Paramparça olmamak elde değil..
Sayın Gs'li dostuma bakın... Benimle beraber paramparça olmuş.
Paramparça olmamak elde değil..
Bu tarz dizileri genelde izlersin ama yorum yapmazsın. İzler geçersin. Haliyle yorum yapmazsın ve bu dizi çoktan final yaptı bile.Onlar izliyor ancak yorum yapmıyor..
3.sezon için hiç yorum yapmayacağım Direk izliyip geçeceğimSayın Gs'li dostuma bakın... Benimle beraber paramparça olmuş.
İzleyip geçeceksek ben hemen bitiririm Ama işte etkinlik olduğu için üç beş bir şeyler karalamak durumunda kalıyoruzBu tarz dizileri genelde izlersin ama yorum yapmazsın. İzler geçersin. Haliyle yorum yapmazsın ve bu dizi çoktan final yaptı bile.
3.sezon için hiç yorum yapmayacağım Direk izliyip geçeceğim
(Güvenmedi )Öyle bir şey yok, çıkar onu aklından. İkinci sezonun tüm bölümlerini yorumlayacağım ben, sen bana güven.
(Güvenmedi )
15 bölüm senin 18 bölüm benim... Kim yapacak ki o yorumları şimdi...Yorumlar yine birikti, paramparçayım...
@MasacRE hız yap artık..Bu eklemeyi yapacaktım ama dedim sayın Gs'li dostum çözer nasılsa. O şeref ona ait.
Evet zamanında güncel izledim son 2 sezon hariç. Şuan son sezon hariç tüm bölümleri izlemiş durumdayım. Son sezon da kısa zaten, bir ara bitireceğim diye düşünüyorum...Sen de izlemiş miydin diziyi?
Ben saldım, kim nasıl izlerse izlesin...@MasacRE hız yap artık..
HAHAHAHAHA tepkiye bak. Muazzam bir tepki...Ben saldım, kim nasıl izlerse izlesin...
Ben saldım, kim nasıl izlerse izlesin...
Kütük dostum trip atıyorHAHAHAHAHA tepkiye bak. Muazzam bir tepki...
Ben saldım, kim nasıl izlerse izlesin...
15 bölüm senin 18 bölüm benim... Kim yapacak ki o yorumları şimdi...
2x14 = 8.5 Puan
2x15 = 8.5 Puan
Lee ve Starbuck'un ön planda olduğu bölümler izledik. Lee'nin ön planda olduğu bölümde filoda gıda, ilaç gibi malzemelerde kıtlık olduğu ve karaborsa sayesinde takas usulüyle insanların ihtiyaçlarının karşılandığını öğrenmiş olduk. Hatta Albay Fix'de bu organizasyonun önemli ayaklarındanmış. Ancak ortaklarından biri tarafından öldürülünce bu soruşturma Lee reyize verildi ve şovunu yine yaptı. Karaborsanın kontrollü bir şekilde devam etmesini sağladı. Aynı zamanda geçmişte bir karısının olduğunu da öğrenmiş olduk. Karakterlerin geçmişteki acılarına tanık olmak daha da bağlanmamızı sağlıyor diziye.
Şu karaborsacı adamdan karizma fışkırıyordu be. Keske uzun süreli bir rolü olsaydı.
Diğer bölümde de Starbuck ve Cat rekabetini izledik. İkisinin toplantı odasında yalnız kaldığı sahne efsaneydi. O gerilimi ekran başından hissettik. Sondaki operasyon sahnesi ve arkadaşlarının adlarını tek tek anmaları da güzeldi. Façalı denen Raider'i öldürerek arkadaşlarının intikamını almış oldular. Ancak Sharon'dan öğrendiğimiz kadarıyla bu Façalı da sürekli ölüp diriliyormuş. Tekrar saldiracaktır muhtemelen.
Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Ben spoiler butonu içerisindeki diziden bahsediyorum.İzleyip geçeceksek ben hemen bitiririm Ama işte etkinlik olduğu için üç beş bir şeyler karalamak durumunda kalıyoruz
İlk iki sezon çok iyiydi de, sonradan bozdu. Özellikle Megan Fox'un oynadığı bölümler çok kötüydü. Düşün, koskoca Megan Fox oynuyor ve o bölümler kötü oluyor. Son iki sezonu da izle. Tamam, yine sıkıyor ama yer yer iyi bölümler de çıkıyor.Evet zamanında güncel izledim son 2 sezon hariç. Şuan son sezon hariç tüm bölümleri izlemiş durumdayım. Son sezon da kısa zaten, bir ara bitireceğim diye düşünüyorum...
Ben diziden genel olarak baya tatmindim. Leyla ile Mecnun kafasında absürtlük var zaten, baya hoşuma gidiyordu. LM gibi ana karakterlerin hepsi ruh hastası olduğu için ayrı bir tat veriyordu.İlk iki sezon çok iyiydi de, sonradan bozdu. Özellikle Megan Fox'un oynadığı bölümler çok kötüydü. Düşün, koskoca Megan Fox oynuyor ve o bölümler kötü oluyor. Son iki sezonu da izle. Tamam, yine sıkıyor ama yer yer iyi bölümler de çıkıyor.
Aynı durumdaymışız vaay be, çok şaşırdım... Neyse ben farklı formüller düşüneceğim bu iş için... 18 bölüm tek tek yorumlayacak durumda ve ruh halinde görmüyorum kendimi...Ulan en son ikinci bölümü yorumladım ben de, 18 bölüm duruyor.