Bu arada dalgalandın da duruldun. Hepsi de seni geçti.İlk sezondaki çılgın vurgunu bu sezon da yapacağımdan söz ediyorum. Şuan pusuda bekliyorum...
Bu arada dalgalandın da duruldun. Hepsi de seni geçti.İlk sezondaki çılgın vurgunu bu sezon da yapacağımdan söz ediyorum. Şuan pusuda bekliyorum...
Düşük puanlar vermiş. Dünyanın sonu geliyor. @MasacRE olsaydı, muhtemelen 7'nin altına düşmezdi.2x5 = 5.5 Puan
2x6 = 6.5 Puan
Bu iki bölüm de durgun ve mantık hatalarıyla doluydu. Pek beğenmedim maalesef.
Caprica'da, Kara'nın yeni tanıştığı Andersla ilişkiye girmesiyle başladık bölüme. Ardından Cylonların saldırısına uğradılar ve Starbuck vuruldu. Gözünü açtığı yerdeki doktordan ve ortamdan bir şeylerin döndüğü açıktı, nitekim de yanılmadığımız ortaya çıktı. Orası Cylonların çiftliğiymiş ve insanları zorla hamile bırakıyorlarmış. Yine son anda Boomer'in de yardımıyla insanlar geldi ve Cara kurtuldu. Cara'nın yeni tanıştığı birisiyle öyle duygusal vedalaşması bence saçmalığın daniskasıydı. Daha yeni tanıştığın birisiyle öyle konuşması ve ordaki hareketleri ne bileyim bana pek geçmedi. Lee'yi de seviyor üstelik. Çok ayran gönüllü bir karaktere çevirdiler Starbuck'ı.
Diğer tarafta Adama uyandı. Gemiyi bıraktığı gibi bulmadı. Ben hemen insanları toparlar diye düşünürken daha da beter davranmaya başladı ve halk iyice Başkan Roslin'in etrafında kenetlenmesini sağladı. Filonun çoğu Kobol'a gitti ve kendisi arkalarından bakakaldı.
Gais'un Boomer'a Cylonların ismini sormamasının pişmanlığını sorguladığı sahne iyiydi. Dizide daha fazla sahnesi olmalı reyizin..
Adama ise Lee'nin yerine bir tane pilot seçti ancak pilot facia ötesi çıktı. En basit operasyonu bile yapamadı. Haliyle Adama baktı olacak gibi değil o da diğer insanların peşinden Kobol'a gitme kararını aldı.
Kobol'da da nihayet o kehanetçi kadından kurtulduk. Dizinin bu kehanet konusu zerre ilgimi çekmiyor maalesef. Çok fazla dini saçmalıklara girdiler.
Dizi hak etti amaDüşük puanlar vermiş. Dünyanın sonu geliyor. @MasacRE olsaydı, muhtemelen 7'nin altına düşmezdi.
Gerektiğinde cezalandıracaksın yani, helal olsun.Dizi hak etti ama
Yapacağım...
Bilerek yaptım arayı açmamak için... Beni geçtiklerine göre bu 3 günlük tatilde 2. sezonu bitirebilirim...Bu arada dalgalandın da duruldun. Hepsi de seni geçti.
İşte bu yüzden @MasacRE, @Sherlock ve @Maskeli Fedai, @MEnes'e ders vermeniz gerekiyor.Bilerek yaptım arayı açmamak için... Beni geçtiklerine göre bu 3 günlük tatilde 2. sezonu bitirebilirim...
İsteseler bile benimle boy ölçüşemezler. Öyle bir ders verme durumu söz konusu bile değil...
O zaman yap şovunu, görelim.İsteseler bile benimle boy ölçüşemezler. Öyle bir ders verme durumu söz konusu bile değil...
Herkes görecek zaten... Ama çok hızlı izleyeceğim, tüm bölümlere detaylı yorum yapamayabilirim... Hatta belki sezona genel yorum bile yapabilirim, o derece hızlı izlemeyi düşünüyorum...O zaman yap şovunu, görelim.
@MasacRE gibi yorum yap en iyisi. İki bölüm, tek yorum. Sonra devam et, yine aynı. Puanlamayı da unutma.Herkes görecek zaten... Ama çok hızlı izleyeceğim, tüm bölümlere detaylı yorum yapamayabilirim... Hatta belki sezona genel yorum bile yapabilirim, o derece hızlı izlemeyi düşünüyorum...
2 bölümde bir ara vermek çok tarzım değil. Normalde ilk sezon yaptığımı da kolay kolay yapmazdım. İşte bölüm bitince gelip yorum yazma işi falan, ayıp olmasın diye yaptım. Ama bu sezon düşündüğüm izleme hızını göz önüne alınca kendimi durdurup yorum yazmak zor gelebilir...@MasacRE gibi yorum yap en iyisi. İki bölüm, tek yorum. Sonra devam et, yine aynı. Puanlamayı da unutma.
En azından puanlama yap da madem, genel yorumlama yapsan da olur. İzlemeye değil, yorumlamaya üşeniyor.2 bölümde bir ara vermek çok tarzım değil. Normalde ilk sezon yaptığımı da kolay kolay yapmazdım. İşte bölüm bitince gelip yorum yazma işi falan, ayıp olmasın diye yaptım. Ama bu sezon düşündüğüm izleme hızını göz önüne alınca kendimi durdurup yorum yazmak zor gelebilir...
İzlemeye niye üşeneyim diziyi sevmişim, bağlanmışım deli gibi nereye gidecek merak ediyorum. İzlemeye değil diziyi bölüp yorum yapmaya üşenirim elbette.En azından puanlama yap da madem, genel yorumlama yapsan da olur. İzlemeye değil, yorumlamaya üşeniyor.
"Diziyi bölüp" dediğine göre, dizinin bütün bölümlerini bir bütün olarak görüyorsun sanırım. Bütün sezonu aynı anda izleyip bitireceksin bıraksak. "The Wire" diye girdi, başka bir diziye hayran oldu.İzlemeye niye üşeneyim diziyi sevmişim, bağlanmışım deli gibi nereye gidecek merak ediyorum. İzlemeye değil diziyi bölüp yorum yapmaya üşenirim elbette.
Hayran olmak veya olmamak değil tarzım böyle. Her gün 1 2 bölüm izliyim işte düzenli şekilde gideyim muhabbeti benlik değil. Aynı anda tabi ki izlenmez, zaman müsaade etmez buna ama hızlı şekilde izlerim izlediğim zaman. Ozark'a da mesela çook bayılmadım, efsane demiyorum ama izlerken 5 6 bölüm arka arkaya izleyip gidiyordum."Diziyi bölüp" dediğine göre, dizinin bütün bölümlerini bir bütün olarak görüyorsun sanırım. Bütün sezonu aynı anda izleyip bitireceksin bıraksak. "The Wire" diye girdi, başka bir diziye hayran oldu.
Düşük puanlar vermiş. Dünyanın sonu geliyor. @MasacRE olsaydı, muhtemelen 7'nin altına düşmezdi.
5 ve 6. bölümleri ben de izledim gece. Birazdan yaparım yorum. Bırak 7 puanı 8'in altında görmüyorum bu bölümleri de. Kütük dostumu bu verdiği rezalet puanlardan ötürü kınıyorum o yüzdenDizi hak etti ama
Kütük dostum benimle aynı fikirde değil demek.. Diziyi satacaktım aslında da 7 ve 8 durdurdu beni..5 ve 6. bölümleri ben de izledim gece. Birazdan yaparım yorum. Bırak 7 puanı 8'in altında görmüyorum bu bölümleri de. Kütük dostumu bu verdiği rezalet puanlardan ötürü kınıyorum o yüzden
Ya bir şeyi de satma be adam, bir şeyi satma yaKütük dostum benimle aynı fikirde değil demek.. Diziyi satacaktım aslında da 7 ve 8 durdurdu beni..