ıyyy 8.olmuşum düşük point verenlerin hepsi dizide @Çiğdem- in tacizine uğricek
böyle bir ödül olduğunu bilseydim sana 1 puan verirdim başta niye söylemedin millet beleşe tacize konacak
ıyyy 8.olmuşum düşük point verenlerin hepsi dizide @Çiğdem- in tacizine uğricek
aa sende aslında başlarda kötü başalyıp sonradan açıldın konuyu açacaktım kenan doğulu 3.sıradaydı o sırada 4 oy birden geldi o son oylarda hep sana çalısınca 3.oldunHımm neyse önemli değil @Billy Kane her zaman iyi başlayıp çabuk çöker zaten Gülşen, Nil, Toygar Işıklı hepsi akıllarda.
hahah ayy sen her halta karışmasan olmazsertabı severimde bu sefer diğerleri kötü olduğu için çok oy aldı yani şarkı o kadar güzel değildi
özelde kızı rahatsızmı ediyon napıyon la ) ne diyceksen burda gözümüzün önünde söyle tenhalara çekme kızı )
ilk hafta eleme yoktu diye itiraz et bence )2. sezon için torpil istiyom. Şimdi burada yalvarsam ayıp olur.
Senin şu pis pis gülmelerin yok muaa sende aslında başlarda kötü başalyıp sonradan açıldın konuyu açacaktım kenan doğulu 3.sıradaydı o sırada 4 oy birden geldi o son oylarda hep sana çalısınca 3.oldun
hahah ayy sen her halta karışmasan olmaz
jüri başkanına inanmıyormusun şimdi ayıp ediyon ben dedimse doğrudur
ayy dinleme şunu yaaaa juri başkanlığından şutlanmak istiyor
ayy dinleme şunu yaaaa juri başkanlığından şutlanmak istiyor
Diğer iki arkadaş gayet memnunlar sanırım puanından ama ben değilim. ssŞimcik. Altta altta şu 3 yorumu görünce;
Naptım ben la. . Kötümü iyimi, şaşırdım.
Haftaya ödeşiriz sıkma canını.Diğer iki arkadaş gayet memnunlar sanırım puanından ama ben değilim. ss
Çok teşekkürler bu arada puanın için.Haftaya ödeşiriz sıkma canını.
Çok teşekkürler bu arada puanın için.
Ulan birinci olmuşsun işte aç gözlü adam@Doğu daha iyi olmalıydı bir de Sılacı bu herif olmasa ne olurdu
Adele, gerçekten kaliteli bir sanatçı. Albümünü de Spotify'da sanıyordum. Ulaşabilirim demiştim. Ama Spotify'dan kaldırmış. Benim şanssızlığım işte.Ya üzüldüm valla, keşke farklı bir albüm seçseydin, albümün yeni olup ulaşılamaz olması.
hala görevden almadınmı beniayy dinleme şunu yaaaa juri başkanlığından şutlanmak istiyor
Karıştırdın ortalığı iyice.hala görevden almadınmı beni
bak sen zararlı çıkarsın ortalığı çorbaya çeviririm başkanlık bana yaramadı @Doğu ile @Harunnn60 dan birini seç