Benim Albümüm 2.Hafta Oylama Başladı

keşke şarkıda sıla kadar güzel olsaydı yine olmamış deniz

tolstoyevski bu sefer olmadı sanki ?geçen seferki kadar güzel değil şarkı ne yazıkki ?

Çok beğendin demek sevindim.
Geçen hafta ortalama bir puan vermiştin bu hafta tama yakın bekliyorum.

yıldız teyze yine dinamik duruyor
keşke danslı oynak bir klip seçseydin emre
)

yok çok pis yorum yapacaktım aslında
sonra dedim nasıl olsa bully tarkana karşı olan hislerimi biliyor
niye kendimi yorayım uzun uzadıya bir mesaj yazayım
hem bana hem sana yazık
)

Forumun zevki karışık bu şarkıyı hiç kullanmadım bu güne kadar ama gerçekten müzikten anlayanların hak ettiği değeri vereceğini umuyorum. Bu şarkı Gol'den 2 gömlek üstün çünkü.
ne zaman pis bir şarkıyla gelsen yok forumun zevki yok bilmem ne ?
forumun zevki oynak değil senin seçimin yanlış onu birkere başta kabul et bu ne la sılanın en pis şarkısıyla gelmiş ondan sonra forumun cacığı şuyu buyu
) resim harika şarkı kötü sevmedim
nşallah forumun zevki çok karışıktırda dediğin gibi kadın haftayı atlatır

Son düzenleme:
hahah ayy bende @destere övgü yazısı yazmış sandım bir an

Sen görmedin tabii @destere şarkımı bir övdü bir övdü anlatamam sana.
Ama sonra Tarkan'ın şarkısını beğenmeyi yediremedi işte kendine mesajını gülücük işaretiyle değiştirmiş.

yine herzamanki gibi olmayan şeyleri iddia ediyorsun
allahtan @Çiğdem- mesajları nasıl değiştirdiğini nasıl tuzak hazırladığını biliyor

albümde hiç kötü şarkı yok galiba yada en iyilerimi erken harcıyorsun dur şu albüme bir göz atayım ben

geçen seferde öyle yapmıştı sonra çuvalladı ya

taktik bilmiyor güldeste

aa evet yatmadan önce şarkısını göndermeyenlere tekrar hatırlatıp öyle yatayım

9 yarışmacı şimdiden yolladılar 4 yarışmacı kaldı göndermeyen @GunesinOglu @EFE UYSAL @mrt-06 ve @EnveR özellikle enver sen gündüz olmuyorsun bu gece gelirsen mutlaka gönder yarın 20:00 kadar süre var geç gönderenlere -5 puanı işleyecek ona göre çocuklar iyi geceler herkese

Son düzenleme:
albümde hiç kötü şarkı yok galiba yada en iyilerimi erken harcıyorsun dur şu albüme bir göz atayım ben
bana göre 1 y,tane zayıf şarkım var ne zaman kullansam diye düşüniyim.ss

sen şarkıdan anlamazsınki
belkide o kötü dediğin kadının en iyi şarkısıdır
)

''Çabuk Olalım Aşkım'' şarkısını sona bırak

o şarkıyı bende seviyorum
özellikle ismindeki etki müthiş ? çabuk olalım aşkım diyor yani aradaki ıvır zıvırı geçelim direk olaya girişelim manasında değerli bir mesaj var orda
zaten aradaki teferruatlardan nefret ediyorum
yok nişan yok evlilik yok bilmem evi döşe onu yap bunu yap ki halvete giresin
insanı soğutuyorlar olaydan

Bunun için evlenmene gerek yok ki
Ama üç kelimeden çıkardığın sonuçlar taktire şayan cidden

@destere Valla hiç öyle bir art niyetlilik gütmem ben eğer öyle olsaydı bu şarkıyı ilk haftaya koyardım dimi
Şarkıma güveniyorum. Şarkı dediğin sadece dıptıs dıptıs değildir. Bazen bizi ufak söylemlerle geçmişe yolculuğa çıkarmakta bir marifet

@yatutarsa tahmin ediyordum zaten. Senin gibi müzik eleştirmenleriyle oylaşmak çok güzel

Bugün göndermeye çalışıcam.
bekliyorum cnm 20:00 olmadan göndermeni @mrt-06 ilk haftayıda iyi götürdün bence😉

@xemrexxx ilk hafta kullanıcaktın tabikide ayoll adelenin bukadar zayıf geldiği haftada ayrıca madem kullanmadım 2.hafta kullanmalıydın hadi yine kullanmadın 3.hafta mutlaka elinden çıkar 5.hafta 2 eleme olucak 5.haftayla birlikte hep güçlü şarkılara ihtiyacınız olucak 3 yada 4.hafta çıkar elinden o şarkıyı