Benim Albümüm 2.Hafta Oylama Başladı

Sen kimi beğendin sahi bu hafta herkese kötü diyon

geçen hafta mesela pink floyd harikaydı ilk dinleyişte anında bunu birinciliğe yazayım demiştim
bu hafta öyle bişey yok kötüler arasında sıralama yapacağız artık
)

tarkozu sevmediğimi biliyorsun nasıl olsa, sırf beni çatlatmak için bilerek etiketliyorsun zaten
Aksine aslında etiketlememem gerekiyor kim olumsuz yorum duymak ister ki
Ama hatrın var bende bu yüzden sonlarda da olsa etiketleyecez artık napalım

Aksine aslında etiketlememem gerekiyor kim olumsuz yorum duymak ister ki
Ama hatrın var bende bu yüzden sonlarda da olsa etiketleyecez artık napalım

iyi iyi

bende oylama yaparken etikettteki sıralamamla paralel bişeyler düşünürüm artık

geçen hafta mesela pink floyd harikaydı ilk dinleyişte anında bunu birinciliğe yazayım demiştim
bu hafta öyle bişey yok kötüler arasında sıralama yapacağız artık
)
Bekleyelim o halde kötü puanını
SILA da klibe bakma şarkıya bak çünkü o şarkı yazıp söylüyor klip önemsiz onun için

geçen haftaya göre pek hoşuma gitmedi bu seferki
yinede berbat diyemem sadece kötü diyebilirim şarkı için
)

@mrt-06 ayy bakalım @destere sezen aksunun klibini gördüğünde ne diyecek yaşlı dediği için pişman olucak bence

@mrt-06 in artık alışkanlıklarını garip karşılamıyoruz
bizide alıştırdı nerde bir moruk teyze amca var onu seçer
yinede büyüklere olan saygımızdan sezen teyzeye ilk hafta güzel puan vermiştim

Bekleyelim o halde kötü puanını
SILA da klibe bakma şarkıya bak çünkü o şarkı yazıp söylüyor klip önemsiz onun için

sıla için klip önemsiz olabilirde puanı veren sıla değilki ben puan veriyorum benim için klip önce gelir
)

Tesadüfen sonlara denk gelmişsindir iyi puan vereceksen başlara alırız
geçti artık hiç boşuna yorulma
şimdi durumu düzeltme çabalarını kimse yutmaz
)

sıla için klip önemsiz olabilirde puanı veren sıla değilki ben puan veriyorum benim için klip önce gelir
)

geçti artık hiç boşuna yorulma
şimdi durumu düzeltme çabalarını kimse yutmaz
)
Neyse haftaya gidiyordum sanırım?
Foruma günde bir saat gireceksen oylamalarla uğraşmazsın herhalde oy kullanmak 1 saatini alır zaten senin

geçen hafta sılaya yüksek puan vermiştin
yoksa onamı bu sefer bir puan verdin açıklamanda sanki öyle bişey var
)

Neyse haftaya gidiyordum sanırım?
Foruma günde bir saat gireceksen oylamalarla uğraşmazsın herhalde oy kullanmak 1 saatini alır zaten senin

sırf foruma girip bir saat boyunca şarkıları yorumlayıp(kalaylayıp ) çıkacağım, rahat ol
)

geçen hafta sılaya yüksek puan vermiştin
yoksa onamı bu sefer bir puan verdin açıklamanda sanki öyle bişey var
)
Keşke öyle bir açıklama yapmasaydım
Herkes beni mi kastettin diye sordu ben de sizi kastetmedim dedim düşük verdiğim kişi hemen hemen açığa çıktı zaten oylarımı ve açıklamalarımı takip eden bulabilir
)

şimdi recepte dinlediğim irem dericinin şarkısı farklımı yani asıl yarışmadaki şarkıyı youtube danmı arayıp buluyoruz
noluyor orda neler karıştırdın hiçbişey anlamadım

ben niye benimi kastettin diye sorayım
yarışmıyorumki o yüzden rahatım
ben direk yoksa @denizz19 e mi bir puan verdin inşallah öyle yapmışsındır diye yorumladım o mesajı
)

@denizz19'a 1 puan verirsem 1 yıl trip atar bana sonra uğraş dur

Ama sen jürisin senden intikam da alamaz gönül rahatlığıyla verebilirsin Deniz'e düşük puanını

@denizz19'a 1 puan verirsem 1 yıl trip atar bana sonra uğraş dur

Ama sen jürisin senden intikam da alamaz gönül rahatlığıyla verebilirsin Deniz'e düşük puanını

zaten geçen hafta bayağı bir stres atmıştım 3 puan vererek
bu haftada bir puanı patlatırız mutlu ve mesud bir şekilde dolaşsın deniz
)

Sıla'ya 1 puanı yakıştırabiliyorsan senin müzikal zevksizliğinden kaynaklıdır o
müzikal pek sevmem zaten
benimkiler daha çok solo tarzı olmalı birde kulağı yormamalı belli bir ahengi olmalı söyleyen kızın şarkısı klipli olmalı

müzikal pek sevmem zaten
benimkiler daha çok solo tarzı olmalı birde kulağı yormamalı belli bir ahengi olmalı söyleyen kızın şarkısı klipli olmalı
İyi işte klip dışında tüm özellikler var şarkımda aman kaç verirsen ver ya geçen hafta da 3 verdin zaten ne kadar düşürebilirsin sonuçta en fazla 1

yok ayoll onumu diyorum ben birşeyide anla beee

irem dericinin videosunu kesip ekleyemiyorum engelliyorlar telif için oyüzden irem dericiyi kesmeden normal videosunu koyuyorum racap videosu üstünde irem derinin karşısında racap süresini yazdım o aralıktan siz bakın artık

Eğer görüntü yoksa SoundCloud'a yükleyebilirsin