Benim Albümüm 1.Hafta Sonuçları

Kümede olmayı bekliyordum açıkçası 7.lik sürpriz oldu fakat yine de daha iyi yerleri hak ediyordu en azından bu şarkı. :) Albümde uzun haftalar hayatta kalma gibi bir ihtimalim olmadığı için en iyileri en başta kullanıp bitireceğim, en azından içimde kalmaz keşke kullansaydım diye. Bu şarkı da kapitalist sisteme ve kalıplaşmış eğitim sistemine gelmiş geçmiş en büyük müzikal tokatlardan biri olarak hem Pink Floyd hem de dünya tarihine geçmişti yine de hayırlı olsun. :)

pink floyd un şansı ve şansızlığı 14 puan verenininde 1 puan verenininde bol olması :)

3.olarak iyi bir başlangıç yapmışız oy veren herkese teşekkürler. :D

@denizz19 @Billy Kane tebrikler sizlere. :D Nickdaşım Billy oy kullanmış olsan senin yerinde belki de ben olacaktım neyse sağlık olsun. :A

@yigit_00 geçmiş olsun, dediğin gibi Adele'in kurbanı oldun maalesef videoda kadının sesini duyamadık doğru düzgün. :(

@Çiğdem- senin de emeklerine sağlık ilk haftayı çok iyi bir şekilde atlattın bence. :D
Ben Adele'i seçerken albümü Spotify'da var sanıyordum. Vardı da zaten. Sonradan kaldırmış bencil kadın. :T:

Aynen öyle. O yüzden sana da 1 puann verdiğin için kızamıyorum. Normalde çok kaliteli bir sanatçı ama sesini duyamadınız. Haklısınız yani. :(
@Billy Kane oy verse belkide @OzaN 3.olup seni geçecekti @Bully birde ordan bak
:A:A:A

tşşk ederim elimden geleni yaptım vlla az oy olucak diye çekindim ama 25 oyla baya iyi başladık :Z:Z:Z

@yigit_00 adele bu haliyle mabeli nerdeyse eliyordu şarkınnı düzgün videosu olsaydı elenmezdin 😉😉😉

@destere tarkanın puan almasına ne diyorsun sende 5.olmuşsun bu şarkıya güven demiştim @Harunnn60
:F:F:F

@yigit_00 kaç ay geçti cidden daha hala 1 şarkısı var diğerleri paralı. Taylor'da paralı yapıyormuş. Bak Rihanna'ya nasıl hemen koydu şarkıları. Yine Katy Perry'de öyleydi.
Neyse sağlık olsun. Jüri olarak devam edersin. :bhr:

Sen de 1 puan verdin, gördüm. :A
Dediğin gibi sağlık olsun. 2. sezon için şimdiden @Çiğdem- den söz aldım. Aklımda yine bir albüm var. Aslında Miley ile katılmak isterim ama bu sefer daha düşük puanla elenirim. Forumdakilerin kıza bir önyargısı var maalesef. :(

tşşk ederim elimden geleni yaptım vlla az oy olucak diye çekindim ama 25 oyla baya iyi başladık :Z:Z:Z

@yigit_00 adele bu haliyle mabeli nerdeyse eliyordu şarkınnı düzgün videosu olsaydı elenmezdin 😉😉😉

@destere tarkanın puan almasına ne diyorsun sende 5.olmuşsun bu şarkıya güven demiştim @Harunnn60
Neyse artık ikinci sezona. :Z Bu arada bir özelden mesaj atar mısın, bir şey soracağım? :Z

Sen de 1 puan verdin, gördüm. :A
Dediğin gibi sağlık olsun. 2. sezon için şimdiden @Çiğdem- den söz aldım. Aklımda yine bir albüm var. Aslında Miley ile katılmak isterim ama bu sefer daha düşük puanla elenirim. Forumdakilerin kıza bir önyargısı var maalesef. :(

Neyse artık ikinci sezona. :Z Bu arada bir özelden mesaj atar mısın, bir şey soracağım? :Z
@Çiğdem- e ben özelden dedim. Adele'den ses gelmiyor diye. :F Hatta puanımdan da memnu değildim. :F

5.beklemiyordum. :D Çünkü hiç reklam filan yapmamıştım. :D
Teşekkürler. :bhr:

tarkan la kenan aleyhinde propoğandamın işe yaramayacağını biliyordum zaten :) forumda beni sevmiyorlar şimdi önümüzdeki hafta bir arkadaşımız bir tabak fokla yarışsa desemki arkadaşlar bu foktur oy vermeyin ? herkes gidip o tabaktaki şeye tam puan atar :))
@Bully ile @OzaN şanslılar bence :) benden haz etmeyenlerden oy topluyorlar :))

Gerçekten öyle oldu bi çok yüksek geldi bir çok düşük. :) yüksek puan veren arkadaşlara teşekkürlerimi bildiriyorum. :)
son oylarda ilk 3 dısı kaldın final puanıda alabilirdin ama bence iyi sonuc elenmek diyordun çünkü rahat bitirdin 😉😉😉

@Billy Kane sen süpriz oldun benim açımdan vlla ama irem derici açıkladığında ben @Bully a yeni sıla oalbilir iresm bu yarışmada demiştim survivordada çok istenilip yarışamamıştınız buraya kısmetmiş :Z:Z:Z

son oylarda ilk 3 dısı kaldın final puanıda alabilirdin ama bence iyi sonuc elenmek diyordun çünkü rahat bitirdin 😉😉😉

@Billy Kane sen süpriz oldun benim açımdan vlla ama irem derici açıkladığında ben @Bully a yeni sıla oalbilir iresm bu yarışmada demiştim survivordada çok istenilip yarışamamıştınız buraya kısmetmiş :Z:Z:Z
Hımm bana dediğinden emin misin hiç hatırlamıyorum da. :F

@denizz19 sanada tebrikler survivorda ilgi gören bir şarkıydı zaten @MayısKralı erken açıklamıştı bence bu şarkıyı seni değiştirir sanmıştım ama bir bildiğin vardır elbet

@OzaN Oyları
13 puan -> Atiye - Soygun Var
12 puan -> Sertab Erener - Rengarenk
11 puan -> İrem Derici - Dantel
10 puan -> Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var
9 puan -> Pink Floyd - The Wall
8 puan -> Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin
7 puan -> Gülşen - Bangır Bangır
6 puan -> Deniz Seki - Sözyaşlarım
5 puan -> Mabel Matiz - Gök Nerede
4 puan -> Tarkan - Karma
3 puan -> Mustafa Ceceli - Es
2 puan -> Adele - 25
1 puan -> Sezen Aksu Gülümse

@OzaN sezen aksuya bir puan vermiş @xemrexxx :) şimdi sorsan müzikten anlıyorum diye iddia eder :))

sertabı severimde bu sefer diğerleri kötü olduğu için çok oy aldı yani şarkı o kadar güzel değildi :)

özelde kızı rahatsızmı ediyon napıyon la :)) ne diyceksen burda gözümüzün önünde söyle tenhalara çekme kızı :))
2. sezon için torpil istiyom. Şimdi burada yalvarsam ayıp olur. :F