ile Aşkın'ı oldukça beğendim. Barış'ınki zaten günlerdir zihnimde yankılanıyordu, efsanevi bir şarkı. Aşkın'ın sesi de bir başka... MS 4'deki adayım olan Zara'nın da sesine sağlık. :)

Bu arada 2 şarkı engellenmiş onları dinleyemedim, biri Katy Pary heralde öteki hangisi? @Çiğdem-

Screenshot_2016-06-11-17-55-19.png

2 şarkı hariç kalanını dinledim ve gece yeniden dinleyip puanlayacağım iki şarkı ile birlikte. Barış Akarsu ile Aşkın'ı oldukça beğendim. Barış'ınki zaten günlerdir zihnimde yankılanıyordu, efsanevi bir şarkı. Aşkın'ın sesi de bir başka... MS 4'deki adayım olan Zara'nın da sesine sağlık. :)

Bu arada 2 şarkı engellenmiş onları dinleyemedim, biri Katy Pary heralde öteki hangisi? @Çiğdem-

Ekli dosyayı görüntüle 50783
Kıvırcık Ali'yi nasıl buldun :A İlk kez dinlediğin için soruyorum. :A

Ekli dosyayı görüntüle 50783
Muratı nasıl buldun? :A

@Çiğdem- Muratı nasıl buldun? :A
muratın şrkıcılık kimliğini çok sevmem ama bu şarkısı harika olmuş @MyısKralı :F

cevap vermek için girdim şuan mutfaktaydım @Tolstoyevski engelloenen şrkı yok hepsi açık katyde açık sende sorun olmuştur tekrar denersin şimdi tekrar knotrol ettim engellenen şrkı yok :F

muratın şrkıcılık kimliğini çok sevmem ama bu şarkısı harika olmuş @MyısKralı :F

cevap vermek için girdim şuan mutfaktaydım @Tolstoyevski engelloenen şrkı yok hepsi açık katyde açık sende sorun olmuştur tekrar denersin şimdi tekrar knotrol ettim engellenen şrkı yok :F
Sen git kapuska yemeği yap burda işin ne. :A