Benim Albümüm 1.Hafta Sonuçları

@Tolstoyevski Oyları
13 p - Sıla
12 p - Sezen
11 p- Sertap
10 p - Mustafa
9 p - İrem
8 p - Yıldız
7 p - Gülşen
6 p - Tarkan
5 p - Kenan
4 p - Mabel
3 p - Atiye
2 p- Adile
1 p - Deniz

son oy geliyor :A:A:A

puan durumu gelicek şimdi bakalım kim gitti @Bully :A:A:A
@GunesinOglu Oyları
13-Atiye
12-Sertab
11-YIldız
10-Sıla
9-Kenan
8-Tarkan
7-Mabel
6-Ceceli
5-Sezen
4-İrem
3-Deniz
2-Pink
1-Adele

puan durumu gelmiştir 1.sayfada detaylı bilgiler var umarım memnun olmuşsunuzdur sunumumdan :bhr::bhr::bhr:

1 Sıla -Konuşmadığımız Şeyler Var 261
2 İrem Derici - Dantel 228
3 Tarkan - Karma 223
4 Kenan Doğulu - Festival 220
5 Sertab Erener - Rengarenk 213
6 Sezen Aksu - Gülümse 209
7 Pink Floyd - The Wall 198
8 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin 188
8 Gülşen - Bangır Bangır 188
9 Atiye - Soygun Var 173
10 Sözyaşlarım 145
11 Mustafa Ceceli -Es 139
12 Mabel Matiz - Gök Nerede 126
13 Adele - 25 108

Son düzenleme:
Adele'İn bencilliğini ve paragözlülüğü yüzünden elendim. Zaten beklediğim bir şeydi. Oy veren vermeyen herkese teşekkürler. :)

puan durumu gelmiştir 1.sayfada detaylı bilgiler var umarım memnun olmuşsunuzdur sunumumdan :bhr::bhr::bhr:

1 Sıla -Konuşmadığımız Şeyler Var 261
2 İrem Derici - Dantel 228
3 Tarkan - Karma 223
4 Kenan Doğulu - Festival 220
5 Sertab Erener - Rengarenk 213
6 Sezen Aksu - Gülümse 209
7 Pink Floyd - The Wall 198
8 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin 188
8 Gülşen - Bangır Bangır 188
9 Soygun Var 173
10 Sözyaşlarım 145
11 Mustafa Ceceli -Es 139
12 Mabel Matiz - Gök Nerede 126
13 Adele - 25 108
atiyeye noldu ? kurtlarmı kaptı kızı :)

Kümede olmayı bekliyordum açıkçası 7.lik sürpriz oldu fakat yine de daha iyi yerleri hak ediyordu en azından bu şarkı. :) Albümde uzun haftalar hayatta kalma gibi bir ihtimalim olmadığı için en iyileri en başta kullanıp bitireceğim, en azından içimde kalmaz keşke kullansaydım diye. Bu şarkı da kapitalist sisteme ve kalıplaşmış eğitim sistemine gelmiş geçmiş en büyük müzikal tokatlardan biri olarak hem Pink Floyd hem de dünya tarihine geçmişti yine de hayırlı olsun. :)

Adele'İn bencilliğini ve paragözlülüğü yüzünden elendim. Zaten beklediğim bir şeydi. Oy veren vermeyen herkese teşekkürler. :)
aynen şansızlığın kadının cimri olması :) kadının sesini duymak için kulaklarımı iki metre uzattım yinede nafile çaba duyamadık tabi:)

Herkese oylarıyla desteklediği için teşekkür ediyorum. Sıla ile başarımızı sürdürmeyi umuyoruz. :)

3.olarak iyi bir başlangıç yapmışız oy veren herkese teşekkürler. :D

@denizz19 @Billy Kane tebrikler sizlere. :D Nickdaşım Billy oy kullanmış olsan senin yerinde belki de ben olacaktım neyse sağlık olsun. :A

@yigit_00 geçmiş olsun, dediğin gibi Adele'in kurbanı oldun maalesef videoda kadının sesini duyamadık doğru düzgün. :(

@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık ilk haftayı çok iyi bir şekilde atlattın bence. :D

aynen şansızlığın kadının cimri olması :) kadının sesini duymak için kulaklarımı iki metre uzattım yinede nafile çaba duyamadık tabi:)

Ben Adele'i seçerken albümü Spotify'da var sanıyordum. Vardı da zaten. Sonradan kaldırmış bencil kadın. :T:

@denizz19 @Billy Kane tebrikler sizlere. :D Nickdaşım Billy oy kullanmış olsan senin yerinde belki de ben olacaktım neyse sağlık olsun. :A

@yigit_00 geçmiş olsun, dediğin gibi Adele'in kurbanı oldun maalesef videoda kadının sesini duyamadık doğru düzgün. :(

@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık ilk haftayı çok iyi bir şekilde atlattın bence. :D

Aynen öyle. O yüzden sana da 1 puann verdiğin için kızamıyorum. Normalde çok kaliteli bir sanatçı ama sesini duyamadınız. Haklısınız yani. :(

@yigit_00 kaç ay geçti cidden daha hala 1 şarkısı var diğerleri paralı. Taylor'da paralı yapıyormuş. Bak Rihanna'ya nasıl hemen koydu şarkıları. Yine Katy Perry'de öyleydi.
Neyse sağlık olsun. Jüri olarak devam edersin. :bhr:

Bende seni tebrik ederim :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,688
Üyeler
8,477
Son Üye
noni