Maskeli Fedai
Favori Üye
Yalnız dizi mükemmel ilerlemiyor muYarın 2. sezonu bitiriyorum...Pazar günü 3. sezona başlarım heralde...
![]()
Yalnız dizi mükemmel ilerlemiyor muYarın 2. sezonu bitiriyorum...Pazar günü 3. sezona başlarım heralde...
![]()
Yoldaşımız yamyam modunu açtı kütük dostum
Benim de yarın erken uyanıp sezonu bitiresim var nedenseYoldaşımız yamyam modunu açtı kütük dostum![]()
Sen uyma bu yamyamlara kütük dostumBenim de yarın erken uyanıp sezonu bitiresim var nedenseZor tutuyorum kendimi
![]()
Muazzam ilerliyor kesinlikle. Çok çok çok akıcı bir iş yapmışlar...Yalnız dizi mükemmel ilerlemiyor muİnsan kaptırdı mı gidiyor kendini
![]()
Benim de yarın erken uyanıp sezonu bitiresim var nedenseZor tutuyorum kendimi
![]()
Sen uyma bu yamyamlara kütük dostum![]()
Muazzam ilerliyor kesinlikle. Çok çok çok akıcı bir iş yapmışlar...![]()
2. sezonu az önce bitirdim şovdan bahsedeceksek eğer...
Şaka yapıyorsun muhtemelen.2. sezonu az önce bitirdim şovdan bahsedeceksek eğer...![]()
Yok şaka yapmıyorum, kesin bir dille söyleyebilirim ki 2. sezon az önce bitti.Şaka yapıyorsun muhtemelen.![]()
Yorumla da görelim bakalım. Sanırım birkaç gündür o yüzden forumda yoktun. İki günde sezonu bitirdin.Yok şaka yapmıyorum, kesin bir dille söyleyebilirim ki 2. sezon az önce bitti.![]()
Dün 12 bölüm bugün 6 bölüm izledim... Çok yoğun bir yolculuktu...Yorumla da görelim bakalım. Sanırım birkaç gündür o yüzden forumda yoktun. İki günde sezonu bitirdin.![]()
Dün 12 bölüm bugün 6 bölüm izledim... Çok yoğun bir yolculuktu...![]()
Hahahahaha Winston yaaa. Çok iyi.
Şu anda böyleyim.![]()
Sen de izlemiş miydin diziyi?Hahahahaha Winston yaaa. Çok iyi.![]()
Onlar izliyor ancak yorum yapmıyor..Sen de izlemiş miydin diziyi?![]()
Paramparça olmamak elde değil..Yorumlar yine birikti, paramparçayım...![]()