Benim Albümüm 1.Hafta Sonuçları

Hımm neyse önemli değil @Billy Kane her zaman iyi başlayıp çabuk çöker zaten Gülşen, Nil, Toygar Işıklı hepsi akıllarda. :A
aa sende aslında başlarda kötü başalyıp sonradan açıldın konuyu açacaktım kenan doğulu 3.sıradaydı o sırada 4 oy birden geldi o son oylarda hep sana çalısınca 3.oldun
:A:A:A

sertabı severimde bu sefer diğerleri kötü olduğu için çok oy aldı yani şarkı o kadar güzel değildi :)

özelde kızı rahatsızmı ediyon napıyon la :)) ne diyceksen burda gözümüzün önünde söyle tenhalara çekme kızı :))
hahah ayy sen her halta karışmasan olmaz :F:F:F

aa sende aslında başlarda kötü başalyıp sonradan açıldın konuyu açacaktım kenan doğulu 3.sıradaydı o sırada 4 oy birden geldi o son oylarda hep sana çalısınca 3.oldun
:A:A:A

hahah ayy sen her halta karışmasan olmaz :F:F:F
Senin şu pis pis gülmelerin yok mu :A

Oh olsun @OzaN'a kaçan final puanına yansın artık. :A

İyi puanlara tekrar teşekkürler dördüncü sıra ilk hafta için gayet iyi sayılır, ikinciyle de az fark varmış. Sıla'nın birinciliği şaşırtmadı, yarışın favorilerinden şüphesiz.

Rüzgar çok iyi bir şarkıydı ama klibin konser versiyon olması biraz dezavantajdı o yüzden erken kullanmayı tercih ettim. İddialı şarkılarla devam edeceğiz, albüm çok iyi. :):)

Ya üzüldüm valla, keşke farklı bir albüm seçseydin, albümün yeni olup ulaşılamaz olması. :(
Adele, gerçekten kaliteli bir sanatçı. Albümünü de Spotify'da sanıyordum. Ulaşabilirim demiştim. Ama Spotify'dan kaldırmış. Benim şanssızlığım işte. :(