Beşiktaş - Fenerbahçe | Spor Toto Süper Lig 23. Hafta Maçı

Hayretler içinde izledim maçı ya. Yanımda Bjk'li Fb li arkadaş var. İlk yarı Bjk gollerine sevindim. İkinci yarı Fb gollerine. Resmen trollük görevini @Maskeli Fedai den devraldım.
Ama aşırı keyif aldım bu işten, futbol olarak da çok keyifli bir maçtı. Dostluk kazandı ama ne dostluk.

Son düzenleme:
Tam öyle keyfini çıkara çıkara izlenecek maç oldu bizim için zaten
Bjk'liler ve Fenerliler birer yarı mutluyken biz her iki yarıdan da oldukça büyük keyif aldık

Reactions: MEnes
Aynısı benim de başıma geldi
Yalnız onlara bakıp keyiflenmek paha biçilmez bir duygu

Bjk'liler ve Fenerliler birer yarı mutluyken biz her iki yarıdan da oldukça büyük keyif aldık
Kesinlikle tam o tatta bir maçtı. 2 saat ne ara geçti anlamadım bile. Bir Hitchcock gerilimi tadında.

Maç ilk yarı 3-0 olunca, bu Fener gerçekten bitmiş derbilerde iyi takımdı onu bile kazanamıyorlar artık dedim ama demiz olaydım.
İkinci yarı resmen biz derbilerde 350-0 geri düşsek, geri dönebiliriz der gibi oynadılar.
Bu yüzden Kadıköy’de galibiyet görebileceğimizi düşünmeyi tekrardan bıraktım.

Reactions: MasacRE and MEnes
Bir umut vardı ligin ikinci devresinin başında ama o umut bu maçla gerçekten baya düştü. Hakkımızda hayırlısı.

Reactions: Sherlock
Ayıp oluyor @Sherlock mesajınıza cevabımı görmediniz galiba. yönlendirdiğim konuyada gidin rica ederim

Yuvarlak top yine Fenerbahçe kalesine yuvarlandı
yok karşı tarafa yuvarlatmasını bildik

Yoo biz Fenerliler yarım mutlu değiliz, baya mutluyuz
. Bu maçta üzülen Bjk oldu. sen git 3-0 önde ol ve 6-7 yaparız diye hava at ama 2 puandan ol

Sonlarda nerdeyse 4.gol geliyordu bizden ama olsun. Harika bir geri dönüşle susturduk bir sürü kişiyi

Adaşım bana bulduğun tedavi yöntemi gibi bir totem yöntemi de bulmalısın. Tek çaremiz sensin.
Valla yıllar içerisinde ne yaptıysam bir çare olmadı. Şaştım kaldım ne yapacağımı.
Ama son bir vurgun yapabilirim, psikolojik bir dalış yapmam lazım olaya kendi içimde. Bir şeyler bulurum diye umuyorum.

Reactions: Sherlock

Bekliyoruz adaşım, çarelerimiz tükendi. Bu balı durduramıyoruz, engel olamıyoruz.

Görmemiştim, bakıyorum şimdi Dosi hanım.

Reactions: Dosi

Futbolla ilgilenen arkadaşlar ile sonlanan etkilet listeme sizi de ekliyorum o halde Dosi hanım.
Şaşırdım gerçekten.

Reactions: Dosi
Futbolla ilgilenen arkadaşlar ile sonlanan etkilet listeme sizi de ekliyorum o halde Dosi hanım.
Şaşırdım gerçekten.
Hayda, niye herkes şaşırıyor be. Geçende bir arkadaş ile sözlü laf atma durumumuz vardı iskambil kâğıt oyunlarıyla alakalı. ihale, batak falan bilmeme şaşırmıştı. Türkiyedeki kızlar okadarmı herşeyden bihaber imajı çiziyor? 😱
Bizim burda küçük yaşta spor etkinliklerine yollarlar çocukları, banada futbol düştü
okulun noel ve yaz kupa maçlarındada az koşturmadık