Bilmem bir ilginçsin zaten albümde 3 iddialı şarkın var, Gel, Bir Hadise Var ve Sarışın onları kullandıktan sonra elenirsin hit şarkısı daha fazla olan bir albüm seçeydin bari.@Tzira bir mabel hayranısın sanırım.sence Gök Nerede mi, Gel mi, Bir Hadise Var mı, Sarışın mı? Bana göre hepsi iyi.
Ne alakası var bunun çözememekle.![]()
Bilmem bir ilginçsin zaten albümde 3 iddialı şarkın var, Gel, Bir Hadise Var ve Sarışın onları kullandıktan sonra elenirsin hit şarkısı daha fazla olan bir albüm seçeydin bari.![]()
ilk seçtiği albümde kalıcaktı bence teomanın 17 albümü gayet idaal seçimdi🙂Evet oradan biliyorum zaten.![]()
Bilmem bir ilginçsin zaten albümde 3 iddialı şarkın var, Gel, Bir Hadise Var ve Sarışın onları kullandıktan sonra elenirsin hit şarkısı daha fazla olan bir albüm seçeydin bari.![]()
ilk seçtiği albümde kalıcaktı bence teomanın 17 albümü gayet idaal seçimdi🙂
Sarışın albümün en sevdiğim şarkısı.
Sarışın albümün en sevdiğim şarkısı.![]()
İyiymiş.Ben Mabel seven biri değilim ki sadece 4 şarkısını seviyorum 4üde bu albümde.
Eğer ikinci sezona alırsan beni onunla gelirim.![]()
5.haftada 2 elemede gidersin bence 6.haftayı görmez cnmEğer Gök Nerede yi kullanmazsam onunla gelirim.Zaten en geç 6. Haftada elenirim.
![]()
Elenirse Keriman güzel puanlarımdan mahrum kalır.İnşallah İlker elenir bu hafta.![]()
5.haftada 2 elemede gidersin bence 6.haftayı görmez cnm![]()
Elenirse Keriman güzel puanlarımdan mahrum kalır.![]()
Çok beklersin.Eğer bu hafta 3 hit şarkıyı kullanmadan kalırsam, 3 hit şarkımla 5. Haftayıda atlatırım bence.
Jüri olursun.![]()
![]()
Bilmem ilk hafta baya kötü gitmiş İlker gerçi, oyunculuğu iyi bence ama o sahne kötüydü. Ayrıca romantik sahneler pek tutulmuyor o yarışmada.Çok beklersin.Ayrıca ben ikinci haftada elenecek biri miyim sence
![]()
Artık bu hafta görecez neler olacağınıBilmem ilk hafta baya kötü gitmiş İlker gerçi, oyunculuğu iyi bence ama o sahne kötüydü. Ayrıca romantik sahneler pek tutulmuyor o yarışmada.![]()
Artık bu hafta görecez neler olacağını![]()
Doğrudur strateji bizim işimiz.Aynen bu hafta belli olur mesela geçen sezon Serenay ilk haftalar ortalıkta yoktu birden açıldı.![]()
3.olarak iyi bir başlangıç yapmışız oy veren herkese teşekkürler.
@denizz19 @Billy Kane tebrikler sizlere.Nickdaşım Billy oy kullanmış olsan senin yerinde belki de ben olacaktım neyse sağlık olsun.
@yigit_00 geçmiş olsun, dediğin gibi Adele'in kurbanı oldun maalesef videoda kadının sesini duyamadık doğru düzgün.
@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık ilk haftayı çok iyi bir şekilde atlattın bence.![]()
Yokluğumda arkamdan giydirmişde giydirmiş. .ssHımm neyse önemli değil @Billy Kane her zaman iyi başlayıp çabuk çöker zaten Gülşen, Nil, Toygar Işıklı hepsi akıllarda.![]()
Pis oy vermemiş ceza meza almamış beni geçmiş giydirecem tabii çirkeflik mode on.İyiki kullanmamışım her işte bir hayır vardır nickdaşım.
Yokluğumda arkamdan giydirmişde giydirmiş. .ss