İkinci bölümü bitirdiğini sandım bir an, ilk bölümü izledin yani sadece şu anda. İzleyince, sen de bir bak tabii.Ben de tamamladım 2yi ama demek ki @Tolstoyevski 'nin düşünceleri daha önemli
İkinci bölümü bitirdiğini sandım bir an, ilk bölümü izledin yani sadece şu anda. İzleyince, sen de bir bak tabii.Ben de tamamladım 2yi ama demek ki @Tolstoyevski 'nin düşünceleri daha önemli
Ama 2yi bitirdiğimi konuşmuştuk 😱 ve son mesajımdan niye farklı anladın? @Tolstoyevskiİkinci bölümü bitirdiğini sandım bir an, ilk bölümü izledin yani sadece şu anda. İzleyince, sen de bir bak tabii.
2 bölüm izledim ara vereceğim gibi.
İki bölüm izlemiş bile daha şimdiden. Gerçi ben daha fazla izlerdim de, son sezon olduğu için bir anda tüketmek istemiyorum.
Çünkü hava çok sıcak, @Araf için de geçerli demek ki insan dalıyor bazenAma 2yi bitirdiğimi konuşmuştuk 😱 ve son mesajımdan niye farklı anladın? @Tolstoyevski
Ama 2yi bitirdiğimi konuşmuştuk 😱 ve son mesajımdan niye farklı anladın? @Tolstoyevski
Ben de tamamladım 2yi ama demek ki @Tolstoyevski 'nin düşünceleri daha önemli
Hem sıcak, hem de gece sonuç olarak, algısı düşüyor insanın.Çünkü hava çok sıcak, @Araf için de geçerli demek ki insan dalıyor bazen
Yok aramızda sadece 1 saat var. Kışın 2 saat."Ben de" deyince yüklemi olumsuz olarak okudum, oradan karıştı. Hani @Tolstoyevski gibi sen de izlememişsin gibi durdu. Tabii beni hesaba katarak "ben de" diyorsun tabii. Neyse cümleyi analiz etmeyelim. Gece olduğu için biraz karmaşa olabiliyor böyle. Sizde daha akşamın 10'u, bizde saat 12.
------
Hem sıcak, hem de gece sonuç olarak, algısı düşüyor insanın.
Aynen, şu anda aramızda bir saat varmış. Neyse, sonra yine iki saate çıkar o.Yok aramızda sadece 1 saat var. Kışın 2 saat.
@Tolstoyevski izlesin belki sonra yorum yaparım
@Tolstoyevski ile yeterince ortaklıklar oluyor. Yorum uzak dursunAynen, şu anda aramızda bir saat varmış. Neyse, sonra yine iki saate çıkar o.
@Tolstoyevski ile ortak yorum yaparsınız artık benim yorumumla birleştirip.
Dur daha, aynı zamanda yarın @bazinga da yorum yapmaya başlayacak izleyip. Dört kişi izleyip yorum yapmaya başlamış olacak böylece.@Tolstoyevski ile yeterince ortaklıklar oluyor. Yorum uzak dursun
@Tolstoyevski ile yeterince ortaklıklar oluyor. Yorum uzak dursun
Puanlamayı şeffaflaştır istersen. Şu anda dördüncü bölümü izlemedim, puanı görünce kötü bir bölüm olacakmış hissine kapıldım. Hayır, insanın gözü de kayıyor puana.4x3 4x4
Üzerinde konuşacak çok fazla bir şey olmayan iki bölümdü.
Sam şimdi de kafayı Antarktika'ya gitmeye taktı. Casey'nin Paige'nin hırpalaması sonrası Sam'i teselli ettiği sahne şahaneydi... Paige de neyse ki hatasını çabuk anladı...
8/10 7/10
Bu kadar hassas olmaya gerek yok. 3-4 puan versem neyse zaten her bölüme 7-8 veriyorum. Bölümler arası farklar düşük. Bana 7-8 olan sana 8-7 olabilir buna takılmaya gerek yok.Puanlamayı şeffaflaştır istersen. Şu anda dördüncü bölümü izlemedim, puanı görünce kötü bir bölüm olacakmış hissine kapıldım. Hayır, insanın gözü de kayıyor puana.
Bence hassas bir konu, çünkü spoiler vermiş kadar oluyorsun. Yüksek verince beklentiye giriyor insan, düşük verince de beklentiyi düşürüyor insan. Genelde 7-8 puan veririz ayrı konu tabii, şaşmaz. 7 puan verince bölümde çok büyük hareketlilik olmayacağı, biraz düz gideceği anlamı taşıyor biraz; 8 puan verince iyi ve hareketli bir bölüm olacağı anlamı taşıyor. Yani bu bana göre de, biraz sürprizbozan vermiş gibi oluyoruz puanlamalarla. Bu yüzden diyorum, yoksa sorun değil.Bu kadar hassas olmaya gerek yok. 3-4 puan versem neyse zaten her bölüme 7-8 veriyorum. Bölümler arası farklar düşük. Bana 7-8 olan sana 8-7 olabilir buna takılmaya gerek yok.