ıyyy 8.olmuşum düşük point verenlerin hepsi dizide @Çiğdem- in tacizine uğricek![]()
böyle bir ödül olduğunu bilseydim sana 1 puan verirdim başta niye söylemedin
ıyyy 8.olmuşum düşük point verenlerin hepsi dizide @Çiğdem- in tacizine uğricek![]()
aa sende aslında başlarda kötü başalyıp sonradan açıldın konuyu açacaktım kenan doğulu 3.sıradaydı o sırada 4 oy birden geldi o son oylarda hep sana çalısınca 3.oldunHımm neyse önemli değil @Billy Kane her zaman iyi başlayıp çabuk çöker zaten Gülşen, Nil, Toygar Işıklı hepsi akıllarda.![]()
hahah ayy sen her halta karışmasan olmazsertabı severimde bu sefer diğerleri kötü olduğu için çok oy aldı yani şarkı o kadar güzel değildi
özelde kızı rahatsızmı ediyon napıyon la) ne diyceksen burda gözümüzün önünde söyle tenhalara çekme kızı
)
ilk hafta eleme yoktu diye itiraz et bence2. sezon için torpil istiyom. Şimdi burada yalvarsam ayıp olur.![]()
Senin şu pis pis gülmelerin yok muaa sende aslında başlarda kötü başalyıp sonradan açıldın konuyu açacaktım kenan doğulu 3.sıradaydı o sırada 4 oy birden geldi o son oylarda hep sana çalısınca 3.oldun
hahah ayy sen her halta karışmasan olmaz![]()
jüri başkanına inanmıyormusun şimdi ayıp ediyon ben dedimse doğrudur![]()
ayy dinleme şunu yaaaa juri başkanlığından şutlanmak istiyor
ayy dinleme şunu yaaaa juri başkanlığından şutlanmak istiyor![]()
Diğer iki arkadaş gayet memnunlar sanırım puanından ama ben değilim. ssŞimcik. Altta altta şu 3 yorumu görünce;
Naptım ben la.![]()
. Kötümü iyimi, şaşırdım.
Haftaya ödeşiriz sıkma canını.Diğer iki arkadaş gayet memnunlar sanırım puanından ama ben değilim. ss
Çok teşekkürler bu arada puanın için.Haftaya ödeşiriz sıkma canını.![]()
Çok teşekkürler bu arada puanın için.![]()
Ulan birinci olmuşsun işte aç gözlü adam@Doğu daha iyi olmalıydı bir de Sılacı bu herif olmasa ne olurdu![]()
Adele, gerçekten kaliteli bir sanatçı. Albümünü de Spotify'da sanıyordum. Ulaşabilirim demiştim. Ama Spotify'dan kaldırmış. Benim şanssızlığım işte.Ya üzüldüm valla, keşke farklı bir albüm seçseydin, albümün yeni olup ulaşılamaz olması.![]()
hala görevden almadınmı beniayy dinleme şunu yaaaa juri başkanlığından şutlanmak istiyor![]()
Karıştırdın ortalığı iyice.hala görevden almadınmı beni
bak sen zararlı çıkarsın ortalığı çorbaya çeviririm başkanlık bana yaramadı@Doğu ile @Harunnn60 dan birini seç
![]()