Benim Albümüm 2.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

@xemrexxx @Billy Kane yollamadınız sadece ikinizde aktif kişilersiniz forumda son süre cuma 23:00 ama eğer bu akşam 22:00 civarı foruma geldiğimde şarkılarını yollamış olursanız bu gece oylama başlar :F

Son düzenleme:
Merheba Herkese Teoman`ın efsane 10 şarkılık "Gönülçelen" albümü,farklı şarkılar var içinde.Mavi,Doktor,Zamparanın Ölümü gibi...İLki biraz heyecanlı,bence yanlış seçim ama hedef 5 hafta kalmak 5 hafta Teo dinletsem yeter) Neyse:Hayalperest.
Bu kısım Güzel:

O kadar masumsun ki dayanamıyorum buna
O kadar güzelsin ki çok çirkin kaldım yanında
Korkum yaralanman hayatta

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane@GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı@Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu@MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @tolgab@soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19

Merheba Herkese Teoman`ın efsane 10 şarkılık "Gönülçelen" albümü,farklı şarkılar var içinde.Mavi,Doktor,Zamparanın Ölümü gibi...İLki biraz heyecanlı,bence yanlış seçim ama hedef 5 hafta kalmak 5 hafta Teo dinletsem yeter) Neyse:Hayalperest.
Bu kısım Güzel:

O kadar masumsun ki dayanamıyorum buna
O kadar güzelsin ki çok çirkin kaldım yanında
Korkum yaralanman hayatta

@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane@GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı@Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu@MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @tolgab@soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19
bu sezon şarkıcılar çok dengeli strateji yapsan teomanın çeyrek final şansı olurdu :F

@DarkLeqenD senin racabı youtube engelliyor ayoll :F :F :F
tam version koyucam senin şarkıyı mevbur racap süresini belirtip 🙂