Bilmem bir ilginçsin zaten albümde 3 iddialı şarkın var, Gel, Bir Hadise Var ve Sarışın onları kullandıktan sonra elenirsin hit şarkısı daha fazla olan bir albüm seçeydin bari.@Tzira bir mabel hayranısın sanırım. sence Gök Nerede mi, Gel mi, Bir Hadise Var mı, Sarışın mı? Bana göre hepsi iyi.
Ne alakası var bunun çözememekle.
@Tzira mabelle yarışan ilk yarışmacıydı survivorun 1.sezonunda yarışmıştı iyi bilir mabeli
Bilmem bir ilginçsin zaten albümde 3 iddialı şarkın var, Gel, Bir Hadise Var ve Sarışın onları kullandıktan sonra elenirsin hit şarkısı daha fazla olan bir albüm seçeydin bari.
ilk seçtiği albümde kalıcaktı bence teomanın 17 albümü gayet idaal seçimdi🙂Evet oradan biliyorum zaten.
Bilmem bir ilginçsin zaten albümde 3 iddialı şarkın var, Gel, Bir Hadise Var ve Sarışın onları kullandıktan sonra elenirsin hit şarkısı daha fazla olan bir albüm seçeydin bari.
ilk seçtiği albümde kalıcaktı bence teomanın 17 albümü gayet idaal seçimdi🙂
Sarışın albümün en sevdiğim şarkısı.
Sarışın albümün en sevdiğim şarkısı.
İyiymiş.Ben Mabel seven biri değilim ki sadece 4 şarkısını seviyorum 4üde bu albümde.
Eğer ikinci sezona alırsan beni onunla gelirim.
5.haftada 2 elemede gidersin bence 6.haftayı görmez cnmEğer Gök Nerede yi kullanmazsam onunla gelirim. Zaten en geç 6. Haftada elenirim.
Elenirse Keriman güzel puanlarımdan mahrum kalır.İnşallah İlker elenir bu hafta.
5.haftada 2 elemede gidersin bence 6.haftayı görmez cnm
Elenirse Keriman güzel puanlarımdan mahrum kalır.
Çok beklersin. Ayrıca ben ikinci haftada elenecek biri miyim senceEğer bu hafta 3 hit şarkıyı kullanmadan kalırsam, 3 hit şarkımla 5. Haftayıda atlatırım bence.
Jüri olursun.
Bilmem ilk hafta baya kötü gitmiş İlker gerçi, oyunculuğu iyi bence ama o sahne kötüydü. Ayrıca romantik sahneler pek tutulmuyor o yarışmada.Çok beklersin. Ayrıca ben ikinci haftada elenecek biri miyim sence
Artık bu hafta görecez neler olacağınıBilmem ilk hafta baya kötü gitmiş İlker gerçi, oyunculuğu iyi bence ama o sahne kötüydü. Ayrıca romantik sahneler pek tutulmuyor o yarışmada.
Artık bu hafta görecez neler olacağını
Doğrudur strateji bizim işimiz.Aynen bu hafta belli olur mesela geçen sezon Serenay ilk haftalar ortalıkta yoktu birden açıldı.
3.olarak iyi bir başlangıç yapmışız oy veren herkese teşekkürler.
@denizz19 @Billy Kane tebrikler sizlere. Nickdaşım Billy oy kullanmış olsan senin yerinde belki de ben olacaktım neyse sağlık olsun.
@yigit_00 geçmiş olsun, dediğin gibi Adele'in kurbanı oldun maalesef videoda kadının sesini duyamadık doğru düzgün.
@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık ilk haftayı çok iyi bir şekilde atlattın bence.
Yokluğumda arkamdan giydirmişde giydirmiş. .ssHımm neyse önemli değil @Billy Kane her zaman iyi başlayıp çabuk çöker zaten Gülşen, Nil, Toygar Işıklı hepsi akıllarda.
Pis oy vermemiş ceza meza almamış beni geçmiş giydirecem tabii çirkeflik mode on.İyiki kullanmamışım her işte bir hayır vardır nickdaşım.
Yokluğumda arkamdan giydirmişde giydirmiş. .ss