misafirsiz iftar olmazki 1 ay katlanacaz artık cnmabuu her akşam mı kıyamam ben sana kız nasıl dayanıyosun buna sen
misafirsiz iftar olmazki 1 ay katlanacaz artık cnmabuu her akşam mı kıyamam ben sana kız nasıl dayanıyosun buna sen
misafirsiz iftar olmazki 1 ay katlanacaz artık cnm
zor oluyor zaten kızz oruclu 3 saatim mutfakta geçiyor sonra yemekten sonra birde misafirlere uğraş çay dağıt meyva tatlı servisi yap falantabii cnm öylede her akşam olunca zor olur diyue şey etmiştim ben
zor oluyor zaten kızz oruclu 3 saatim mutfakta geçiyor sonra yemekten sonra birde misafirlere uğraş çay dağıt meyva tatlı servisi yap falan
20:00 iftar okadar çeşit yemek yapılıyor 17:00 baslıyoruz yavas yavasoyy oyy kıyamam ben sana 3 saat mı mutfakmı abuu kız ben sofra hazırlarken
yoruluyorum valla
20:00 iftar okadar çeşit yemek yapılıyor 17:00 baslıyoruz yavas yavas
sen yapmıyormusun evin yemeklerini ne sofra hazırlaması kız
gündüzken yapmanın mantığı ne cnm akşama ısıtıp eski yemek vermiş oluyorsunuz misafire yada yemiş oluyorsunuz iftar zamanı yapıp taze taze servis yapsanıza eskitiyorsunuz yemeği tövbe yarabbikız ben kızkardeşim yanındayım beraber kalıyoruz biz ben gündüzden yapıyorum
yemeği iftara yakın sofrayı kuruyorum
gündüzken yapmanın mantığı ne cnm akşama ısıtıp eski yemek vermiş oluyorsunuz misafire yada yemiş oluyorsunuz iftar zamanı yapıp taze taze servis yapsanıza eskitiyorsunuz yemeği tövbe yarabbi
tamam işte akşam yap 17:00 veya 18:00 gibi başla gündüz yapıp akşama ısıtılmış tadı kaçmış yemekle iftar açılırmı sen vlla ev işlerinide bilmiyorsun kocandan çok dayak yersin bu kafaylaallah seni ne yapmasın ya
kız ben kızkardeşim yanındayım ailemin yanında değilim kızkardeşim ingilizce
öğretmeni kayseriye 1 saatlıkta öğretmenlik yapıyor bende yanına geldim ikimize
yemek yapıyorum
tamam işte akşam yap 17:00 veya 18:00 gibi başla gündüz yapıp akşama ısıtılmış tadı kaçmış yemekle iftar açılırmı sen vlla ev işlerinide bilmiyorsun kocandan çok dayak yersin bu kafayla
yollamadıki @Billy Kane ile @xemrexxx sabahtan beridir hatırlatıyorum yarına kaldı yollamadılarAyyy burayı iftar programına çevirmişsiniz oylama başlasın.
@xemrexxx o yumurta kafan kırıp omlet pişiririm çabuk yolla. @Billy Kane bak Dirilişi izliyorum şuan tekrarını ona göre kapatırım bakyollamadıki @Billy Kane ile @xemrexxx sabahtan beridir hatırlatıyorum yarına kaldı yollamadılar
12.30 a ka gönderirim az bekle donu zilli biliyom gece yarısından sonra babnı uyutup memeli oğlanları izliyon ama ramazanda nefsine hakim ol azıcıkyollamadıki @Billy Kane ile @xemrexxx sabahtan beridir hatırlatıyorum yarına kaldı yollamadılar
ben bu haftalık senin racabı ayarladım cnm diğer haftalar şarkını paylaştıktan sonra özelde yada konudan racabıda bildirirsin@Çiğdem recap süresi belirlemeyi unuttum sanırım 1:00 ile 2:10 olsun
Diskalifiye ederim de yollarben bu haftalık senin racabı ayarladım cnm diğer haftalar şarkını paylaştıktan sonra özelde yada konudan racabıda bildirirsin
@Billy Kane sadece sen kaldın 23:00 kadar yollamanı bekliyorum -5 puan ceza gelr yoksa
Tamam belirlediysen öyle kalsın saolben bu haftalık senin racabı ayarladım cnm diğer haftalar şarkını paylaştıktan sonra özelde yada konudan racabıda bildirirsin
@Billy Kane sadece sen kaldın 23:00 kadar yollamanı bekliyorum -5 puan ceza gelr yoksa
sen şunu dövsene yaaaDiskalifiye ederim de yollar