Maskeli Fedai
Favori Üye
Yalnız dizi mükemmel ilerlemiyor mu İnsan kaptırdı mı gidiyor kendiniYarın 2. sezonu bitiriyorum... Pazar günü 3. sezona başlarım heralde...
Yalnız dizi mükemmel ilerlemiyor mu İnsan kaptırdı mı gidiyor kendiniYarın 2. sezonu bitiriyorum... Pazar günü 3. sezona başlarım heralde...
Yoldaşımız yamyam modunu açtı kütük dostum
Benim de yarın erken uyanıp sezonu bitiresim var nedense Zor tutuyorum kendimiYoldaşımız yamyam modunu açtı kütük dostum
Sen uyma bu yamyamlara kütük dostumBenim de yarın erken uyanıp sezonu bitiresim var nedense Zor tutuyorum kendimi
Muazzam ilerliyor kesinlikle. Çok çok çok akıcı bir iş yapmışlar...Yalnız dizi mükemmel ilerlemiyor mu İnsan kaptırdı mı gidiyor kendini
Benim de yarın erken uyanıp sezonu bitiresim var nedense Zor tutuyorum kendimi
Sen uyma bu yamyamlara kütük dostum
Muazzam ilerliyor kesinlikle. Çok çok çok akıcı bir iş yapmışlar...
2. sezonu az önce bitirdim şovdan bahsedeceksek eğer...@MEnes şov yapacaktı sözde ama, şovu yapan @Maskeli Fedai.
Şaka yapıyorsun muhtemelen.2. sezonu az önce bitirdim şovdan bahsedeceksek eğer...
Yok şaka yapmıyorum, kesin bir dille söyleyebilirim ki 2. sezon az önce bitti.Şaka yapıyorsun muhtemelen.
Yorumla da görelim bakalım. Sanırım birkaç gündür o yüzden forumda yoktun. İki günde sezonu bitirdin.Yok şaka yapmıyorum, kesin bir dille söyleyebilirim ki 2. sezon az önce bitti.
Dün 12 bölüm bugün 6 bölüm izledim... Çok yoğun bir yolculuktu...Yorumla da görelim bakalım. Sanırım birkaç gündür o yüzden forumda yoktun. İki günde sezonu bitirdin.
Dün 12 bölüm bugün 6 bölüm izledim... Çok yoğun bir yolculuktu...
Hahahahaha Winston yaaa. Çok iyi.
Şu anda böyleyim.
Sen de izlemiş miydin diziyi?Hahahahaha Winston yaaa. Çok iyi.
Onlar izliyor ancak yorum yapmıyor..Sen de izlemiş miydin diziyi?
Paramparça olmamak elde değil..Yorumlar yine birikti, paramparçayım...