Benim Albümüm 1.Hafta Sonuçları

@Tzira bir mabel hayranısın sanırım. :D sence Gök Nerede mi, Gel mi, Bir Hadise Var mı, Sarışın mı? Bana göre hepsi iyi. :X

Ne alakası var bunun çözememekle. :F
@Tzira mabelle yarışan ilk yarışmacıydı survivorun 1.sezonunda yarışmıştı iyi bilir mabeli
:F:F:F

@Tzira bir mabel hayranısın sanırım. :D sence Gök Nerede mi, Gel mi, Bir Hadise Var mı, Sarışın mı? Bana göre hepsi iyi. :X

Ne alakası var bunun çözememekle. :F
Bilmem bir ilginçsin zaten albümde 3 iddialı şarkın var, Gel, Bir Hadise Var ve Sarışın onları kullandıktan sonra elenirsin hit şarkısı daha fazla olan bir albüm seçeydin bari. :F

Bilmem bir ilginçsin zaten albümde 3 iddialı şarkın var, Gel, Bir Hadise Var ve Sarışın onları kullandıktan sonra elenirsin hit şarkısı daha fazla olan bir albüm seçeydin bari. :F

Ben Mabel seven biri değilim ki sadece 4 şarkısını seviyorum 4üde bu albümde. :F

ilk seçtiği albümde kalıcaktı bence teomanın 17 albümü gayet idaal seçimdi🙂

Eğer ikinci sezona alırsan beni onunla gelirim. :X

3.olarak iyi bir başlangıç yapmışız oy veren herkese teşekkürler. :D

@denizz19 @Billy Kane tebrikler sizlere. :D Nickdaşım Billy oy kullanmış olsan senin yerinde belki de ben olacaktım neyse sağlık olsun. :A

@yigit_00 geçmiş olsun, dediğin gibi Adele'in kurbanı oldun maalesef videoda kadının sesini duyamadık doğru düzgün. :(

@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık ilk haftayı çok iyi bir şekilde atlattın bence. :D

İyiki kullanmamışım her işte bir hayır vardır nickdaşım. :A

Hımm neyse önemli değil @Billy Kane her zaman iyi başlayıp çabuk çöker zaten Gülşen, Nil, Toygar Işıklı hepsi akıllarda. :A
Yokluğumda arkamdan giydirmişde giydirmiş. .ss

İyiki kullanmamışım her işte bir hayır vardır nickdaşım. :A

Yokluğumda arkamdan giydirmişde giydirmiş. .ss
Pis oy vermemiş ceza meza almamış beni geçmiş giydirecem tabii çirkeflik mode on. :A

İnşallah bu yarışmada önceki yarışmalardaki şanssızlıklarını unutturabilirsin. :A