Kesin oyledir gorecez Tarkani yine gececemEe yani sonuç ne sen benim sıkletimde değilsin oğlum Ceceli ve Emre Aydın'a hadlerini bildirmiştik bu yarışmada da sonuç değişmeyecek.
Kesin oyledir gorecez Tarkani yine gececemEe yani sonuç ne sen benim sıkletimde değilsin oğlum Ceceli ve Emre Aydın'a hadlerini bildirmiştik bu yarışmada da sonuç değişmeyecek.
0:50-2:20 iyidir bence cnm bununla değiştiriyormusun şarkını oylamayı başlatacam kesin birşey söyle oyüzden 🙂🙂🙂
İnanır mısın aynı recap aralığını belirlemiştim @MayısKralı bana geri dönmeyince bir şey demedim.0:50-2:20 iyidir bence cnm bununla değiştiriyormusun şarkını oylamayı başlatacam kesin birşey söyle oyüzden 🙂🙂🙂
iyide değiştirdimi değiştirmedimi anlamadımkiİnanır mısın aynı recap aralığını belirlemiştim @MayısKralı bana geri dönmeyince bir şey demedim.Aynen oylama başlasın artık.
Yalnız Tarkan'ı bu sefer @Maskeli Fedai değil ben yönetiyorum arada büyük fark var.Kesin oyledir gorecez Tarkani yine gececemYari finalin kapisindan donmustum antiler yuzunden elenmistim @Çiğdem- bilir 5 puan ile.sss Emre Aydin Soguk Odalar vakasi yuzunden yoksa final kacinilmazdi.ss
Karsiligini verecemYalnız Tarkan'ı bu sefer @Maskeli Fedai değil ben yönetiyorum arada büyük fark var.
İşte ben öyle strateji hataları asla yapmam.Neyse bu haftaki şarkın güzeldir inşallah geçen hafta gerilerde kalmışın baya.
Bu MayısKralı bin kez şarkı değiştirir bu yüzden uğraşmamak için kural koy bence şarkı değiştirmek yasak diye.iyide değiştirdimi değiştirmedimi anlamadımki
Hangi şarkıylaKarsiligini verecem
@MayısKralı gök neredeyle değiştiriyormusun 🙂🙂🙂Bu MayısKralı bin kez şarkı değiştirir bu yüzden uğraşmamak için kural koy bence şarkı değiştirmek yasak diye.
Hangi şarkıyla
keşke şarkıda sıla kadar güzel olsaydı yine olmamış deniz
tolstoyevski bu sefer olmadı sanki ?geçen seferki kadar güzel değil şarkı ne yazıkki ?
Yaptım ya etiket bile gönderdim sana Çiğdem'in belirlediği recap süresini belirlemiştim ben de.
tamam ozaman cnm 😉😉😉
ayol sen @destere söylediğine ne bakıyorsun cnm akşamada gelir başka birşey söylerHâlbuki sırf bu şarkıyı beğendiğin için seçmiştim, birkaç hafta önce bu şarkı için çok güzel demiştin, ben de bu hafta bunu seçeyim o halde dedim.Bence bu şarkı da en az ilk haftaki kadar etkileyici, çarpıcı, karşıt. Elenirsek bile böyle mükemmel bir şarkıyla elenmiş olurum, içim rahat olur.
Oylarımı kullandım. Güzel şarkılar vardı. Geçen haftaya göre listemde toparlananlar oldu. Ama düşenler de oldu. Özellikle bir iki şarkı da hiç keyif alamadım dinlerken.
Çok beğendiğim söylenemez altlarda kaldı biraz ama albümde sevdiğim şarkıları var onları bulunca daha da yükselecek.benim şarkım nasıldı deniz
yok gönderdiler cecelinin recap videosu yerine normal videosunu yüklemişim yanlışlıkla şimdi sen diyince fark ettim değiştirdimOylarımı kullandım ben de. 4 şarkı hariç güzel şarkılar vardı. Geçen hafta düşük verdiğim 2 şarkı bu hafta listemde baya yükselirken, geçen hafta yüksek verdiğim bir şarkı baya düşüş yaşadı.
@EFE UYSAL @Billy Kane şarkılarınız güzeldi de sizin şarkıların niye tamamını dinledik la recap süresi yollamadı mı bunlar@Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?