Aradan çıksın dedim. Bölümleri bitirdiğinizde bakarsınız dedim. Bir de önceden izleyince, teker teker yorum göndermek yorucu olurdu.Her bölüm sonrası paylaşırsın sanmıştım başta ama konu açılır açılmaz hepsini birden paylaşmıştın
Aradan çıksın dedim. Bölümleri bitirdiğinizde bakarsınız dedim. Bir de önceden izleyince, teker teker yorum göndermek yorucu olurdu.Her bölüm sonrası paylaşırsın sanmıştım başta ama konu açılır açılmaz hepsini birden paylaşmıştın
İzlerim.9 Temmuz tarihinden sonra bu konu bir süre uplanır
Vaktinde izleyecekmisiniz @Tolstoyevski @bazinga ?
@Araf sözde yakında gelecek. O da yorumlar ozaman
Kral geri döndü, açılın. Tabii ki Atypical izlenecek ama yorumu bilemedim. Üşenmezsem yaparım.9 Temmuz tarihinden sonra bu konu bir süre uplanır
Vaktinde izleyecekmisiniz @Tolstoyevski @bazinga ?
@Araf sözde yakında gelecek. O da yorumlar ozaman
Bak burada bile yakında dönecek demişimKral geri döndü, açılın. Tabii ki Atypical izlenecek ama yorumu bilemedim. Üşenmezsem yaparım.
Diziler özel bir dünya gibi geliyor bana. Uzun zamandır dizi yorumu yapamadım da zaten. Uygulamaya girip "izledim" deyip geçtim. Film yorumu yapıp durdum ama hep, yabancı değilim o konuya.Bak burada bile yakında dönecek demişim
Okadar filme yorum geldi. Buna da gelir
Hepsi yayınlanmışsa bugün bitiririmToplam 10 bölüm hayırlı olsun bakalım izleme modu olursa bugün izlerim ben de artık
Yes hepsi yayınlanmış 30 dk civarı ama yavaş tüket hepsini bir çırpıda bitirmek boşlukta bırakır insanı tadını alarak çıkarmak varkenHepsi yayınlanmışsa bugün bitiririm
3 sezonu az az izliyordum. 20-30 dakika arasıydı sanki unutmuşumfragmana bakmayacağım ama
Ne yani her öneren dizinin sahibi gibi birşey mi oluyorDiziyi öneren benim, dizinin yeni sezonu için daha heyecanlı görünen onlar.
Diziyi bitirdiğinizde bu kadar heyecanlanmamıştınız dizi adına diye hatırlıyorum, özellikle de @Tolstoyevski.Ne yani her öneren dizinin sahibi gibi birşey mi oluyor
Diziyi öneren benim, dizinin yeni sezonu için daha heyecanlı görünen onlar.
Ne yani her öneren dizinin sahibi gibi birşey mi oluyor
Yalnız yorumlarken lütfen 8.7, 8.9 gibi puanlar verme, düz puan ver. Hatta puanları şeffaf spoiler yapalım.Demin kestirirken rüyamda Pringles eşliğinde yeni sezonu izliyordum hatta sahnesi bile vardı Sam’in küçük kız kardeşiyle saçma bir diyaloğu, ki öyle bir karakter yok aslında
Ben de demin kahvaltı edebildim, iştah sağ olsun ama geç olsun güç olmasın başlayalım bakalımKahvaltı eşliğinde start vereyim artık. Başlıyoruz
@Dosi'ye söylemiştim zaten "günde 30 bölüm izleme" diye. O da "10 bölüm değil mi? izlenir" demitşti. Yani tek seferde bütün sezonu bitirebileceğini ifade etmişti. En azından günde iki bölüm bile izlese iyi. Final sezonu zaten, ballandıra ballandıra bitirmesi daha iyi olur.4x1
Dizilerin her yeni sezonlarının başlangıç bölümlerinde zorlanırım, bu bölüm de öyle oldu. Hem ilk 3 sezonu biraz unutmuş yahut kopmuş olmanın etkisi hem de bilemiyorum belki havadan sudan, pek heyecan ve keyif uyandırmadı şimdilik...
Neyse ki @Araf az çok ilk sezonlara dair özet geçmiş de biraz olsun hatırlamış oldukAma @Dosi gibi tek çırpıda bitirmem imkansız gibi, hatta bugünlük paydos ettim, belki yarına 2.bölüme bakarım.
Bu arada Netflix'in LBGT misyonunu bu sezon sanki daha baskın görecek gibiyiz bu dizide. İlk sezonlarda da zaten vardı ama bu bölümde, bilemedim... Kötü manada değil tabii ki, gayet olabilir ama dikkatimi çekti sadece.
Zaten Izzie ile Casey'in ilişkilerine sempatiyle bakıyordum, ilerlemeleri iyi de oldu. Doug elbette ki kızına destek olacak, ben de olsam ben de desteklerdim. Ama büyük konuşmayayım, oğlum olsa o manada pek destek vermezdim, hoşuma gitmezdi ama yine de rencide etmezdim, saygı duyardım kararına. İki yüzlüce bir hareket belki ama biz de insanoğluyuz...
7.4,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?