Maskeli Fedai
Favori Üye
Satmayı sen iyi bilirsin..Ya bir şeyi de satma be adam, bir şeyi satma ya
Satmayı sen iyi bilirsin..Ya bir şeyi de satma be adam, bir şeyi satma ya
Benim ne sattığımı gördün pis kütük 😱 @Sherlock beyciğime soralım bu ekibin satıcısı kim diyeSatmayı sen iyi bilirsin..
Finalde kütük dostuna hançer saplamışsın..Benim ne sattığımı gördün pis kütük 😱 @Sherlock beyciğime soralım bu ekibin satıcısı kim diye
O satış değil, bir sabarsever olarak daha iyi olan şarkıya hakkını verdim sadeceFinalde kütük dostuna hançer saplamışsın..
Kütük dostum benimle aynı fikirde değil demek.. Diziyi satacaktım aslında da 7 ve 8 durdurdu beni..
Benim ne sattığımı gördün pis kütük 😱 @Sherlock beyciğime soralım bu ekibin satıcısı kim diye
Vay be..O satış değil, bir sabarsever olarak daha iyi olan şarkıya hakkını verdim sadece
Herkes öldürür sevdiğini..Bu ekibin satıcısı, haini bellidir. Utku beyciğim son derece doğru ve mantıklı saptamalar yapmış. Kendisine 'Maskeli Fedai' dedirten, Belhanda sevdalısı olan, bir miktar da sapık olan bu şahıs bu ekibin yegane satıcısıdır...
2x7 = 8.5 Puan
2x8 = 9 Puan
İki tane art arda çok iyi bölüm izledik. Dizi tam gaz devam ediyor yoluna..
Adama, önceki bölümde Kobol'un koordinatlarını istemişti. Bu bölümde de kendisi ve birkaç askeriyle Kobol'a gidip bizim ekibi buldu. Ancak Boomer'i karşısında görünce kendisini tutamayıp nerdeyse öldürecekti, zor tuttular kendisini.
Sharon'un da Tom Zarek'in arkadaşını tuzağa düşürüp kendisine güvenmelerini sağladığı sahne ise kusursuzdu. Artık acıyın şu kıza be.. Daha gözünüze girmek için ne yapsın.
Dünya'nın yerini gösteren haritayı da buldular en sonunda ve Kobol mevzusu bitti. Şükür.
Galactica'da Gaius ve Number Six sahneleri hem güldürdü hem de yeni gizemlere yol açtı. Gaius biraz atarlanınca Number Six yine ona bir ders verip kendisini kısa bir süre de olsa deliymiş gibi hissetmesini sağladı. Number Six'in büründüğü hal ve Gaius'a ben senin bilinçaltınım demesi kafamızı karıştırsa da işin aslının Boomer ve Helo'nun bebeği olduğu ortaya çıktı. O bebeğin peşindeler ve anladığım kadarıyla insanlarla olan birleşimden meydana gelen çocuğu bir şekilde kullanarak insan ırkını yok etmeyi planlıyorlar. Zaten önceki bölümlerde de görmüştük, milleti zorla hamile bırakmaya çalışıyorlardı. ( MR sahnesi kahkaha attırdı )
Şu gazeteci kadının gemiye ziyaret düzenleyip, mürettebatın hayatını gösterdiği sahneler güzeldi. En sondaki konuşması da gözlerimizi doldurdu. O adamlar sizin için birçok kez kadar fedekarlık yapıp, canlarını dişlerine takıyorlar. Bırakın da azıcık hata yapsınlar..
Gazetecinin de Cylon çıkması başka bir şok yaşattı bizlere. 😱 O kadar güzel konuşmanın üstüne de bu olmadı şimdi Kime güveneceğiz şu dizide../spoiler]
Vay be..
Herkes öldürür sevdiğini..
Sayın Gs'li dostum ruh halimiz değişken..5.5 ve 6.5 olmuş 8.5 ve 9... Bu nasıl bir puan atlamasıdır kardeşim.
Sayın Gs'li dostum ruh halimiz değişken..
Sus lan..Sayın Gs'li dostum bir anınız bir anınızı tutmuyor, Gaius gibisiniz resmen.
Sus lan..
Hayranı olmuşsun dizinin, istesen de düşük veremezsin. @Maskeli Fedai bari objektif olabiliyor. Gerçi düşük vermek objektiflik değil ama gerektiği zaman eleştirip düşük puan verebilmek objektiflik.5 ve 6. bölümleri ben de izledim gece. Birazdan yaparım yorum. Bırak 7 puanı 8'in altında görmüyorum bu bölümleri de. Kütük dostumu bu verdiği rezalet puanlardan ötürü kınıyorum o yüzden
Kimse beni durduramayacak.. Bu sonu siz istediniz...