Onu da internetten izliyorum kankaYalan söyleme be Bodrum Masalını da babam izliyor zaten
Onu da internetten izliyorum kankaYalan söyleme be Bodrum Masalını da babam izliyor zaten
Haha Hayat Bazen Tatlıdır'ın ilk kurbanı bu dizi oldu.Saatiniz değişmiş 13'de final yolu gözüktü.
Hadi ordan biz yokken 2 alıyordunuz biz gelince 1'e düştünüz. 😎Sizin o çakma diziniz yüzünden değil kalitesiz denekler yüzünden bu haldeyiz maalesef.
Ayrıca 1-2 hafta öncesine kadar öve öve bitiremediğin diziye neden bir anda düşman kesildiğini de merak ediyorum.
Hayat Bazen Tatlıdır ikinci bölümüyle düşecek inşallahHaha Hayat Bazen Tatlıdır'ın ilk kurbanı bu dizi oldu.Saatiniz değişmiş 13'de final yolu gözüktü.
Hayaller hayatlar.Hayat Bazen Tatlıdır ikinci bölümüyle düşecek inşallah
Herkes meraktan izledi tıpkı Roman Havası gibi tıss sönecekHayaller hayatlar.
Sönmezse?Herkes meraktan izledi tıpkı Roman Havası gibi tıss sönecek
Sönmezse beddualarım bir gün bitmesini sağlar.Sönmezse?
Yalnız döner dolaşır seni bulur şekil a da olduğu gibi?Sönmezse beddualarım bir gün bitmesini sağlar.
Senin gözlerini oyarım çocuk beni irrite etmeYalnız döner dolaşır seni bulur şekil a da olduğu gibi?
Ahh güzelim diziyi bitirecekler ona yanarım . Beni kendine çekti bu konuyla bakalım
Yine çok güzel bir fragman olmuş, büyük ihtimalle bu sezon biteceğine en çok üzüldüğüm dizi olacak. Netflix veya BluTV'de devam etse bile razıyım, yeter ki final yapmasın.
Senaryo ağır da gitmiyor hayır bu Türk halkının sevebileceği çoğu şey de mevcut aslında. Ağlama var, eğlence var, entrika var daha ne olsunYine çok güzel bir fragman olmuş, büyük ihtimalle bu sezon biteceğine en çok üzüldüğüm dizi olacak. Netflix veya BluTV'de devam etse bile razıyım, yeter ki final yapmasın.
Bu arada Show'un da 22.15'e aldığı dizi için özetsiz demesi de saçma olmuş, yok bir de o saatten sonra özetli başlatsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?