hahah hayırr sen başkansınhala görevden almadınmı beni
bak sen zararlı çıkarsın ortalığı çorbaya çeviririm başkanlık bana yaramadı @Doğu ile @Harunnn60 dan birini seç
hahah hayırr sen başkansınhala görevden almadınmı beni
bak sen zararlı çıkarsın ortalığı çorbaya çeviririm başkanlık bana yaramadı @Doğu ile @Harunnn60 dan birini seç
Şimcik. Altta altta şu 3 yorumu görünce;
Naptım ben la. . Kötümü iyimi, şaşırdım.
aynen ilk hafta eleme yoktu bu eleme hikayesi sen elenince ortaya çıktı )@Çiğdem- Bilerek mi eledin yoksa beni? Bak millet neler diyor.
Derhal açıklama istiyorum @Çiğdem- hanım ?!?!?!?! 😡😡üç yorumda olumlu sen yanlış anlamışsın
@denizz19 ben şok ben iptal derken fazla puan aldığı için tozutmuş görünüyor bence haftaya ona sılaya bir puan falan ver düzelir başka türlü denizin sonu kötü
@Harunnn60 yine sevinçten gelip sana sarılmak istemiş öyle bir huyu var adamın içip içip öpüjem öpüjem diye dolaşan biri onada fazla puan verme
@Bully ise ne kadar soğukkanlı bir cevap vermiş gördünmü yani onada her hafta düşük puan verk, hiç şok olmasın hep böyle anlayışla karşılasın durmu
aynen ilk hafta eleme yoktu bu eleme hikayesi sen elenince ortaya çıktı )
üç yorumda olumlu sen yanlış anlamışsın
@denizz19 ben şok ben iptal derken fazla puan aldığı için tozutmuş görünüyor bence haftaya ona sılaya bir puan falan ver düzelir başka türlü denizin sonu kötü
@Harunnn60 yine sevinçten gelip sana sarılmak istemiş öyle bir huyu var adamın içip içip öpüjem öpüjem diye dolaşan biri onada fazla puan verme
@Bully ise ne kadar soğukkanlı bir cevap vermiş gördünmü yani onada her hafta düşük puan verk, hiç şok olmasın hep böyle anlayışla karşılasın durmu
Off destere Sevinmekte mi suçüç yorumda olumlu sen yanlış anlamışsın
Off destere Sevinmekte mi suç
Konuş konuş sen böyle yaptıkça Tarkan yükseliyor. )üç yorumda olumlu sen yanlış anlamışsın
Yalnız @Çiğdem- i çok zor bir durumda bıraktın cidden. Oklava geliyor kaç istersen.açıkla bakalım @Çiğdem- sen niye son dakikada kural değiştiriyon oldumu bu şimdi zorla @yigit_00 i yarışmada safdışı bırakmak sana yakışıyormu hadi yarışma dışı bıraktın diyelim eline ne geçecek
yaw şu jüri başkanlığı beni sıktı harbiden kimseyede çatamıyoruz anında itiraz ediyorlar ben bu sorumluluğu taşıyamam sen devral )
Konuş konuş sen böyle yaptıkça Tarkan yükseliyor. )
niye zor durumdaki beni jüri başkanlığından aldığı an benden kurtulmuş olurYalnız @Çiğdem- i çok zor bir durumda bıraktın cidden. Oklava geliyor kaç istersen.
@Çiğdem- hadi kurtarayım seni. Affediyorum.
çalışmalarım devam ediyor asıl şimdi tam performansla uğraşmıyorum tarkanla sona doğru sen beni gör ) ya tarkan elenir ya da @Çiğdem- in saçları yolarım
niye zor durumdaki beni jüri başkanlığından aldığı an benden kurtulmuş olur
hahah aa o şeydi ben 10 şarkıda 10 yarışmacı almıştım başta hesap hatası yapmışım 9 hafta sürüyordu öyle bende 1.hafta en iyi albüm seçilsin elemesiz olsun demiştim ama 11 yarışmacı alınması gerekiyormuş sonradan kafama dank etmişti normal elemeli başladık bizdeYalnız @Çiğdem- i çok zor bir durumda bıraktın cidden. Oklava geliyor kaç istersen.
10 şarkılık yarışmada yarışma sayısı 11 olması gerekiyordu baştan bunu hesap edememiştim sonradan düzelttik fazladan yarışmacılarda aldık hatta şuan iyi bence sayımız@Çiğdem- Yalnız 10 yarışmacı, 10 Hafta ilk hafta eleme olmayacaktı yani geriye elemeli 9 hafta kalıyordu. 8 haftada 8 yarışmacı elenecek ve 2 yarışmacı finale kalacaktı yani o doğruydu.
10 şarkılık yarışmada yarışma sayısı 11 olması gerekiyordu baştan bunu hesap edememiştim sonradan düzelttik fazladan yarışmacılarda aldık hatta şuan iyi bence sayımız
3 farklı haftada 2 eleme olucak tabi 5,7,8 haftalarda olucak strateji yapabilmeniz için ilk haftalara 2 eleme koymadım 🙂🙂🙂
İlk hafta kötü sonuç alınca iddialı bir şarkını kullanıp kendini göstermek istiyorsun demek
İlk hafta kötü sonuç alınca iddialı bir şarkını kullanıp kendini göstermek istiyorsun demek
Aman ne halin varsa gör seni çözebilmek mümkün değil zaten.Bu yarışmada amacım birincilik olsaydı Sıla'mı bırakmazdım. sadece sevdiğim şarkılarını kullanmak istiyorum elenmeden önce.
Aman ne halin varsa gör seni çözebilmek mümkün değil zaten.