Benim Albümüm 2.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

kız ben kızkardeşim yanındayım beraber kalıyoruz biz ben gündüzden yapıyorum
yemeği iftara yakın sofrayı kuruyorum
gündüzken yapmanın mantığı ne cnm akşama ısıtıp eski yemek vermiş oluyorsunuz misafire yada yemiş oluyorsunuz iftar zamanı yapıp taze taze servis yapsanıza eskitiyorsunuz yemeği tövbe yarabbi :F

gündüzken yapmanın mantığı ne cnm akşama ısıtıp eski yemek vermiş oluyorsunuz misafire yada yemiş oluyorsunuz iftar zamanı yapıp taze taze servis yapsanıza eskitiyorsunuz yemeği tövbe yarabbi :F

allah seni ne yapmasın ya:F
kız ben kızkardeşim yanındayım ailemin yanında değilim kızkardeşim ingilizce
öğretmeni kayseriye 1 saatlıkta öğretmenlik yapıyor bende yanına geldim ikimize
yemek yapıyorum:F:F:F:F

allah seni ne yapmasın ya:F
kız ben kızkardeşim yanındayım ailemin yanında değilim kızkardeşim ingilizce
öğretmeni kayseriye 1 saatlıkta öğretmenlik yapıyor bende yanına geldim ikimize
yemek yapıyorum:F:F:F:F
tamam işte akşam yap 17:00 veya 18:00 gibi başla gündüz yapıp akşama ısıtılmış tadı kaçmış yemekle iftar açılırmı sen vlla ev işlerinide bilmiyorsun kocandan çok dayak yersin bu kafayla :F :F :F

tamam işte akşam yap 17:00 veya 18:00 gibi başla gündüz yapıp akşama ısıtılmış tadı kaçmış yemekle iftar açılırmı sen vlla ev işlerinide bilmiyorsun kocandan çok dayak yersin bu kafayla :F :F :F

Allah seni kızzz 17:00 18:00 gibi yapıyorum zaten benim gündüz dediğime bakma sen:F:F

@Billy Kane @xemrexxx millet sizi bekliyor ayoll dün yollasanız gece baslıcaktı geceden veya sabahtan yollasanız bugün gün içinde başlıcaktı bu akşama kaldı zaten 23:00 kadarda süreniz var 23:00 kadar yollayın ben 22:00 dan sonra foruma gelebiliyorum geldiğimde şarkılarınızı göreyim :F

-5 puan cezasıda var onuda hatırlatayım :A

@Çiğdem recap süresi belirlemeyi unuttum sanırım 1:00 ile 2:10 olsun
ben bu haftalık senin racabı ayarladım cnm diğer haftalar şarkını paylaştıktan sonra özelde yada konudan racabıda bildirirsin :F

@Billy Kane sadece sen kaldın 23:00 kadar yollamanı bekliyorum -5 puan ceza gelr yoksa
:F