Yarın yazarım özelden sana. Ama bir koymazsan o zaman boşuruz seninle. Küserim ona göre.aa evet ama gagayı @destere kabul edermi bilemiyorum
Yarın yazarım özelden sana. Ama bir koymazsan o zaman boşuruz seninle. Küserim ona göre.aa evet ama gagayı @destere kabul edermi bilemiyorum
konusunu açmadan önce söylersen koyarım tabikide yarın gündüz açarom büyük ihtimalleYarın yazarım özelden sana. Ama bir koymazsan o zaman boşuruz seninle. Küserim ona göre.
Dur şimdi yazayım hazır @destere yokken.konusunu açmadan önce söylersen koyarım tabikide yarın gündüz açarom büyük ihtimalle
Ben mi güçlüleri öne koymuşum la Yalın'da Zalim, Her Şey Sensin ve Ki Sen'i sonlara, Serdar Ortaç'ta Dansöz, Karabiberim, Bilsem Ki yani ikisinin de en iyi şarkılarını sonlara taşımıştım.
Hadi ilk sezon neyse Nil Karaibrahimgil'de Pırlanta, Peri gibi şarkıları kullandıktan sonra He-Man gibi zayıf bir şarkıyı kullanmana ne demeli, ilk hafta Toygar'ın en iyi şarkısını kullandıktan sonra elenmene ne demeli, Gülşen'in onca hit şarkısı varken Parti Kur Oy Vereyim gibi alakasız bir şarkıyı kullanmana ne demeli.
Benim böyle hatalar yaptığıma rastlayabilir misin mümkün değil
Tutturmuşun Kenan Doğulu 3.olacaktı Billy'nin Kenan hayranı olduğunu ne biliyon İrem 228 puan almış Tarkan 223, Billy bana 5 ya da 6 puan verse büyük ihtimalle +2 final puanı alıyordum.
Güldürdün. O zaman hodrimeydan bakalım.hata değil risk diyelim ama bu sezon risk almayı düşünmüyorum tek tek elemeyi düşünüyorum hepinizi.
Son gülen iyi güler.Güldürdün. O zaman hodrimeydan bakalım.
@Tzira bir mabel hayranısın sanırım. sence Gök Nerede mi, Gel mi, Bir Hadise Var mı, Sarışın mı? Bana göre hepsi iyi.
Ne alakası var bunun çözememekle.
Bu haftaki Atiye'yle herkese Korma dicez.
Recap: 1:52-2:52
@Bully @denizz19 @xemrexxx @MayısKralı @GunesinOglu @Tolstoyevski @Harunnn60 @Çiğdem- @yigit_00 @vadikızı @Billy Kane @EFE UYSAL @mrt-06 @OzaN @MEnes @destere @Doğu @Ahmad @Tzira @DarkLeqenD @Castei @Maskeli Fedai @Titanium @Forumdash @Aserat @Felon @tolgab @sokak sanati @Yiğitt @turkuazz @S.G.A.T. @eskici @soo @Berkan Tazegül
Yalnis yere attimatiyenin sesini seiyormuşum bu yarışmada keşfettim
ara sıra geliyorum sen nasılsın?
Bu tarz bi şarkı nasıl elendi anlaşılmaz.Şarkı çok iyiydi.Konserden alıntı olması yaktı kesin.Yazık oldu.Geçmiş olsun.